Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
32 vacatures gevonden
Projectleider
Haarlem
Heb jij zowel technische kennis als projectmatig inzicht? Wil jij graag werken aan mooie projecten met een gedreven team en heb jij een werktuigbouwkundige opleiding afgerond? Solliciteer dan voor de functie van Projectleider in Haarlem!

Hoe ziet jouw dag eruit als Projectleider?
Dit technisch project management bureau is onlangs verhuisd binnen Haarlem en zit in een mooi en modern kantoorpand. Het team van deze organisatie is multidisciplinair inzetbaar op het gebied van projectmanagement en engineering. Zij zijn actief in de farmaceutische-, staal-, proces- en verpakkingsindustrie. Jij gaat jou focussen op een klant in de farmacie en jij bent regelmatig aan het werk op de klantlocatie. Je bent betrokken bij alle fasen van een project; van ontwerp tot de uitvoering. Ter plaatse ben jij het aanspreekpunt voor het team en klanten en partijen. Je zorgt als Projectleider voor een strakke planning, houdt de financiële administratie bij en verzorgt de juiste documenten en tekeningen.
vanaf€3.500p/m
Inspection Engineer
Noord-Holland
Servicegericht, samen er voor gaan en voorzien van de nuchtere hands-on mentaliteit. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? En heb je een technische opleiding? Dan wil je deze vacature niet missen! Namens een goede relatie, een toeleverancier die actief is binnen de Olie & Gas industrie, is Xelvin gevraagd op zoek te gaan naar een inspection engineer.

Je bent werkzaam op de afdeling Inspection Management waar je met onder andere met vier andere inspection engineers samenwerkt Jij komt erbij voor de uitbreiding van het team. Als inspection engineer ben je betrokken bij het project van A tot Z. Dit begint met het voorbereiden van de workpacks en het maken van tekeningen (AutoCad). De data die na het project retour komt moet worden geanalyseerd en worden verwerkt tot een eind rapport voor de klant. In de toekomst willen we graag dat de inspection engineer ook offshore gaat en zo betrokken is bij de uitvoering van het project.
vanaf€2.250p/m
Werkvoorbereider
Amsterdam
Ben jij opzoek naar een uitdaging waarin geen dag hetzelfde is? Hou je ervan om de touwtjes in handen te hebben en in als eerste aanpreekpunt voor de organisatie te fungeren? Voor een klant in Amsterdam is Xelvin opzoek naar een werkvoorbereider.

Je werkt samen in een klein team, bestaande uit een projectmanager, een projectleider, een technisch administratief medewerker en zo’n 10 monteurs. Voor deze laatste groep doe jij de aansturing en planning. Dagelijks werken de monteurs op verschillende opdrachten. Je treft ze beneden in de werkplaats of spreekt ze telefonisch over hun klus. Soms ga je met hen mee naar de verschillende werklocaties om nog beter te weten hoe je hen kan helpen. Kortom; een zeer gevarieerde en belangrijke functie in dit team.

Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als interne collega’s. Ook is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles klaar ligt voor de lopende projecten. Je blijft scherp op kwaliteit en voortgang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve en financiële afwikkeling van de projecten. Je houdt de verschillende systemen bij en staat klanten te woord als zij een vraag hebben of wanneer ze een opdracht bij je uit zetten.
vanaf€3.000p/m
Quality Inspector
Alkmaar
Voor een ondernemende organisatie die zeer uiteenlopende voorwerpen maakt van composiet zijn wij opzoek naar een quality inspector. Het composiet is wereldwijd terug te vinden in o.a. vliegtuigen, schepen, auto's en grond- weg- en waterbouw, de ruimtevaart en de gezondheidzorg.

Hoe ziet jouw dag eruit als quality inspector?
De quality inspector ondersteunt en draagt bij aan het kwaliteitsmanagementsysteem, het milieumanagementsysteem en aan de effectiviteit verbeterende activiteiten van het bedrijf, waarbij de kwaliteitsdoelen en -taakstellingen van de organisatie worden gehandhaafd.

Verder bestaan jouw taken uit:
 • Problemen op vloerniveau oplossen om afwijkingen waar mogelijk te voorkomen;
 • Ervoor zorgen dat afwijkende materialen of producten correct geëtiketteerd en gescheiden zijn;
 • Controleren of specificaties van inkomende materialen worden nageleefd en toezien op juiste opslag en behandeling;
 • Assisteren bij de validatie van processen en apparatuur;
 • Uitvoeren van eindinspecties;
Gedurende de dag heb je veel verschillende werkzaamheden, waardoor geen dacht hetzelfde is.
vanaf€3.000p/m
Service Monteur E / WTB
Edam
Als Service Monteur E/WTB:

 • Beoordeel je zelfstandig de staat van installaties en voer je, vaak in dagdienst, onderhoudswerkzaamheden uit zodat de productielijnen optimaal kunnen draaien en stilstand tot een minimum wordt beperkt;
 • Kom je in actie bij storingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor productiecollega’s bij technische problemen;
 • Ben je allround: de werkzaamheden zijn elektronisch en mechanisch van aard;
 • Zorg je voor een prettige en heldere terugkoppeling aan je interne klant en houd je in ons onderhoudssysteem bij welke werkzaamheden je hebt verricht;
vanaf€2.750p/m
Monteur Bliksembeveiliging
Noord Nederland
Je werkt in projecten op locatie vanaf de fundatie tot aan de nok in de industrie, utiliteit maar ook bij particulieren. Vanuit je rol als monteur en op basis van jouw passie en motivatie heb je vele mogelijkheden om door te groeien, je te verdiepen en te verbreden naar de andere functies zoals inspecteur, werkvoorbereider, projectleider of als dé specialist die iedereen wil spreken.

In de rol als monteur bestaan je werkzaamheden onder andere uit:
 • Het monteren van aardingsinstallaties;
 • Het monteren van bliksembeveiliging;
 • Het monteren van overspanningsbeveiliging;
 • Het doen van kleine reparaties.
vanaf€2.500p/m
Monteur Werktuigbouwkunde
Eindhoven
Werk jij graag aan mechanische installaties en machines om deze in perfecte staat te houden? Zorg jij ervoor dat je klanten optimaal productie kunnen draaien? Werk jij graag in een organisatie waar jou ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan direct bij Xelvin!
Als Monteur Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten werken van machines en installaties. Je hebt een belangrijke taak aangezien jij de persoon bent die ervoor zorgt dat het productieproces optimaal draait. Binnen deze functie heb je meerdere werklocaties waardoor je meer diversiteit hebt in het werk.
De taken die je gaat uitvoeren als Monteur Werktuigbouwkunde:
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan mechanische installaties en machines;
 • Met jouw specialistische kennis lokaliseer, analyseer en verhelp je storingen;
 • Zelf voer je routinematig controles uit;
 • Je houdt het materiaal en de werkplaats geordend en schoon en je verliest veiligheid voor jezelf, jouw collega’s en derden nooit uit het oog.
vanaf€2.250p/m
Paneelbouw
Eindhoven
Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je aan de slag gaat in de paneelbouw of verdeler bouw. Je bouwt panelen/verdelers voor zowel de industrie als de maakindustrie. Je taken binnen deze functie zijn:
 • Je gaat aan de hand van schema’s schakelpanelen bouwen;
 • Het verzamelen van alle materialen om het paneel te kunnen bouwen;
 • Het plaatsen en coderen van de componenten;
 • Daarnaast ga je bodems en deuren bedraden.
vanaf€2.250p/m
Service Technician E&I
Friesland
Deze baan is voor iemand weggelegd die graag met zijn handen wil werken en wil meedenken in processen en deze in bedrijf stellen. Ben jij diegene die (complexe) elektronische storingen wil oplossen en zich hierin ontwikkelen op gebied van PLC’s, instrumentatie en besturingstechniek. Concreet ga je je bezig houden met onderhouden, repareren, aanpassen, testen en oplossen van storingen aan elektronische en meet- en regeltechnische installaties. Wij zoeken junioren maar ook ervaren krachten.

Jij voorkomt storingen en stilstand van elektrische installaties in een food-, maak-, chemie- en machinebouw industrie/omgeving. Dit lukt je doordat je als Service Technician E&I:
 • Aan de hand van werkopdrachten, storingsmeldingen of instructies van de leidinggevende zowel preventief als correctief werkzaamheden uitvoert aan elektrische installaties en instrumentatiesystemen;
 • Verantwoordelijk bent voor het opstellen en evalueren van risico analyses, indienen van verbeteringen, LMRA’s houden en werkplekinspecties uitvoeren;
 • Leergierig bent en de technische uitdaging wil om door te groeien naar bijvoorbeeld een senior of een leidinggevende positie.
vanaf€2.750p/m
(Junior) Software Engineer
Zwolle
Als software engineer werk je samen met je collega’s aan verschillende uitdagende projecten voor klanten van deze opdrachtgever. Jij weet precies hoe je de wensen van de klant omzet naar een technisch ontwerp. Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en daarnaast denk je mee over vernieuwde oplossingen . Aan de hand van het functioneel ontwerp ontwikkel en configureer je IT software. Na het ontwikkelen van de software test je jouw software en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Daarna test je de software bij de klant en stel je het in bedrijf. Weer een tevreden klant! Met jouw kennis en die van je collega’s breng je de industrie in beweging.
vanaf€2.750p/m
Calculator / Ontwerper E
Groningen
Als calculator maak je calculaties en ontwerpen voor nieuwe en bestaande projecten. Dit zodat er een verkoopofferte kan worden opgesteld waarbij het uitgangspunt het bestek en/of het voorlopig ontwerp is. Het doel van de offerte is om opdrachten te verwerven tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en juiste prijsstelling van materialen en uren. Een onderdeel van de functie is werkvoorbereiding en bevat ook elementen als berekenen, tekenen, plannen en controleren van de productie.

Dit ga je doen:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, gaat zorgvuldig te werk en hebt een analytisch vermogen;
 • Je bestudeert en controleert ontvangen en verzamelde schetsen, tekeningen en overige gegevens;
 • Interpreteren van de wensen en eisen van uit de klant aan de hand van het bestek en/of het voorlopige ontwerp;
 • Je kunt begrotingen, ontwerpen (eventueel inclusief tekeningen en berekeningen) en planningen maken en offertes opstellen;
 • Je kunt tijdnormen met betrekking tot projectwerkzaamheden inschatten;
 • Je onderhandelt met leveranciers en vraagt offertes aan;
 • Je geeft commercieel advies en draagt alternatieven aan.
vanaf€3.000p/m
Calculator / Ontwerper W
Emmen, Groningen
Als calculator maak je calculaties en ontwerpen voor nieuwe en bestaande projecten. Dit zodat er een verkoopofferte kan worden opgesteld waarbij het uitgangspunt het bestek en/of het voorlopig ontwerp is. Het doel van de offerte is om opdrachten te verwerven tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en juiste prijsstelling van materialen en uren. Een onderdeel van de functie is werkvoorbereiding en bevat ook elementen als berekenen, tekenen, plannen en controleren van de productie.

Dit ga je doen:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, gaat zorgvuldig te werk en hebt een analytisch vermogen;
 • Je bestudeert en controleert ontvangen en verzamelde schetsen, tekeningen en overige gegevens;
 • Interpreteren van de wensen en eisen van uit de klant aan de hand van het bestek en/of het voorlopige ontwerp;
 • Je kunt begrotingen, ontwerpen (eventueel inclusief tekeningen en berekeningen) en planningen maken en offertes opstellen;
 • Je kunt tijdnormen met betrekking tot projectwerkzaamheden inschatten;
 • Je onderhandelt met leveranciers en vraagt offertes aan;
 • Je geeft commercieel advies en draagt alternatieven aan.
vanaf€3.000p/m
Technicus EMRA Dagdienst
Moerdijk
Beschik jij naast een afgeronde MBO technische opleiding (niveau 4) ook over een ruime ervaring als zelfstandig en ben je op zoek naar een baan om deze kennis toe te passen?
Solliciteer dan nu voor de functie van Technicus EMRA dagdienst!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, jij kan namelijk de verantwoording afdragen voor het preventief en correctief onderhoud. Daarnaast is het voor jou geen enkel probleem om zorg te dragen voor een goede planning en uitvoering van het onderhoud aan elektrische en PLC-gestuurde installaties. Te allen tijde houd jij hier rekening met de veiligheid en zorg je ervoor dat de beschikbaarheid van alle installaties te maximaliseren tegen optimale kosten.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Jouw expertise word gevraagd bij het oplossen van complexe storingen, optimalisatie van het preventief onderhoud en van de werkprocessen binnen het onderhoud;
 • Je staat er voor open om ingezet te worden bij de voorbereiding en uitvoering van revisiewerkzaamheden;
 • Je kunt ook worden ingezet bij nieuwbouw- en modificatieprojecten, hier draai jij je hand niet voor om;
 • Daarnaast lever je ook een bijdrage aan diverse optimalisatieprojecten op technisch en organisatorisch gebied;
 • Je bent periodiek een volle week dag en nacht oproepbaar om urgente storingen op te lossen, storingsdienst.
vanaf€3.000p/m
Project Engineer
's-Gravendeel
Beschik jij over een afgeronde MBO technische opleiding en ben je op zoek naar een baan om al deze kennis toe te passen? Dit is een baan voor een technische duizendpoot, iemand die zich graag bezig houd met alle randzaken rondom projecten. Solliciteer dan nu voor de functie van project engineer in ‘s-Gravendeel!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Als project engineer ben jij de aangewezen persoon en dé rechterhand van de projectleiders. Jij werkt graag aan de mooiste projecten om groente en fruit automatisch te laten verpakken, het logistieke proces inregelen is daarbij ook een belangrijke rol. Je zal je voornamelijk gaan bezighouden met de organisatie van het transport, het opvragen van offertes, de machines configureren en het maatwerk tekenen en bestellen. Jij gaat secuur te werk en werkt de projecten op een juiste en correcte manier uit. Daarnaast heb je ook veel contact met verschillende afdelingen van het bedrijf. Kortom je bent een spin in het web en kan meerdere ballen in de lucht houden!

Jij komt te werken binnen een organisatie die balanceert tussen de dynamiek van innovatie en de structuur van standaardisering. De klanten zitten voornamelijk in de Agro en Food sector en willen de nieuwste techniek om de producten van A naar B te verplaatsen binnen de productieorganisaties.
vanaf€2.750p/m
Maintenance technician
Velsen-noord
Ben jij de monteur waar wij naar op zoek zijn voor onze opdrachtgever op Tata Steel? Sleutel jij graag aan grote machines zoals: shovels, bandenkranen, bulldozers, overslagkranen, graafmachines en trekkers? Wij zijn op zoek naar een monteur die een mechanische achtergrond heeft en kennis heeft van hydrauliek en elektrotechniek.
Deze werkgever focust zich sinds de oprichting in 1979 zoveel mogelijk op een dienstverlening die hun klanten ontzorgt. De kracht ligt voornamelijk in de verhuur van machines en materieel, uitvoering van sloopwerk en het laden en lossen van grondstoffen. Inmiddels zijn er lange onderhoudscontracten ontstaan voor projecten op zowel korte als de lange termijn.
Jij beschikt over een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau op het gebeid van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag sleutelt aan allerlei soorten machines en aanleg hebt voor de techniek. Het onderhoud is belangrijk zodat de machines perfect functioneren wanneer deze in gebruik zijn. De werkzaamheden bevinden zich allemaal op het terrein van Tata Steel.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Als monteur ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en uiteenlopende storingen aan verschillende machines;
 • Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoudsbeurten, afwisselende reparaties, oplossen van storingen, herstellen van schades en geplande modificaties;
 • Je werkt snel en zorgvuldig aan de machines en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
vanaf€3.000p/m
Monteur
Breda
Weet jij alles van elektrotechniek en werk je graag binnen een uitdagende technische organisatie? Wil jij werken bij deze werkgever waar het echte werk gebeurd? Binnen deze organisatie hangt een open sfeer en hier werken jouw toekomstige collega’s waar je echt op kan bouwen!
Deze werkgever produceert en levert prefab betonnen systeemvloeren op maat. Met een breed assortiment leveren ze complete oplossingen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw, van begane grond en kelderdek tot aan hellingbanen, verdiepingen en daken. De vloeren worden in de werkplaats getekend en geproduceerd, hierna worden ze op volgorde gelegd en geleverd op locatie.
De vloeren die geproduceerd worden, worden verwerkt in onder andere kantoren, parkeergarages en nieuwbouwhuizen. In jouw rol zal je onder andere gaan kijken naar de verduurzaming van de productie en technische oplossingen aandragen.
Jij beschikt over een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau op het gebeid van Elektrotechniek of Mechatronica. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat je graag aan verduurzaming werkt en aan technische oplossingen. Met jouw technische kennis ben je een goede aanvulling voor deze werkgever.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Als monteur zal je onderhoud uitvoeren en aanpassingen doen aan geautomatiseerde installaties;
 • Doen van voorstellen ter verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten en verbetering van het bedieningsgemak en productieproces;
 • Je bent vrij in het indelen van jouw werkzaamheden en neemt zelfstandig beslissingen.
vanaf€3.000p/m
Monteur
Oosterhout
Weet jij alles van elektrotechniek en werk je graag binnen een uitdagende technische organisatie? Wil jij werken bij deze werkgever waar het echte werk gebeurd? Binnen deze organisatie hangt een open sfeer en hier werken jouw toekomstige collega’s waar je echt op kan bouwen!
Deze werkgever produceert en levert prefab betonnen systeemvloeren op maat. Met een breed assortiment leveren ze complete oplossingen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw, van begane grond en kelderdek tot aan hellingbanen, verdiepingen en daken. De vloeren worden in de werkplaats getekend en geproduceerd, hierna worden ze op volgorde gelegd en geleverd op locatie.
De vloeren die geproduceerd worden, worden verwerkt in onder andere kantoren, parkeergarages en nieuwbouwhuizen. In jouw rol zal je onder andere gaan kijken naar de verduurzaming van de productie en technische oplossingen aandragen.
Jij beschikt over een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau op het gebeid van Elektrotechniek of Mechatronica. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat je graag aan verduurzaming werkt en aan technische oplossingen. Met jouw technische kennis ben je een goede aanvulling voor deze werkgever.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Als monteur zal je onderhoud uitvoeren en aanpassingen doen aan geautomatiseerde installaties;
 • Doen van voorstellen ter verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten en verbetering van het bedieningsgemak en productieproces;
 • Je bent vrij in het indelen van jouw werkzaamheden en neemt zelfstandig beslissingen.
vanaf€3.000p/m
Leidinggevend monteur werktuigbouwkunde
Rotterdam
Als leidinggevend monteur werktuigbouw is het je passie om installaties van renovaties te voorzien. Je werkt mee aan verduurzaming en pleegt onderhoud aan bestaande installaties. Samen met een team van ervaren monteurs zorg je voor een correcte afhandeling van alle werkzaamheden. Jij bent degene die de motivator is van het team, samen maken jullie alle projecten tot een succes.
Deze werkgever in hartje Rotterdam ontwerpt, realiseert en onderhoud slimme en technische systemen en installaties die de wereld om ons heen nog intelligenter maken.

Herken jij jezelf nu al in dit profiel? Denk jij in oplossingen en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?
De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers, er hangt een leuke en ontspannen sfeer en er zijn veel leuke teamuitjes. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Jij beschikt over MBO 3 diploma in de richting van werktuigbouwkunde. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat je professioneel bent, oplossingsgericht, een echte team player bent en met jou enthousiasme jij jouw team weet te enthousiasmeren!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Je geeft leiding aan de monteurs en werkt zelf ook mee;
 • Je voorziet installaties van renovaties;
 • Je werkt mee aan verduurzaming en pleegt onderhoud aan bestaande installaties;
 • Je zorgt voor een correcte afhandeling van alle werkzaamheden;
 • Je bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving door controle en naleving van veiligheidsprocedures en gebruik van PBM’s.
vanaf€2.750p/m
E&I Technician
Dordrecht
In jouw rol als monteur E&I ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Hoe groot of klein de klus ook is, alleen of samen, met jouw team rond jij deze klus succesvol af.
Aan de hand van een tekening sluit je de elektrotechnische installaties aan, wanneer er beter afgeweken kan worden van de tekening bespreek je dit met een leidinggevende of de opdrachtgever. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Naast installatiewerkzaamheden houdt je je ook bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administraties die hier bij komt kijken.

De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag een functie bekleed met constante uitdaging!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Vanaf werktekening installaties aansluiten;
 • Naast het installeren houdt je je ook bezig met het onderhoud aan de installaties;
 • Het projectmatig testen, inspecteren, repareren en monteur van specialistische installatie sop het gebied van elektrotechniek en instrumentatie.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider E&I
Dordrecht
Als Werkvoorbereider E&I in de regio Rotterdam, ben jij de persoon die ervoor zorgt dat je collega's op projecten blijven werken. Jij hebt een belangrijke rol bij het coördineren van complexe projecten en zorgt voor de kwaliteit van de materialen en werkpakketten. Het waarborgen van een veilige werkomgeving is een belangrijke taak, waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning en de uitvoering van de onderhoudsactiviteiten aan de chemische fabrieken. Je bent een multitasker en je kunt goed omgaan met de druk van het werk. Je werkt in een vast team en je rol wordt breder naarmate het project of de klus groter wordt.

Deze werkgever, industriële dienstverlener, is een dochterbedrijf en is actief in meer dan 40 landen wereldwijd. Met hun landelijke business units helpen zij hun opdrachtgevers in de industrie. Het verbeteren van de industriële prestaties is het uiteindelijke doel. Denk aan het adviseren, engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud aan installaties. In Nederland opereren zij vanuit 19 business units.

De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Als verantwoordelijke voor de uitvoering van het werk, maak jij een gedetailleerde planning;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verdelen van de taken over de monteurs en technici en zorg je ervoor dat de voortgang en kwaliteit worden bewaakt;
 • Het is jouw taak om de uitgevoerde werkzaamheden te controleren en te zorgen voor een tijdige levering;
 • Bij de oplevering ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de documentatie en het overhandigen hiervan aan zowel de klant als de interne organisatie;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor calamiteiten en storingen bij de klant en je zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Om dit te bereiken, stuur jij het uitvoeringsteam aan en werk je nauw met hen samen.
vanaf€2.750p/m