Rubin Dellink

Rubin Dellink

Managing Consultant +31 (0)6 82 09 25 99
r.dellink@xelvin.nl

De meest recente vacatures van Rubin Dellink

PMO
Arnhem
Waar leg jij de focus?

Bijdragen aan de essentiële energietransitie is jouw drijfveer. Plannen zijn gesmeed. Nu is het tijd voor actie: het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van omvangrijke energieprojecten.
Binnen deze complexe projecten zoeken wij, samen met onze hoofdopdrachtgever TenneT, voortdurend naar de optimale samenwerking. In deze dynamische omgeving is het cruciaal om overzicht te behouden en de communicatielijnen kort te houden. Gelukkig is dat precies waar jij in uitblinkt! Jouw passie en uitdaging liggen in het ondersteunen van een projectteam in alle fasen van het project. Dit vereist flexibiliteit, snelle schakelvaardigheden en een solide grip op processen - en dat is waar jij in uitblinkt!
Wij hebben een ambitie om de wereld te verbeteren, en dat is groots. Maar dit is een ambitie die jij deelt en waar jij invloed op hebt in deze rol. Als jij ziet dat het team goed samenwerkt en zich kan richten op hun kernactiviteiten, dan beschouw je dat als een geslaagde dag. Want jij begrijpt dat door jouw teamleden te ontzorgen, ze hun kracht kunnen benutten en zich kunnen wijden aan het vormgeven van onze toekomstige leefomgeving!
Jouw Bijdrage aan de Wereld van Morgen

Jij ondersteunt het projectteam bij de uitvoering van engineeringsprojecten in de energiesector. Dit omvat het opstellen en verzamelen van projectdocumenten, het voorbereiden van interne en externe vergaderingen, verslaglegging en het bewaken van de voortgang van het project. Ook voor het taalkundig controleren van rapporten kun je op jouw expertise rekenen. Een zeer gevarieerde rol waarin al jouw talenten tot hun recht komen.

Jij bent de spil in het team, waardoor je vakinhoudelijke collega’s zich volledig kunnen richten op de inhoudelijke kwaliteit. Projectleiders kunnen en zullen op jou vertrouwen. Ze krijgen meer grip op hun projecten, kunnen eerder sturing geven op financieel gebied en zijn beter in staat om opdrachtgevers hierover te informeren. Het resultaat? Een versnelling van de energietransitie vanuit!

Jouw Ideale Omgeving

Jij voelt je thuis in een engineeringomgeving met hoogopgeleide specialisten. De energietransitie boeit jou, en je wilt graag jouw steentje bijdragen. Je komt terecht in een enthousiast team van zes projectleiders en een projectmanagementondersteuner (PMO). Samen leren en werken aan uitdagende projecten in een open, dynamische en creatieve werkomgeving is waar jij naar verlangt, en dat is precies wat je krijgt vanaf je eerste dag bij onze opdrachtgever.
Wij ondersteunen je graag met persoonlijke begeleiding en bieden je de ruimte om jezelf echt te ontwikkelen. Als het jouw ambitie is om door te groeien naar een projectleidersrol, dan realiseren wij dat graag samen met jou. Uiteraard kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij thuiswerken, digitale vergaderingen en de vrijheid om je eigen uren in te delen, kun jij werk en privé optimaal op elkaar afstemmen.
vanaf€2.500p/m