Marten Busstra

Commercieel Manager
+31 (0)6 21 59 24 32
De absolute charme van Xelvin is dat we een team zijn en we alles samen doen. Mijn collega’s leerden mij genieten van een gezamenlijke overwinning. "

Marten is 32 jaar en woont in het Drentse Emmen. Hij is getrouwd met Lisa en samen zijn zij trotse ouders van dochters Mara en Feline. Naast werken is hij actief aan het squashen en zaalvoetballen. Dit doet hij niet zonder reden. Hij heeft namelijk een weddenschap met zijn vrouw: binnen een bepaalde periode een aantal kilo’s afvallen. Dit is dan ook gelijk typisch Marten. Wil je Marten aan het lopen hebben, dan moet er iets op het spel staan. Hij is altijd wel in voor een spelletje waarbij er iets te winnen of te verliezen valt. Het liefst wint hij uiteraard.

Sinds december 2017 is deze fanatiekeling in dienst bij Xelvin. Een spontane kop koffie leidde hem naar onze, zoals Marten het omschrijft, “mooie club”. Ervaring in de arbeidsbemiddeling had hij al. Ervaring in de techniek nog niet. Bovendien was hij een behoorlijk strakke organisatie gewend. Bij Xelvin kreeg hij de ruimte en de tijd om zijn eigen werkwijze te ontwikkelen. ‘De absolute charme van Xelvin is dat we een team zijn en we alles samen doen. Mijn collega’s leerden mij genieten van een gezamenlijke overwinning’.

Marten heeft een achtergrond in de marketing & communicatie. Geloof ons, communiceren kan hij wel. Voeg daar een vleugje commercie aan toe en je hebt Marten. Hij houdt graag zijn voet tussen de deur bij potentiële klanten. Hij krijgt energie van nieuwe inzichten en is van nature erg geïnteresseerd. Marten houdt van vragen stellen. Zo is het met zijn technische kennis meer dan goed gekomen. Bovendien is hij erg behulpzaam naar zijn medewerkers toe en hij maakt graag tijd vrij voor zijn collega’s.