Stef Hambeukers

Operationeel Manager
+31 (0)6 13 00 88 11
Ik geloof erin dat mensen zelf hun weg moeten bepalen. Ik kan daarin enkel faciliteren en inspireren. "

Stef woont samen met zijn vrouw Jamie en zoontjes Liam en Sem in het mooie Geleen. In zijn vrije tijd probeert hij een gezonde levensstijl te combineren met de Bourgondische levensstijl. Hij gaat samen met zijn gezin regelmatig uit eten en elke vrijdag wordt er sushi besteld. Mocht je hem willen omkopen: doe dit met sushi. Naast hard werken vindt Stef het belangrijk om goed te relaxen. Vakantiekiekjes schiet hij het liefst op Mallorca of Ibiza. Verder volgt hij graag de Formule 1.

In 2014 is hij afgestudeerd aan de studie Facility Management met specialisatie Real Estate. In plaats van het vastgoed, koos hij voor de arbeidsbemiddeling. Stef is erg commercieel ingesteld. Als student heeft hij een aantal eigen kleine bedrijven opgericht. Het drijven van handel zit in hem. Een innovatief idee, wat hij presenteerde tijdens zijn afstuderen, werd bekroond met het beste idee in de regio. Vraag hem er gerust naar. Hij kan hierover enthousiast vertellen.

Al drie jaar mogen wij bij Xelvin genieten van Stef zijn enthousiasme. Stef is enorm mensgericht, maar tegelijkertijd ook doelgericht.  Hij is begonnen als Managing Consultant en is doorgegroeid naar Operationeel Manager in het Zuiden van het land. Het karakter van Xelvin past goed bij Stef. ‘Xelvin is een bedrijf dat kijkt naar de toekomst en zich focust op de lange termijn’ Als Operationeel Manager probeert hij de visie en de cultuur van Xelvin over te brengen op de nieuwe medewerkers. Daarnaast zorgt Stef ervoor dat zijn collega’s de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. ‘Ik geloof erin dat mensen zelf hun weg moeten bepalen. Ik kan daarin enkel faciliteren en inspireren.’