Sharleen Croes

Sharleen Croes

Managing Consultant +31 (0)6 82 05 89 81
s.croes@xelvin.nl
“Mijn hart gaat direct sneller kloppen zodra ik de technische omgeving oploop."

Sociaal, pittig en transparant, dat is onze Sharleen. Geboren in Arnhem maar op driejarige leeftijd verhuisd naar Dordrecht waar ze inmiddels al 27 jaar met veel plezier woont. Na een drukke werkdag is Sharleen vaak te vinden in de sportschool waar zij fanatiek aan krachttraining doet. “Ik vind dat heerlijk, vooral lekker in mijn eentje. Oortjes in, muziek op en gaan!” Niet alleen aan sporten is Sharleen veel tijd kwijt, want ook haar vriendinnen krijgen de nodige aandacht. Zo gaat ze graag op pad met vriendinnen met wie ze regelmatig gezellige activiteiten organiseert. Etentjes en borrels staan hierbij op nummer één.

Vanuit haar passie voor borrelen begon ze aan een horeca opleiding. “Ik wilde graag ondernemen. Mijn droom was vroeger om een eigen restaurant of hotel te openen.” Na drie jaar gewerkt te hebben bij Van der Valk Hotel kwam Sharleen er toch achter dat de Horeca het niet meer voor haar was en raakte ze in contact met de arbeidsbemiddeling. “Bij mijn vorige werkgever heb ik mij in deze branche sterk ontwikkeld. Ik begon als recruiter, groeide door tot accountmanager en werkte daarna als teammanager. Op een gegeven moment was ik toe aan nieuwe prikkels. Ik hou niet van stilstaan en wil mezelf altijd blijven door ontwikkelen.”

Vanaf augustus 2022 is Sharleen actief op onze vestiging in Rotterdam. “Rotterdam is een mooi gebied waar veel kan. Er liggen hier onwijs veel mogelijkheden en kansen. Toen ik hier aankwam was mijn doel dan ook om van Rotterdam een echte thuisbasis te maken. Dat lukt aardig goed. Er heerst op kantoor écht een teamgevoel, samen maken we er een succes van.”

Eén ding is zeker: Sharleen zit in de technische branche helemaal op haar plaats. “Mijn hart gaat direct sneller kloppen zodra ik de technische omgeving oploop. Ik vind het geweldig om te zien hoe de technische professionals daar met helmen op en jasjes aan met grote machines bezig zijn. Kandidaten koppelen aan bedrijven in deze mooie en brede branche: daar krijg ik enorm veel energie van!”

The most recent job listings from Sharleen Croes

Werkvoorbereider
Rotterdam
Als werkvoorbereider houd je je voornamelijk bezig met preventief onderhoud, planningswerkzaamheden, werkvergunningen en daarbij houd je contact met zowel interne als externe partijen.

Het team bestaat uit fijne en betrokken collega’s die voor elkaar klaar staan. Je zal met verschillende afdelingen schakelen; storingsmonteurs, dagdienstmonteurs, werkvoorbereiders, magazijnbeheerders, maintenance engineer, besturingsspecialisten en de technische dienst.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtig persoon die onderzoekend en communicatief sterk is. We zoeken iemand die bekend is in de techniek en die zich verder wilt ontwikkelen in de technische sector. Met de technische kennis die je al hebt ben je een aanvulling voor het huidige team.

Wat ga je precies doen?
 • Je houdt je bezig met het voorbereiden, plannen, bewaken en evalueren van alle onderhoud, en revisies;
 • Het plannen van de werkbonnen voor de monteurs (storingen);
 • Je draagt bij aan minimale verstoring van de productie door gepland onderhoud en de kosten maandelijks binnen het budget te houden;
 • Het zorgdragen van een optimale inzet van medewerkers en middelen volgens de week- en dagplanning;
 • Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en standaarden toen en handhaaft deze.

Denk je met jouw vakkennis een mooie aanvulling te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om de werkvoorbereiding goed en zorgvuldig te laten verlopen? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Rotterdam!
vanaf€2.750p/m
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Rotterdam
Heb jij ervaring met de voorbereiding en planning van elektrotechnische projecten? Wil jij bovendien ook een onmisbare functie bij een grootschalig- en technische klant? Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) richting elektrotechniek? Dan is dit de baan voor jou!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, jij bent namelijk verantwoordelijk voor het verzorgen van de complete voorbereiding en planning van alle elektrotechnische modificatie- en uitbreidingsprojecten op het terrein. Denk aan projecten als elektrotechnisch gebouw gebonden installaties en utiliteiten in omgeving van Noordwijk. Jij speelt hierin een belangrijke rol in de voorbereiding van deze projecten.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Je verwerkt de aanvragen, voert calculaties uit en stelt de offertes op;
 • Volgens de wensen van de klant voer jij de pre-engineering werkzaamheden uit van installaties volgens de geldende normen;
 • Voornamelijk zal je werkzaam zijn vanuit het kantoor in Rotterdam en in sommige gevallen ben je ook op locatie aan het werk om een goede inschatting te kunnen maken;
 • Het zorgdragen voor een tijdige beschikbaarheid van het materiaal;
 • Het zorgdragen voor een juiste planning aan technici voor de projecten;
 • Zowel de projectadministratie als de oplevering moeten correct en volledig zijn;
 • Daarnaast waarborg je te allen tijde de kwaliteit en de kosten van de verschillende projecten en werkzaamheden;
 • Je bent aanspreekpunt voor zowel de klant als de leveranciers en externe partijen.
vanaf€2.750p/m