Werner Paters

Managing Consultant
+31 (0)6 51 27 95 65
Na het zien van de reusachtige en schitterende creaties die in de jachtwerf in Vollenhove worden gebouwd, is mijn passie voor de Jacht en Scheepsbouw ontstaan. "

Mijn naam is Werner Paters en ik werk sinds april 2017 als managing consultant bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw in Emmeloord. Hier ben ik verantwoordelijk voor het invullen van vraag en aanbod van zowel opdrachtgever als werkzoekenden.

Voordat ik bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw kwam, was ik al enkele jaren actief binnen de recruitment branche in het noorden van het land, waar ik vele verschillende kandidaten en opdrachtgevers heb ondersteund in de zoektocht naar de perfecte match.

Ik ben in 1987 geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Vollenhove waar je als kleine jongen al opgroeit met de scheepsindustrie door het bestaan van jachtwerf Royal Huisman.

Na het zien van de reusachtige en schitterende creaties die hier worden gebouwd, is mijn passie voor de Jacht en Scheepsbouw ontstaan. In mijn familie zijn meerdere mensen actief binnen de Jachtindustrie en ik ben dan ook erg blij om ook onderdeel uit te mogen maken van deze uitdagende en imposante wereld.

In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn dierbaren. Daarnaast ga ik graag op vakantie om te genieten van de warme zon.