Ben je op zoek naar een specialistische en uitdagende functie in R&D, Kwaliteitsmanagement of Laboratoriumtechniek en wil je geholpen worden door een betrokken dienstverlener met vakinhoudelijke kennis? Dan ben je bij Xelvin Food aan het juiste adres!

Xelvin Food is een detacheringbureau voor specialisten met een wetenschappelijke, hogere of middelbare opleiding in de voedingsmiddelentechnologie of chemie. Heb je een van deze opleidingen afgerond, dan kunnen wij je vakkundig helpen bij het maken van een volgende stap in je carrière binnen de voedingsmiddelen industrie. Wij hebben een landelijk netwerk van vestigingen en kunnen je daardoor in contact brengen met interessante nationale en internationale organisaties door heel Nederland.

De branchekennis en ervaring in detachering die de consultants van Xelvin Food hebben, stellen ons in staat om je – na een persoonlijk kennismakingsgesprek – te adviseren over uitdagende functies in de volgende vakgebieden:

  • Functies Research & Development, bijv. (a) productontwikkelaar, (b) applicatietechnoloog, (c) R&D officer;
  • Functies Kwaliteitsmanagement, bijv. (a) kwaliteitssystemen opzetten, verbeteren en beheren aan de hand van normeringen zoals GMP+, ISO, HACCP, BRC en IFS, (b) validatie, (c) regulatory affairs;
  • Functies Laboratorium, bijv. (a) analist microbiologie, (b) analist fysische chemie.

Xelvin Food komt graag met je in contact wanneer je een afgeronde WO, HBO of MBO 4 opleiding hebt binnen de Levensmiddelen- of Voedingsmiddelentechnologie, Laboratoriumtechniek of Chemie.

Interesse? Neem dan contact op met onze consultants Ronald van Golen en Mathieu Niemeijer door te bellen naar 0528-522114. Mailen mag ook, wij zijn bereikbaar via food@xelvin.nl.

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

2 maanden geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

2 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Food, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »