Sebastian Kroezen

Managing Consultant
+31 (0)6 30 75 46 66
‘’Zoals ik voor mijn vrienden klaar sta, sta ik ook voor de kandidaat klaar. Ik probeer een persoonlijke band op te bouwen, zodat je op een informele manier met elkaar kan samenwerken.”

Onze sportfanaat Sebastian is niet alleen actief in de functie Recruitment Consultant, maar ook als voetbaltrainer. “Making memories, daar sta ik voor.” Sebas support naast Feyenoord ook zijn local (FC Emmen). In zijn vrije tijd maakt hij dan ook graag ‘memories’ met zijn familie en vrienden. Sebas is dan ook echt een gezelschapsdier en een familiemens. Eén a twee keer per jaar vertoeft hij in Stockholm om tijd door te brengen met zijn Zweedse familie. Je leest het goed; onze Sebas heeft Zweeds bloed door zijn aderen stromen.

Na zijn studie Sport, Gezondheid & Management aan de Hanzehogeschool Groningen wilde Sebas graag aan de slag in de arbeidsbemiddeling. Waarom? “Ik kom graag in contact met mensen. Daarnaast haal ik er energie uit om mensen te helpen in zijn of haar carrière.” Na een gesprek met Niels van de Venis (Operationeel Manager in Hoogeveen) ging het vrij vlot. “Ik krijg de mogelijkheid om bij Xelvin te komen werken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Sebas heeft het tot op de dag van vandaag erg naar zijn zin bij Xelvin. Hij vindt het een fijne en leuke werkomgeving; veel gezelligheid met collega’s, vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. “Niks is eigenlijk te gek.” Sebas is dan ook uit eigen initiatief een samenwerking gestart met meerdere hogescholen. In zijn werk staat hij op dezelfde manier klaar voor de kandidaat als bij zijn vrienden. “Ik probeer een persoonlijke band op te bouwen, zodat je op een informele manier met elkaar kan samenwerken.”