Michel van Nieuwkoop

Managing Consultant
in Emmeloord Jacht- en Scheepsbouw
+31 (0)6 30 76 39 99
Nadat ik bij een eerdere werkgever ooit bij Royal Huisman op de Twizzle was uitgenodigd, was ik per direct verkocht in de wereld van superjachten. "

Mijn naam is Michel van Nieuwkoop en ik ben werkzaam als managing consultant bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw (XJS) vanuit kantoor Emmeloord. Ik ben per 2 januari 2018 gestart bij XJS en focus mij hierbij op MBO+ kandidaten en organisaties welke voor korte en/of langere termijn op zoek zijn naar een specialist in het vakgebied van jachtbouw.

In mijn vroegere jaren kwam ik altijd met mijn ouders naar Friesland om de zomervakantie door te brengen. In deze weken was ik continue op het water te vinden, de surfplank of in mijn eigen zeilboot. Dit wedstrijdbootje was mijn eerste kennismaking met de wereld van jacht- en scheepsbouw. Nadat ik bij een eerdere werkgever ooit bij Royal Huisman op de Twizzle was uitgenodigd, was ik per direct verkocht in de wereld van superjachten.

Xelvin heeft mij, net als andere kandidaten / consultants, de kans geboden om weer in de wereld van deze prachtige Nederlandse producten terug te keren. Ik bemiddel dan ook met veel passie en inzet kandidaten naar de mooiste werven in Nederland. Dit gebeurt vanuit Emmeloord en het noorden van Zwolle.  

In het dagelijkse leven ben ik woonachtig in Wolvega, Friesland en sport graag in mijn vrije uren naast werk.