Sebastien Brecheteau

Sebastien Brecheteau

Recruiter +31 (0)6 13 59 02 41
s.brecheteau@xelvin.nl
“Ik houd van een winnaarsmentaliteit binnen een hecht team’’. Hoe mooi is het om samen impact te maken voor de carrière van een ander?!"

Je kan het al wel opmaken uit zijn achternaam, onze Sebas(tien) is geboren in Frankrijk. Het land dat bekend staat om gezelligheid, lekker eten en de kwaliteit van leven. Tegenwoordig woont hij in de bruisende stad Groningen. Deze gezellige teamplayer is dan ook altijd in voor een borrel. Tevens slaat hij graag een balletje op de padelbaan. In zijn vrije tijd is hij hier dan ook regelmatig te vinden en sluit hij de spannende potjes graag af op het terras.

“Ik sta graag klaar voor mijn medemens en bovendien heb ik eigenlijk altijd al affiniteit gehad met de techniek.” Na zijn studie Technische Bedrijfskunde was de keuze om de technische arbeidsbemiddeling in te gaan dan ook snel gemaakt. “Ik wil technici graag verder helpen in hun loopbaan in de techniek.”

Sebas creëert graag een teamgevoel. “Ik houd van een winnaarsmentaliteit binnen een hecht team.” Hoe mooi is het om samen impact te maken voor de carrière van een ander?! En dat je tegelijkertijd zoveel van de techniek kan zien door bij bedrijven langs te gaan.” Samen met de gezellige bedrijfscultuur maakt Xelvin de ideale werkplek voor Sebas. Binnen zijn functie als Recruiter doet hij alles wat in het teken staat van de sollicitant. Hij wil kandidaten boeien en inspireren met wat er landelijk binnen de techniek mogelijk is. Daar zet hij zich graag voor in. “Het is mooi om te zien als kandidaten helemaal opbloeien.”

De meest recente vacatures van Sebastien Brecheteau

Productiemanager vliegtuigonderdelen
Hoogeveen
Ben jij de ervaren Manufacturing Manager / Groupleader productie die het leuk vindt om bij te dragen aan de productie van privé jets, straaljagers voor defensie, Apache of vliegtuigen voor de commerciële luchtvaart? Dan is je kans om aan de slag te gaan bij één van de grootste vliegtuigbouwer.

Voor een bekende en internationaal erkende fabrikant in vliegtuigonderdelen zijn wij op zoek een transparante, coachende groupleader/operatie manager die met zijn of haar team elke dag het verschil weet te maken op diverse gebieden, zoals; safety, delivery, quality & continu verbeteren. In deze rol geef je leiding aan ongeveer 10 tot 12 teamleiders en indirect stuur je ongeveer 80 tot 100 operators aan.

Taken & verantwoordelijkheden:
Als Groupleader geef je direct leiding aan een team van teamleiders en samen met de teamleiders zorg je ervoor dat eenieder in staat is zijn/haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Je ondersteunt en begeleid de teamleaders met het oplossen van problemen. Daarnaast is de fabriek in transitie. De voornaamste uitdagingen voor de site zijn het bevorderen van de betrokkenheid van de medewerkers, het oplossen van kwaliteitsproblemen en competitiever worden. Hiervoor zijn mensgerichte leiders nodig die het beste uit hun teams halen en zo continue verbetering op de prestatiedoelstellingen realiseren.

Werkzaamheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van de people, safety, quality, delivery, cash en cost (PSQDCC) doelstellingen door de toepassing van het Lean Operating Model. Denk hierbij aan Master Schedule Adherence (op tijd leveren) en streven naar Zero Defects tegen de gestelde budgetten.
 • Het creëren en onderhouden van een cultuur gebaseerd op de GKN Aerospace "Great Place To Work".
 • Het coachen en ontwikkelen van teamleiders.
 • Waken over het correct uitvoeren van gezondheids-, veiligheids- en milieubeleid GKN Aerospace.
 • Actief betrokken zijn bij het oplossen van problemen door gebruik te maken van een 'Go to Gemba'-aanpak met de ambitie dat 98% van de problemen binnen het gebied zelf kan worden opgelost.
 • Bijdragen aan de strategie van de site door middel van het Hoshin Kanri-proces (strategie-implementatie) en zorgen voor de uitvoering ervan in jouw gebied.

Ons aanbod:
 • Een functie met een grote focus op verbeterprocessen in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw.
 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Afhankelijk van je ervaring wordt je salaris bepaald aan de hand van de salarisschaal die bij deze functie hoort. Het salaris is vanaf €6514,- en maximaal €8744,-
 • Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden.
vanaf€6.500p/m
Startende Engineer Werktuigbouwkunde
Hoogeveen
Met trots mag jij jezelf een engineer noemen en je oriënteert je op jouw eerste (echte) baan als ingenieur. In regio Drenthe zijn volop mogelijkheden voor startende engineers maar misschien niet allemaal bij je bekend. Of heb je twijfels welke functie nou het beste bij je past. Misschien wil je al snel van onmisbare waarde zijn en ben je benieuwd hoe je dit kan bereiken. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Welke keuze is het beste voor jou?
Je staat aan het begin van je carrière en oriënteert je in een functie, branche of bedrijf die het beste bij je past. Wij begrijpen dat het lastig is en helpen je daar graag bij door ons netwerk technische opdrachtgevers aan je te presenteren. Afhankelijk van je wensen selecteren wij het bedrijf en functie dat het beste bij je past.

Waar bestaat jullie netwerk uit?
Ons netwerk bestaat uit lokale en (inter)nationaal bekende bedrijven in de techniek. Met 12 vestigingen doen we dit in heel Nederland. Vanuit ons kantoor in Hoogeveen richten wij ons op de bedrijven in de (maak)industrie, chemie, process, machinebouw en pharma in de provincie Drenthe.

Voor welke functies kan ik bij Xelvin terecht?
Regelmatig zijn wij op zoek naar tekenaars, werkvoorbereiders, constructeurs en (lead)engineers en maintenance engineers. Wij vinden voor kandidaten met een opleidingsachtergrond in de chemie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en technische bedrijfskunde een passende functie.

Voor welke werkgevers kan ik bij jullie terecht?
In 16 jaar tijd van ons bestaan hebben wij een netwerk opgebouwd met spraakmakende werkgevers. Bedrijven waar je aan kunt denken zijn vaak ook bedrijven die voor een samenwerking met Xelvin hebben gekozen. Hierbij kun je denken aan bedrijven als Fokker, Friesland Campina, Getec, Apollo Coevorden, Astellas en Actemium.

Hoe kan ik mij in rap tempo ontwikkelen zodat ik snel van onmisbare waarde ben?
Om jezelf als persoon of in je functie (daarna) verder te ontwikkelen hebben we bij Xelvin verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een opleidingsprogramma of een opleidingsbudget die je kan gebruiken voor een cursus. Mocht je hier meer informatie over willen dan kun je het beste bellen naar 06- 13590241.

Kortom:
Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de beste start van je carrière te geven. Een netwerk, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en spraakmakende opdrachtgevers om je snel te laten accelereren in je loopbaan. Samen met jou gaan wij graag de zoektocht aan om jouw ambities te bepalen en waar te maken.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.

Wat jij krijgt:
 • Eerlijke, persoonlijke en informele benadering vanuit onze loopbaanspecialist
 • Netwerk uit Drente met internationale bekendheid
 • De kans om te werken bij spraakmakende opdrachtgevers (Fokker, Actemium, Friesland Campina)
 • Proactiviteit wanneer je de zoektocht met mij aangaat
 • Salaris tussen €2.600 - 3.000,-
vanaf€2.750p/m
Open sollicitatie Startende Engineer Werktuigbouwkunde
Hoogeveen
Met trots mag jij jezelf een engineer noemen en je oriënteert je op jouw eerste (echte) baan als ingenieur. In regio Drenthe zijn volop mogelijkheden voor startende engineers maar misschien niet allemaal bij je bekend. Of heb je twijfels welke functie nou het beste bij je past. Misschien wil je al snel van onmisbare waarde zijn en ben je benieuwd hoe je dit kan bereiken. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al je vragen. Doe hier een open sollicitatie en kom meer te weten over alle mogelijkheden als starter in regio Drenthe

Welke keuze is het beste voor jouw?
Je staat aan het begin van je carrière en oriënteert je in een functie, branche of bedrijf die het beste bij je past. Wij begrijpen dat het lastig is en helpen je daar graag bij door ons netwerk technische opdrachtgevers aan je te presenteren. Afhankelijk van je wensen selecteren wij het bedrijf en functie dat het beste bij je past.

Waar bestaat jullie netwerk uit?
Ons netwerk bestaat uit lokale en (inter)nationaal bekende bedrijven in de techniek. Bedrijven in de (maak)industrie, chemie, process, machinebouw en pharma in de provincie Drenthe.

Voor welke functies kan ik bij Xelvin terecht?
Regelmatig zijn wij op zoek naar tekenaars, werkvoorbereiders, constructeurs en (lead)engineers en maintenance engineers. Wij vinden voor kandidaten met een opleidingsachtergrond in de chemie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en technische bedrijfskunde een passende functie.

Voor welke werkgevers kan ik bij jullie terecht?
In 16 jaar tijd van ons bestaan hebben wij een netwerk opgebouwd met spraakmakende werkgevers. Dit zijn bedrijven die geloven in de dienstverlening van Xelvin. Hierbij kun je denken aan bedrijven als Fokker, Friesland Campina, Getec, Apollo Coevorden, Astellas en Actemium.

Hoe kan ik mij in rap tempo ontwikkelen zodat ik snel van onmisbare waarde ben?
Om jezelf als persoon of in je functie (daarna) verder te ontwikkelen hebben we bij Xelvin verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een opleidingsprogramma of een opleidingsbudget die je kan gebruiken voor een cursus. Mocht je hier meer informatie over willen dan kun je het beste bellen naar 06- 13590241.

Kortom:
Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de beste start van je carrière te geven. Een netwerk, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en spraakmakende opdrachtgevers om je snel te laten accelereren in je loopbaan. Samen met jou gaan wij graag de zoektocht aan om jouw ambities te bepalen en waar te maken.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.
vanaf€2.750p/m
Open sollicitatie Monteur mechatronica Drenthe
Hoogeveen
Met trots mag jij jezelf een monteur (industriele)automatisering noemen en je zit nu in een periode dat je toe bent aan een volgende uitdaging. In regio Drenthe zijn volop mogelijkheden maar misschien zijn die niet allemaal bij je bekend. Of heb je twijfels welke functie nou het beste bij je past. Allemaal vragen waar wij je bij kunnen helpen.

Welke keuze is het beste voor jouw?
Je staat aan het begin van je carrière en oriënteert je in een functie, branche of bedrijf die het beste bij je past. Wij begrijpen dat het lastig is en helpen je daar graag bij door ons netwerk technische opdrachtgevers aan je te presenteren. Afhankelijk van je wensen selecteren wij het bedrijf en functie dat het beste bij je past.

Waar bestaat jullie netwerk uit?
Ons netwerk bestaat uit lokale en (inter)nationaal bekende bedrijven in de
techniek. Bedrijven in de (maak)industrie, chemie, process, machinebouw en pharma in de provincie Drenthe.

Voor welke functies kan ik bij Xelvin terecht?
Regelmatig zijn wij op zoek naar monteurs binnen een technische dienst of bij een technische dienstverlener in een buitendienst. Binnen je rol kun je denken aan werkzaamheden als aansluiten van diverse geautomatiseerde lijnen en het verrichten van onderhoud. Daarnaast houd je je bezig met lopende projecten om gerelateerd aan nieuwe ontwerpen of om bestaande lijnen te verbeteren.

Voor welke werkgevers kan ik bij jullie terecht?
In 16 jaar tijd van ons bestaan hebben wij een netwerk opgebouwd met spraakmakende werkgevers. Bedrijven waar je aan kunt denken zijn vaak ook bedrijven die voor een samenwerking met Xelvin hebben gekozen. Hierbij kun je denken aan bedrijven als Fokker, Friesland Campina, Getec, Apollo Coevorden, Astellas en Actemium.

Hoe kan ik mij in rap tempo ontwikkelen zodat ik snel van onmisbare waarde ben?
Om jezelf als persoon of in je functie (daarna) verder te ontwikkelen hebben we bij Xelvin verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een opleidingsprogramma of een opleidingsbudget die je kan gebruiken voor een cursus. Mocht je hier meer informatie over willen dan kun je het beste bellen naar 06- 13590241.

Kortom:
Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de beste start van je carrière te geven. Een netwerk, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en spraakmakende opdrachtgevers om je snel te laten accelereren in je loopbaan. Samen met jou gaan wij graag de zoektocht aan om jouw ambities te bepalen en waar te maken.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.
vanaf€2.750p/m
Volgende stap Monteur mechatronica Drenthe
Hoogeveen
Vacature Volgende stap monteur Mechatronica Drenthe
Met trots mag jij jezelf een monteur mechatronica noemen en je zit nu in een periode dat je toe bent aan een volgende uitdaging. In regio Drenthe zijn volop mogelijkheden maar misschien zijn die niet allemaal bij je bekend. Of heb je twijfels welke functie nou het beste bij je past. Allemaal vragen waar wij je bij kunnen helpen.

Welke keuze is het beste voor jouw?
Je staat aan het begin van je carrière en oriënteert je in een functie, branche of bedrijf die het beste bij je past. Wij begrijpen dat het lastig is en helpen je daar graag bij door ons netwerk technische opdrachtgevers aan je te presenteren. Afhankelijk van je wensen selecteren wij het bedrijf en functie dat het beste bij je past.

Waar bestaat jullie netwerk uit?
Ons netwerk bestaat uit lokale en (inter)nationaal bekende bedrijven in de techniek. Dit doen we met 12 vestigingen in heel Nederland voor bedrijven in de (maak)industrie, chemie, process, machinebouw en pharma. Wij werken vanuit vestiging Hoogeveen en doen dit voor de provincie Drenthe.

Voor welke functies kan ik bij Xelvin terecht?
Regelmatig zijn wij op zoek naar monteurs binnen een technische dienst of bij een technische dienstverlener in een buitendienst. Binnen je rol kun je denken aan werkzaamheden als aansluiten van diverse geautomatiseerde lijnen en het verrichten van onderhoud. Daarnaast houd je je bezig met lopende projecten om gerelateerd aan nieuwe ontwerpen of om bestaande lijnen te verbeteren.

Voor welke werkgevers kan ik bij jullie terecht?
In 16 jaar tijd van ons bestaan hebben wij een netwerk opgebouwd met spraakmakende werkgevers. Bedrijven waar je aan kunt denken zijn vaak ook bedrijven die voor een samenwerking met Xelvin hebben gekozen. Hierbij kun je denken aan bedrijven als Fokker, Friesland Campina, Getec, Apollo Coevorden, Astellas en Actemium.

Hoe kan ik mij in rap tempo ontwikkelen zodat ik snel van onmisbare waarde ben?
Om jezelf als persoon of in je functie (daarna) verder te ontwikkelen hebben we bij Xelvin verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een opleidingsprogramma of een opleidingsbudget die je kan gebruiken voor een cursus. Mocht je hier meer informatie over willen dan kun je het beste bellen naar 06- 13590241.

Kortom:
Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de beste start van je carrière te geven. Een netwerk, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en spraakmakende opdrachtgevers om je snel te laten accelereren in je loopbaan. Samen met jou gaan wij graag de zoektocht aan om jouw ambities te bepalen en waar te maken.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.
vanaf€2.750p/m