Sharleen Croes

Managing Consultant
+31 (0)6 82 05 89 81
Mijn hart gaat direct sneller kloppen zodra ik de technische omgeving oploop.”

Sociaal, pittig en transparant, dat is onze Sharleen. Geboren in Arnhem maar op driejarige leeftijd verhuisd naar Dordrecht waar ze inmiddels al 27 jaar met veel plezier woont. Na een drukke werkdag is Sharleen vaak te vinden in de sportschool waar zij fanatiek aan krachttraining doet. “Ik vind dat heerlijk, vooral lekker in mijn eentje. Oortjes in, muziek op en gaan!” Niet alleen aan sporten is Sharleen veel tijd kwijt, want ook haar vriendinnen krijgen de nodige aandacht. Zo gaat ze graag op pad met vriendinnen met wie ze regelmatig gezellige activiteiten organiseert. Etentjes en borrels staan hierbij op nummer één.

Vanuit haar passie voor borrelen begon ze aan een horeca opleiding. “Ik wilde graag ondernemen. Mijn droom was vroeger om een eigen restaurant of hotel te openen.” Na drie jaar gewerkt te hebben bij Van der Valk Hotel kwam Sharleen er toch achter dat de Horeca het niet meer voor haar was en raakte ze in contact met de arbeidsbemiddeling. “Bij mijn vorige werkgever heb ik mij in deze branche sterk ontwikkeld. Ik begon als recruiter, groeide door tot accountmanager en werkte daarna als teammanager. Op een gegeven moment was ik toe aan nieuwe prikkels. Ik hou niet van stilstaan en wil mezelf altijd blijven door ontwikkelen.”

Vanaf augustus 2022 is Sharleen actief op onze vestiging in Rotterdam. “Rotterdam is een mooi gebied waar veel kan. Er liggen hier onwijs veel mogelijkheden en kansen. Toen ik hier aankwam was mijn doel dan ook om van Rotterdam een echte thuisbasis te maken. Dat lukt aardig goed. Er heerst op kantoor écht een teamgevoel, samen maken we er een succes van.”

Eén ding is zeker: Sharleen zit in de technische branche helemaal op haar plaats. “Mijn hart gaat direct sneller kloppen zodra ik de technische omgeving oploop. Ik vind het geweldig om te zien hoe de technische professionals daar met helmen op en jasjes aan met grote machines bezig zijn. Kandidaten koppelen aan bedrijven in deze mooie en brede branche: daar krijg ik enorm veel energie van!”