René Heijs

Operationeel Manager
in Hoogeveen
+31 (0)6 10 04 30 90
Ik geloof dat dit de organisatie is waar ik een volgende stap kan maken qua persoonlijke ontwikkeling. "

René is 34 jaar en woont in Hoogeveen. Hij en zijn vriendin Marieke zijn trotse ouders van zoontje Luuk. In zijn vrije tijd is René regelmatig op de motor te vinden. Hij is gek op motorrijden en tijdens circuitdagen zoekt hij dan ook zeker de grenzen op. Als de motor stilstaat, is René vaak te vinden in de sportschool. En behoorlijk fanatiek ook. Dit fanatieke ziet hij ook terug in het team van Xelvin Food. ‘Er heerst een goede energie in het team en iedereen is erg betrokken’.

René heeft de studie commerciële economie afgerond. Daarna is hij direct ervaring gaan opdoen binnen de technische arbeidsbemiddeling. Een aantal jaren later weet hij goed wat hij graag wil en wat niet. Hetgeen wat hij graag wil bracht hem naar Xelvin. ‘Ik krijg er energie van als ik me compleet kan verdiepen in een bepaalde klant of een bepaald marktsegment. Dit is wat mij aantrok bij de Specials van Xelvin. We hebben veel kennis van een specialistisch vakgebied’.

Van zijn overstap naar Xelvin Food heeft René nog geen moment spijt gehad. ‘Ik geloof dat dit de organisatie is waar ik een volgende stap kan maken qua persoonlijke ontwikkeling’.