Martinus Remmers

Martinus Remmers

HR adviseur +31 (0)6 82 15 40 28
m.remmers@xelvin.nl
“Doelpunten zijn nogal schaars bij Fortuna Sittard dus ik wilde er zeker geen één missen als ik een biertje aan het halen was. Het idee ontstond dus uit eigen belang."

“Je mag me gewoon Tinus noemen hoor. Martinus staat alleen op mijn paspoort.” Human Resource Management stroomt door zijn aderen. Onze Tinus is bereid om voor iedereen meer dan een stapje extra te zetten. Hij hecht veel waarde aan behulpzaamheid en is altijd in voor een avontuur. Naast zijn werk als HR adviseur bouwt hij samen met zijn vriendin een huis net over de grens van Maastricht. Bovendien is hij regelmatig bij Fortuna Sittard te zien, als supporter, en is hij graag in het gezelschap van familie en vrienden.

Tinus is eigenlijk altijd bezig. Dat zit in het ‘Remmers DNA’. Een leuk weetje uit het verleden: Tinus heeft als bijbaan op festivals gewerkt waar hij moest tappen alsof zijn leven er vanaf hing. Dit moest slimmer kunnen. Gedurende zijn studie Personeelswetenschappen in Tilburg bedacht hij een concept genaamd Rocket Drinks. Een mobiele drankcatering die ervoor zorgt dat je tijdens een evenement geen tijd kwijt bent aan het halen van een drankje. De drankjes komen zo naar jou toe. “Doelpunten zijn nogal schaars bij Fortuna Sittard dus ik wilde er zeker geen één missen als ik een biertje aan het halen was. Het idee ontstond dus uit eigen belang”, glimlacht Tinus.

Na 3 jaar als Managing Consultant begon zijn passie voor het HRM vak te jeuken. Vanuit Xelvin werd dit gelijk omarmd. “Als je je binnen de club wilt ontwikkelen, wordt dit alleen maar aangemoedigd.” En dit is precies één van de redenen waarom Tinus bij Xelvin werkt: de ruimte om je als persoon te ontwikkelen, de betrokkenheid voor elkaar en de gezelligheid binnen de club.