Liza Snijders

Field Manager
+31 (0)6 51 47 27 67
Ik vind het belangrijk om de positieve eigenschappen van iemand in het licht te zetten en daarmee aan de slag te gaan. "

Sinds februari 2020 is de ‘Xelvin-club’ een enthousiaste fieldmanager rijker. Liza is trotse moeder van twee prachtige dochters en woont in IJmuiden. Ze is een echte levensgenieter. Lekker uiteten gaan en genieten van een wijntje of biertje zal ze zelden overslaan. Wat maar weinig mensen van Liza weten is dat ze een echte doe-het-zelver is. Een muur stucen of een oud meubelstuk opknappen? Doet ze gewoon.

Wat ze ook graag ‘gewoon doet’ is het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. In haar carrière, waarvan ruim 5 jaar binnen de HR, heeft de mens altijd centraal gestaan. “Ik vind het belangrijk om de positieve eigenschappen van iemand in het licht te zetten en daarmee aan de slag te gaan.” Ze zal dan ook nooit in problemen denken. Kortom: bij Liza is jouw ontwikkeling meer dan in goede handen.

Waarom ze koos om haar vak bij Xelvin uit te oefenen? “Xelvin is voor mij de organisatie waar ik mijn gedrevenheid, organisatorische vaardigheden en oplossingsgerichtheid volop kan inzetten. Je kennis wordt erg gewaardeerd. Daarnaast is iedereen makkelijk benaderbaar en is er altijd ruimte voor een geintje. En een biertje. Om te proosten op de stappen die we samen met onze medewerkers maken.