Manuel Stouthart

Managing Consultant
+31 (0)6 51 01 28 42
Het werken bij Xelvin zie ik als een mooi avontuur waar de pijlers uitdaging, teamwerk, techniek en succes wederom hand in hand gaan en we met elkaar een gezamenlijk doel nastreven. "

De man die dagelijks de afsluitdijk over steekt. Onze Manuel. Sinds maart 2020 is hij het team in Alkmaar komen versterken. Met zijn vriendin en kids woont hij in Sneek waar hij regelmatig op het voetbalveld te vinden is met zijn zoontje in de vorm van supporter, trainer of zelfs coach. Italië is zijn favoriete vakantieland. Aangezien Friesland geen Italië is,  maar wel veel water heeft, is Manuel regelmatig te vinden op een bootje in het water met zijn gezin of vrienden. Samengevat? Een typische levensgenieter met een passie voor de techniek.

En ook aan discipline geen gebrek. De liefde voor techniek is bij Manuel namelijk ontstaan in zijn tijd bij de Koninklijke Luchtmacht. Maar liefst dertien jaar heeft hij daar gewerkt. “Het is een mooie wereld waar avontuur en techniek samen komen. Ik raakte enigszins besmet en ik heb toen de opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond.” Na zijn tijd bij defensie is hij de technische arbeidsbemiddeling ingerold. “De sector is altijd in ontwikkeling en de mensen die erin werken hebben een enorme passie voor het vak.”

Tevens is het ‘what you see is what you get’ binnen de techniek. Dingen die je beloofd, doe je ook en je maakt niks mooier of groter dan het is. Vandaar ook mijn keuze voor Xelvin. We geloven in de no nonsens mentaliteit en medewerkers staan bij ons op de eerste plaats.”