Lisa van de Laar

Managing Consultant
+31 0(6) 23 35 59 41

Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Lisa van de Laar, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend Allex en hond Paco in Eindhoven.

Met een studieachtergrond in Communicatiemanagement, ben ik de arbeidsbemiddeling ingerold. Ik ben begonnen in de uitzendwereld, maar heb al snel de overstap gemaakt naar werving en selectie. Sinds februari 2020 ben ik onderdeel van Xelvin Zuid, waarbij ik me vanuit kantoor Eindhoven bezighoud met het detacheren van technici binnen manufacturing.

De techniek en dan met name manufacturing is constant onderhevig aan innovatie en ontwikkeling. Precies dat maakt het vakgebied interessant, net als de mensen die hierin werkzaam zijn. Ik ben nieuwsgierig van aard en samen met een breed interesseveld, maakt dit dat ik niet alleen graag het gesprek aanga met technici, maar ook goed in weet te schatten wat een passende vervolgstap kan zijn.

Concreet ga ik me op de bemiddeling van MBO+/HBO opgeleide technici richten. Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen of zoek je bijvoorbeeld een Process Engineer? Ik ben altijd in voor een kopje koffie!