De expert route is het pad naar jouw ambitie. Een pad waarin wij samen verder bouwen aan jouw fundament en expertise toevoegen daar waar jij die nodig hebt.

Werken of toch doorleren? Bij Xelvin kan het allebei. Als Professional willen wij jou ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw vakinhoudelijke kennis wordt verbeterd in opleidingen en trainingen en jouw persoonlijke ontwikkeling in een ondersteunend Xelvin Ontwikkelprogramma. Naast een mooi ontwikkelprogramma bieden we uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Dit varieert van grote multinationals tot midden-klein bedrijf.

Afhankelijk van jouw wensen, profiel en kwaliteiten zoeken we een opdracht die het beste bij jou past. Je krijgt de voordelen van een dienstverband (vast salaris, pensioen etc.), gecombineerd met een omgeving waar je je kan ontwikkelen.

Xelvin Ontwikkelprogramma

Kennis & inspiratie

Wat vandaag relevant is kan morgen gedateerd zijn. Wij helpen onze collega’s nieuwe kennis op te doen en dit te vertalen naar hun eigen vakgebied. Denk hierbij aan onderwerpen als verduurzaming, veranderingen binnen de wet-en- regelgeving of een nader inhoudelijke opleiding met toegevoegde waarde binnen jouw vakgebied. Om dit vorm te geven organiseren wij 4 x per jaar een “kennis & netwerk challenge”. Bij de kennis & netwerk challenge komen interessante kennisthema’s en de praktijk in een informele setting bij elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling & masterclasses

Je hebt meer nodig dan alleen vakinhoudelijke kennis om impact te maken. Klantgerichtheid, beïnvloedingstechnieken, projectmanagement, persoonlijke effectiviteit, allemaal kwaliteiten die ervoor kunnen zorgen jouw specialisme nog beter tot zijn recht te laten komen. Deelnemers aan ons programma volgen jaarlijks 4 masterclasses waarin ze deze competenties verder zullen ontwikkelen.

Coaching & begeleiding

Nieuwe inzichten en competenties komen pas echt tot hun recht als je dit kunt toepassen in de praktijk. De plek waar je uitgedaagd wordt, drempels tegenkomt en successen kunt beleven. Om dit te ondersteunen koppelen we de deelnemers tijdens het traject aan een coach die je helpt de vaardigheden op een goede manier toe te passen. Deze ontwikkeling wordt ondersteund door een app waarin je je eigen leerdoel kunt monitoren.  De app biedt ook volop materiaal om je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Naast een mooi ontwikkelprogramma bieden we uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Dit varieert van grote multinationals tot midden-klein bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen, profiel en kwaliteiten zoeken we een opdracht die het beste bij jou past. Je krijgt de voordelen van een dienstverband (vast salaris, pensioen etc.), gecombineerd met een omgeving waar je je kan ontwikkelen.

Om dit programma succesvol af te ronden moet je beschikken over een intrinsieke motivatie om beter te worden. Bij aanvang van het traject maken we een persoonlijk profiel analyse, wat een indicatie geeft over de inhoud en omgeving waar jij het beste tot jouw recht komt. Deze uitkomsten, gecombineerd met jouw ambitie en achtergrond, bepalen jouw leerreis voor dit 2 jarig traject. Na afronding van het Xelvin Ontwikkelprogramma ontvang je een bewijs van deelname.


De branches

Industriële Automatisering

Digitalisering en automatisering worden steeds belangrijker. Het geeft organisaties de mogelijkheid efficiënter te werken en te groeien. Is industrial automation jouw vakgebied en wil jij de komende tijd flinke stappen maken in je carrière samen met Xelvin? Voor deze branche hebben we 3 routes ontwikkeld.

Werktuigbouwkunde

Ben jij als werktuigbouwkundige ook graag betrokken bij ontwerpen, ontwikkelen, bedienen en installeren van mechanische installaties en bij projecten op het gebied van mechanische techniek? Kijk dan naar de volgende 3 routes.

Installatietechniek

Ben jij geïnteresseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en wil jij de komende tijd flinke stappen maken in je carrière samen met Xelvin? Voor deze branche hebben we 3 routes ontwikkeld.

Maakindustrie

Wat je eet, wat je draagt, waar je in rijdt en waarmee je vliegt, komen allemaal voort uit onze maakindustrie. Een cruciale rol binnen deze maakindustrie is het draaiende houden en verbeteren van processen en machines. Zelfontwikkeling, uitdaging en waardering zijn drie kernwaardes die hierin samenkomen. Iets voor jou? Xelvin werkt samen met jou aan je carrière binnen deze branche. Hiervoor hebben we 3 routes ontwikkeld.

Energietechniek

De Energie sector is volop in beweging. Vrijwel iedereen weet dat er met de energietransitie het energielandschap voor een enorme verandering staat.
Dat betekent dat het werk van jou als professional ook enorm veranderd! Bekijk hier de verschillende expert routes.

  • Projectmanager
  • Lead Engineer
  • Expert Adviseur

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over deze Expert Routes? Of staat jouw Expert Route er niet bij, maar wil je jezelf toch blijven ontwikkelen? Neem dan contact op met: