Marloes Ubbink

Marloes Ubbink

Expat Consultant +31 (0)6 30 77 92 59
m.ubbink@xelvin.nl
“Door de afwisselende werkzaamheden en de onvoorspelbare werkdagen ga ik iedere dag met veel plezier naar kantoor. "

Mijn naam is Marloes Ubbink en ik werk sinds september 2010 als Office Manager in het zuiden van het land bij Xelvin Eindhoven.

Door de afwisselende werkzaamheden en de onvoorspelbare werkdagen ga ik iedere dag met veel plezier naar kantoor. Mijn functie bestaat onder andere uit het informeren en ondersteunen van de internationale medewerkers door middel van het organiseren van Nederlandse les, aanmelden voor een zorgverzekering, verblijfsvergunningen verlengen etc. Naast Internationale medewerkers zijn er natuurlijk ook Nederlandse medewerkers in dienst waar ik ook regelmatig contact mee heb over verschillende onderwerpen zoals urenregistratie, zakelijke buitenland reizen etc. Daarnaast ondersteun ik in de commercie zoals het versturen van mailingen en vacatures verwerken in het CRM systeem.

Buiten werktijd ga ik graag zwemmen en ga ik regelmatig wat drinken en een hapje eten met wat vrienden. Ik woon samen met mijn vriend Richard, zijn zoon Cliff en onze dochter Sam in een klein dorpje, Hapert genaamd, vlakbij de Belgische grens, waar we ook met regelmaat bezoek krijgen van mijn aangenomen dochter Jill.