Michiel Grouve

Managing Consultant
in Apeldoorn Installatietechniek
+31 (0)6 83 89 16 04
Dagelijks mag ik met vol enthousiasme en energie, samen met ons team, bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Xelvin Installatietechniek. "

Ik ben Michiel en werk sinds 2006 met veel plezier in de arbeidsbemiddeling. Een prachtig vak, waar je met oprechte interesse in de mens en organisatie, de verbindende factor mag zijn. Het streven is altijd om de beste match te maken op het gebied van kennis, werkervaring en persoonlijkheid.

De eerste jaren van mijn carrière in de arbeidsbemiddeling heb ik gewerkt bij multinationals, waar ik ben begonnen in de techniek.  Later heb ik samen met een team, een landelijke afdeling opgericht, in de civiele betonbouw. In 2013 ben ik begonnen als Managing Consultant bij Xelvin en heb ik de eerste jaren de bemiddeling mogen verzorgen van hoger opgeleide technici in de farmaceutische, chemische en high tech industrie. Tevens was ik actief in de installatiemarkt, welke we sterk zagen groeien in 2017. Samen met mijn collega Jeroen Beikes zagen we de kans en hebben we de afdeling Xelvin Installatietechniek op 1 januari 2018 opgericht.

Inmiddels zijn we landelijk aan het uitbreiden en wordt ons portfolio van samenwerkingspartners in de installatiebranche steeds uitgebreider en gevarieerder. Zelf ben ik bezig om Xelvin Installatietechniek Oost in Apeldoorn op te starten.  Dagelijks mag ik met vol enthousiasme en energie, samen met ons team, bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Xelvin Installatietechniek.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van leuke dingen doen met mijn vrouw Annemarie en onze 2 kinderen Sam en Fleur. We wonen in Meerstad en genieten daar van het zeilen en zwemmen. Ook mag ik graag hardlopen. Daarnaast houd ik van de stad Groningen, waar ik met vrienden geniet van de diverse horeca gelegenheden en haar lekkere gerechten, bijzondere speciaal bieren en mooie whisky’s.