Sebastien Brecheteau

Recruiter
+31 (0)6 13 59 02 41
Ik houd van een winnaarsmentaliteit binnen een hecht team’’. Hoe mooi is het om samen impact te maken voor de carrière van een ander?!’’

Je kan het al wel opmaken uit zijn achternaam, onze Sebas(tien) is geboren in Frankrijk. Het land dat bekend staat om gezelligheid, lekker eten en de kwaliteit van leven. Tegenwoordig woont hij in de bruisende stad Groningen. Deze gezellige teamplayer is dan ook altijd in voor een borrel. Tevens slaat hij graag een balletje op de padelbaan. In zijn vrije tijd is hij hier dan ook regelmatig te vinden en sluit hij de spannende potjes graag af op het terras.

“Ik sta graag klaar voor mijn medemens en bovendien heb ik eigenlijk altijd al affiniteit gehad met de techniek.” Na zijn studie Technische Bedrijfskunde was de keuze om de technische arbeidsbemiddeling in te gaan dan ook snel gemaakt. “Ik wil technici graag verder helpen in hun loopbaan in de techniek.”

Sebas creëert graag een teamgevoel. “Ik houd van een winnaarsmentaliteit binnen een hecht team.” Hoe mooi is het om samen impact te maken voor de carrière van een ander?! En dat je tegelijkertijd zoveel van de techniek kan zien door bij bedrijven langs te gaan.” Samen met de gezellige bedrijfscultuur maakt Xelvin de ideale werkplek voor Sebas. Binnen zijn functie als Recruiter doet hij alles wat in het teken staat van de sollicitant. Hij wil kandidaten boeien en inspireren met wat er landelijk binnen de techniek mogelijk is. Daar zet hij zich graag voor in. “Het is mooi om te zien als kandidaten helemaal opbloeien.”