Marck de Bont

Marck de Bont

Regio Manager +31 (0)6 13 46 95 11
m.debont@xelvin.nl
“Graag wil ik mijn enthousiasme delen en uitbreiden met opdrachtgevers en werknemers om op deze manier mensen aan het werk te krijgen in deze fantastische branche. "

Ik ben Marck de Bont, regiomanager Specials en woonachtig in Breda.

Na mijn studie logistiek en economie aan de Hogeschool NHTV in Breda ben ik terecht gekomen in de uitzendbranche. Na hier 2,5 jaar werkzaam te zijn geweest kwam de uitdaging bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw in het vizier. Aangezien ik een verdiepingsslag wilde maken in een specialistische branche is dit een geweldige vervolgstap. Vooral de jacht en scheepsbouw, een fascinerende branche waar Nederland als kikkerlandje wereldwijd in uitblinkt, spreekt mij bijzonder aan.

De passie voor boten en de watersport is mij met de paplepel ingegoten. In mijn kinderjaren meerdere keren met het gezin een weekje op het water doorgebracht. Op latere leeftijd vertaalde dit zich tot de aanschaf van een wakeboardboot en veel watersport fun.

De passie en het enthousiasme kenmerkt de gehele branche. Op alle niveaus wordt met toewijding gewerkt aan imposante projecten.

Graag wil ik mijn enthousiasme delen en uitbreiden met opdrachtgevers en werknemers om op deze manier mensen aan het werk te krijgen in deze fantastische branche.