Tom de Vries

Managing Consultant
+31 (0)6 10 00 68 84
Ik steek graag mijn energie in het helpen van mensen aan een nieuwe baan.”

Optimistisch, energiek en een echte familieman, dat is onze Tom. Oorspronkelijk komt hij uit Maarssen, maar voor de liefde verhuisde hij naar Noord-Brabant. Den Bosch om precies te zijn. Nu vormt hij samen met zijn vrouw Cheryl en zijn ‘kleine’ Zev een (kei)gezellig gezin. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar een potje voetbal en gaat hij het liefst met zijn vrienden op stap.

Elke dag is voor Tom een nieuw avontuur. Geen verrassing dat hij de Algemene Militaire Opleiding heeft afgerond. Na twee jaar trouwe dienst, wilde deze familieman meer bij zijn gezin zijn. Een carrière in de arbeidsbemiddeling kwam vervolgens op zijn pad en vanaf dat moment is hij er niet meer weg te slaan. “Ik steek graag mijn energie in het helpen van mensen aan een nieuwe baan.”

De functie Managing Consultant staat hem dan ook erg goed. “Ik werk graag in een hecht team bij een professionele organisatie. Bij Xelvin heb ik dat gevonden.” In zijn functie ligt zijn focus op de bouw. Daar krijgt hij de meeste energie van. ‘’Ik vind het fascinerend om te zien dat wij samen met onze collega’s een gebouw een nieuw leven kunnen geven.’’