Marin Kortlang

Marin Kortlang

Managing Consultant +31 (0)6 13 37 75 70
m.kortlang@xelvin.nl

De meest recente vacatures van Marin Kortlang

Electrical Engineer
Nederland
Ben jij een ervaren Electrical Engineer met een passie voor schematisch design en wil jij graag werken aan complexe automatiseringssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design ben jij de expert in het ontwerpen en tekenen van elektrische schema's. Jouw tekeningen vormen de basis voor de bedrading en aansluitingen van de apparatuur in onze geautomatiseerde systemen. Je werkt met software zoals AutoCAD Electrical, EPLAN, SEE Electrical en/of SolidWorks Electrical en hebt ervaring met het ontwerpen van zowel low- als high-voltage installaties.

Je komt te werken in een team van ervaren engineers die net als jij graag werken aan uitdagende projecten in de industriële automatisering. Jouw bijdrage aan het team is essentieel voor het succesvol realiseren van onze projecten. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar perfectie in je werk.
Xelvin kijkt naar de persoon en biedt buiten een markt conform salaris en goede secundaire voorwaarden een extra keuzebudget. Wat is dit extra keuzebudget dan? Hierover gaan wij met jou in gesprek en kijken we volledig naar jouw behoeftes. Zo hebben we onlangs een medewerker mogen helpen met een stuk aflossing van zijn studieschuld. Ook hebben we een collega helpen zijn droom te verwezenlijken door mee te vliegen in een F16 straaljager.

Wat we bieden:
  • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving met veel afwisseling in projecten
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en software
  • Een hecht team van ervaren engineers om mee samen te werken en van te leren
vanaf€3.000p/m