Ted Adriaans

Operationeel Manager
+31 (0)6 13 00 78 50
De hoge mate van vrijheid binnen Xelvin, vanuit verantwoordelijkheid, de grootste drijfveer om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan. "

Mijn naam is Ted Adriaans en ik ben sinds begin 2012 werkzaam bij Xelvin. Gestart op de vestiging in Venray en na 3 jaar verhuisd naar Eindhoven. Als Operationeel Manager ben ik verantwoordelijk voor het Large Account Team.

Onze grote club gedetacheerden heeft een internationaal karakter waarin tenminste 35 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zijn. Afgelopen jaren heb ik samen met verschillende collega’s diverse Europese landen mogen bezoeken voor recruitmentsessies en het geven van presentaties aan hogescholen en universiteiten. Dit is een absolute verrijking van mijn ruimschootse ervaring in de arbeidsbemiddeling. Daarnaast is voor mij de hoge mate van vrijheid binnen Xelvin, vanuit verantwoordelijkheid, de grootste drijfveer om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan.

In mijn spaarzame vrije tijd mag ik graag sporten en volg ik graag live sportwedstrijden. Tevens behoort het (internationaal) reizen tot mijn favoriete vrijetijdsbesteding.