Sunny Jansen

Sunny Jansen

Managing Consultant +31 (0)6 26 78 17 08
s.jansen@xelvin.nl
“Ik denk dat dat wel een groot voordeel is dat ik zelf uit de techniek kom. Ik begrijp goed wat technisch professionals zoeken en waar ze behoefte aan hebben."

2 januari 2023 hebben wij onze club mogen uitbreiden met onze nieuwe Managing Consultant Sunny Jansen. Na tien jaar gewoond te hebben in Venray, woont de 20-jarige Sunny sinds kort op zichzelf in het prachtige Rotterdam. Dat we te maken hebben met een echte avonturier, valt niet omheen te draaien. Zo vertrok hij afgelopen jaar met een vriend naar Zuid-Amerika waar hij drie maanden heeft rondgetrokken. In zijn vrije tijd slaat Sunny graag een balletje op de golfbaan of paddelt hij erop los. Naast een avonturier is hij dus ook een echte sportieveling.

Na zijn middelbare school volgde Sunny de opleiding Constructiewerker aan het ROC Nijmegen. ‘Dit was een leerwerktraject. Ik zat één dag in de week op school waar ik lessen volgde. De overige vier dagen werkte ik als lasser bij Cr8las Group. Later heb ik hier ook nog een jaar als monteur gewerkt.” Sunny geeft aan bewust gestopt te zijn in dit wereldje. Hij was toe aan verandering. “Ik wilde graag de stap maken naar een kantoorbaan, iets zakelijker en commercieels. Toch kon ik de techniek niet goed loslaten. Daar ligt echt mijn passie. Bij Xelvin heb ik de perfecte combinatie gevonden.”

Ondanks dat hij nog maar net is begonnen, heeft Sunny het goed naar zijn zin binnen Xelvin. “De werksfeer is echt top. Er wordt serieus gewerkt maar we kunnen ook lekker met elkaar lachen. Er is altijd wel iemand in voor een potje darten of tafelvoetbal. In mijn eerste week zijn we met zijn allen naar Walibi geweest waardoor ik al veel collega’s heb leren kennen.”

Doordat Sunny zelf als lasser én monteur heeft gewerkt, kan hij zich als geen ander verplaatsen in de kandidaten. “Ik denk dat dat wel een groot voordeel is. Ik begrijp goed wat ze zoeken en waar ze behoefte aan hebben. Ook praat ik makkelijk mee met de technische termen. Ik kijk ernaar uit mijn skills bij Xelvin in te zetten en mezelf nog verder te ontwikkelen.”