Wouter Hitman

Managing Consultant
in Alkmaar
+31 (0)6 10 03 05 55
Iemand blij maken met een droombaan. Mooier dan dat kan het toch niet? "

Wouter Hitman, hij doet zijn achternaam graag eer aan. Samen met zijn vrouw en kids woont hij in Alkmaar. In theorie kan hij op de fiets naar het werk, maar de praktijk laat vaak anders zien. Tot zijn 18e / 19e heeft hij op hoog niveau geschaatst, totdat hij de andere geneugten van de wereld leerde kennen. Na abrupt te zijn gestopt is hij een nieuwe hobby begonnen, wetende badminton. “Feitje: badminton is de snelste racketsport ter wereld. De snelheid en uithouding vereist voor badminton is veel groter dan voor welke andere raketsport dan ook.” Naast badminton is Wouter regelmatig bezig met het strelen van zijn smaakpapillen. Whisky proeverijen bijwonen en met vrienden organiseren doet hij graag. Ook zijn gezin mag niet ontbreken in dit verhaal. Wouter brengt graag tijd door met zijn gezin. “Een luie zondag op de bank komt bij ons maar weinig voor. Er gebeurt altijd wel wat bij ons in en rondom het huis.”

Net zoals in de wereld van technische detachering. “Die wereld heeft mij vanaf het begin gegrepen en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Uitzenden en detacheren heeft vaak een negatieve bijklank. Ik verzet mijn dan ook hevig tegen dit stigma. Het is een mooie markt waarbij je als persoon hele mooie mogelijkheden en kansen creëert voor andere mensen. Iemand blij maken met een droombaan. Mooier dan dat kan het toch niet?

En dat samen met mijn collega’s bij Xelvin. Letterlijk samen. Collega’s zijn betrokken en eerlijk. Iedereen ademt dezelfde cultuur en het einddoel is voor iedereen gelijk, namelijk een fantastische baan voor technici zoals jij. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met me. Ik zet de koffie klaar!”