Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
21 vacatures gevonden
Servicemonteur E(W)
Groningen
Als Servicemonteur herstel je schade aan diverse installaties, zoals loodgieterswerk, klimaatinstallaties en elektrotechniek. Je voert voornamelijk servicewerk uit, zoals het verhelpen van storingen of het aanpassen van installaties in Noord-Nederland. Naast deze taken ben je ook betrokken bij onderhoud en korte projecten. Het is een veelzijdige functie waarbij zelfstandigheid centraal staat. Techniek is de basis, maar je begrijpt dat klantvriendelijkheid en een geordende werkplek essentieel zijn voor tevredenheid. Licht administratief werk, zoals materiaal bestellen en urenregistratie, behoort ook tot je taken, waarbij nauwkeurigheid belangrijk is.

Verantwoordelijkheden:
 • Je bent flexibel, klantgericht en kunt het overzicht goed behouden.
 • Je bent oplossingsgericht en weet van aanpakken.
 • Je bent integer, betrokken en neemt je verantwoordelijkheid.
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
 • Je hebt een goed technisch inzicht en werkt zeer nauwkeurig.
 • Je bent leergierig en maakt je nieuwe kennis, normen en voorschriften snel eigen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
vanaf€2000p/m
Engineer Infra
Groningen
Als Engineer Infra speel jij een cruciale rol in het realiseren van de wensen van onze opdrachtgevers. Jij zet hun vraag om in een definitief ontwerp, dat als leidraad dient voor jouw collega's van de werkvoorbereiding. Naast het technische aspect, besteed jij ook aandacht aan de financiële kant van het project. Hoewel het in theorie mogelijk is om een kabel of leiding rechtstreeks van punt A naar punt B te trekken, stuit je in de praktijk vaak op uitdagingen.

Wie is bijvoorbeeld de eigenaar van het terrein waarop we aan de slag gaan? Welke obstakels liggen er onder de grond? Is er sprake van verontreiniging of explosieven? Moeten we boren of persen in plaats van graven?

Om een duidelijk beeld te krijgen van het tracé en de omgeving, verzamel jij bodem- en dieptegegevens en graaf je proefsleuven. Soms zijn tekeningen niet volledig up-to-date, dus ga jij zelf op onderzoek uit. Jij adviseert bij het opstellen van specificaties en calculaties en draagt bij aan een efficiënte uitvoering van het project door vergunningen op tijd aan te vragen.

Als Engineer Infra ben jij als het ware de architect van de ondergrondse infrastructuur. Vanaf de start van het project vertaal jij de wensen van de opdrachtgever naar een functioneel ontwerp en werk je dit uit tot een gedetailleerd plan. Jouw creativiteit is hierbij van groot belang, want met slimme oplossingen kun je de uitvoering van het project sterk vereenvoudigen.

Jij hebt een belangrijke rol in het gehele proces en onderhoudt contact met een breed scala aan mensen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je steeds grotere en complexere projecten aan en fungeer je als coach voor junior engineers.

Ben jij degene die juist energie krijgt van het in de lucht houden van meerdere ballen? Dan ga ik graag het gesprek met jou aan!
vanaf€3250p/m
Servicetechnicus / Inbedrijsteller S&S
Lieren
Heb jij interesse in installaties en/of in de inbedrijfstelling van brandbeveiligingsproducten? Ben je een op en top technicus? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen bij een bedrijf waar verschillende doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zoek ik jou!

Als Technicus Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van bestaande brandmeldinstallaties. Bij complexe storingen ondersteun je het serviceteam. De werkzaamheden zullen uit 80% inbedrijfstelling bestaan en 20% uit installaties. De opdrachten voer je op basis van een planning en werkinstructies uit. Je zorgt ervoor dat de administratie bijgehouden wordt, vult de onderhoudsrapportages in en houdt de logboeken en tijdsregistratie bij. Daarnaast vul je of wijzig je indien nodig de projectietekeningen aan. Je hebt het contact met de klant en instrueert hen over de systemen. Tot slot zorg je ervoor dat de voorraad van jouw serviceauto altijd up-to-date is.
vanaf€2500p/m
Contractbeheerder
Leeuwarden
Ben jij altijd in control en een echte aanpakker? Is klantcontact en het onderhouden van relaties helemaal jouw ding? Je hebt de nodige kennis in de richting van de installatie-/energietechniek? Dan zoek ik jou!

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij opzoek naar een contractbeheerder. Samen met het team draag je zorg voor het tijdig en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van de contractafspraken op service en onderhoud.

Als contractbeheerder ben je zowel extern als intern het gezicht van het klantteam. Je bent adviseur en contactpersoon voor de klant en legt de voortgang en de gemaakte afspraken vast. Je maakt voor de klant de voortgangsrapportages en geeft inzicht in de prestaties van de gebouw gebonden installaties. Je stuurt een team aan die zorgdraagt voor het onderhoud van de gebouw gebonden installaties en zorgt ervoor dat storingen volgens planning en binnen het budget worden opgelost. Samen met het team voer je periodiek overleg en rapporteert dit aan de directeur Services.
vanaf€3000p/m
Servicemonteur W(E)
Groningen
Als servicemonteur installatietechniek werk je in de regio Groningen voor diverse opdrachtgevers, hierbij kun je denken aan onderwijs- en zorginstellingen, kantoorgebouwen en gemeentelijk vastgoed.

Je werkzaamheden zullen bestaat uit het bieden van ondersteuning bij het inbedrijfstellen van werktuigbouwkundige en/of koel- elektrotechnische installaties. Dit doe je op basis van de voorschriften bij onderhoud, controle, inspectie, modificaties en het verhelpen van storingen. Dit rapporteer je via een digitaal systeem. Daarnaast registreer je eventueel meerwerk en rapporteert alles aan jouw technisch beheerder.

Het werk is erg afwisselend vanwege de verschillende klantgroep. De ene dag ga je langs meerdere klanten en de andere dag ben je een langere periode werkzaam voor dezelfde klant.
vanaf€2250p/m
Technisch Project Manager
Friesland
Als Project Manager ben je landelijk actief en verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, plannen, coördineren, aansturen, uitvoeren en bewaken van technische projecten.
Hierdoor wordt zowel op korte maar ook op lange termijn op een verantwoordelijke wijze bijgedragen aan de versterking van de technologische concurrentiepositie.

Je werkt nauw samen met een projectteam waardoor projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde tijd en het vastgestelde budget.
Je bent betrokken bij het gehele projectproces, vanaf de conceptfase tot de voltooiing en nazorg. Dit brengt met zich mee dat je op diverse vestigingen werkzaam zal zijn.
vanaf€4500p/m
Monteur Elektro
Groningen
Als monteur installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de installatie en aanleg van gas-, water-, lucht- en ventilatiesystemen. Je voert zelfstandig montagewerkzaamheden uit volgens instructies en tekeningen, zowel in nieuwbouw als bestaande bouw. Prioriteiten vastleggen is je tevens ook niet onbekend. Je identificeert en meldt eventuele afwijkingen, overlegt met leidinggevenden en past, indien nodig, het werk direct aan. Daarnaast koester je de kans om op termijn leiding te geven aan minder ervaren en leerling monteurs.

Verantwoordelijkheden
 • Het aanleggen, installeren, repareren en onderhouden van technische installaties vanaf tekening;
 • Het uitvoeren van aanpassingen of herstelwerkzaamheden aan bestaande installaties;
 • Het planmatig uitvoeren van installatie werkzaamheden;
 • Het melden van afwijkingen tijdens de uitvoering, het signaleren en doorgeven van meer en minder werk;
 • Het controleren en testen van eigen en andermans werkzaamheden;
 • Het tijdig signaleren en aanvragen van benodigd materiaal;
 • Het aanleveren van gegevens voor revisietekeningen;
 • Het informeren van de klant en het zorgdragen voor een correcte administratieve afhandeling;
 • Kennis overdragen aan onze leerling monteurs.
vanaf€2500p/m
Projectleider UMCG
Groningen
Wil je een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Heb je een elektrotechnische achtergrond? En heb je de nodige ervaring als projectleider? Lees dan snel verder! Wellicht dat deze vacature als projectleider elektrotechniek bij het UMC Groningen iets voor jou is!

Functie omschrijving

Als projectleider elektrotechniek kan jij, met jouw inhoudelijke kennis, de afdeling elektrotechniek een stap verder helpen. Je bent in staat om projecten op te starten, te begeleiden en af te ronden. Het managen van kwaliteit, planning en het rendement van de projecten zijn de belangrijkste aspecten van jouw functie. Je bent een organisator van de uitvoering van de projecten, je zorgt ervoor dat het projectteam efficiënt te werk gaat en bewaakt de planning. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en nevenaannemers en woont de werk- en bouwvergaderingen bij.

Dit ga je doen:

 • Coördineren en uitvoeren van taken volgens de procedures voor aanvraag, offerte, ontwerp en opdrachtverwerking.
 • Identificeren en documenteren van eisen, normen en voorschriften van de opdrachtgever.
 • Toewijzen van ontwerp- en engineeringstaken aan technici.
 • Onderhouden van contacten en afstemmen van werkzaamheden met alle betrokkenen bij het project.
 • Bewaken van projectkosten en tijdig rapporteren over eventuele overschrijdingen.
 • Verantwoordelijk zijn voor tijdige oplevering van projecten.
 • Bijhouden van relevante vakkennis.
vanaf€3500p/m
Engineer E
Zwolle
Ben je gepassioneerd door elektrotechnische installaties? Voel je je aangetrokken tot utiliteitsbouw? En vind je het boeiend om ontwerpen voor dit vakgebied te maken? Dan zou de rol van Engineer Elektrotechniek weleens perfect bij je passen. Lees verder voor meer informatie!

Functie omschrijving
Als Engineer elektrotechniek ga je in een team van projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars en BIM-modelleurs aan de slag. Het ontwerpen van elektrotechnische installaties voor multidisciplinaire bouwprojecten komt op jouw bordje terecht. Dit doe je binnen de gestelde kaders voor kwaliteit, budget en tijd.

Je bent intensief betrokken bij het gehele ontwerpproces van elektrotechnische installaties bij spraakmakende projecten binnen de utiliteit! Je kunt hierbij denken aan nieuw- en verbouw projecten van ziekenhuis en zorginstellingen, aan hightech ontwikkeling- en productieomgevingen binnen de industrie. Je denkt vanaf het begin mee over installatietechnische-oplossingen vanuit een multidisciplinaire benadering.
Je ontwerpt nieuwe elektrotechnische installaties of je maakt voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Projecten waar je mee bezig gaat zijn o.a. het ontwerp voor een nieuwe vleugel aan een ziekenhuis en de engineering van een hightech productielocatie. Je werkt samen met het projectteam waarin jullie streven naar het beste resultaat voor de opdrachtgever.
vanaf€3500p/m
Contractbeheerder
Hoogeveen
Als een proactieve en relatiegerichte professional, ben je verantwoordelijk voor het beheer en de groei van diverse onderhoudsovereenkomsten met verschillende disciplines. Jouw rol omvat het verzamelen van alle essentiele informatie die nodig is om onderhoudswerk effectief te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor contracten waar elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiliging samenkomen en zorgt ervoor dat je moeiteloos contactverbindingen legt tussen de verschillende teams. Lijkt het je ook leuk om verbeterprojecten op te starten met je eigen klantteam om werkprocessen te stroomlijnen? Dan kun je daar ook zeker mee bezig! Continue verbetering en ontwikkeling hoort bij dit installatiebedrijf!

Dit ga je doen:

 • Het aannemen, coördineren en zorgdragen voor de afhandeling van diverse (integrale) onderhoudsovereenkomsten, inclusief het opvolgen van gemaakte afspraken met de klant.
 • Adviseren, evalueren en informeren van zowel interne projectteams als externe klanten over diverse aspecten met betrekking tot het contract en de uitvoering ervan.
 • Het opzetten van een effectieve integrale onderhoudsplanning met betrokkenheid van verschillende disciplines.
 • Coördineren en initiëren van verbeterprocessen binnen jouw klantenteam, waarbij je graag je collega's meeneemt.
 • Opvolging en afhandeling van klachten en geschillen vanuit de klant.
 • Het afsluiten van contracten met onderaannemers, het aansturen en toezicht houden op hun werkzaamheden.
vanaf€3500p/m
Projectleider werktuigbouwkunde
Hoogeveen
Lijkt het jou interessant om een project te begeleiden van begin tot eind? Ben je communicatief, besluitvaardig en stressbestending? Voor een installatiebedrijf in Hoogeveen ben ik opzoek naar een projectleider werktuigbouwkunde. Projecten waar je onder andere aan gaat werken is een tapijtfabriek in Genemuiden, een logistieke hal in Lelystad en een verffabriek in Apeldoorn. Wekt het je interesse? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als projectleider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van de projecten. Je zult nauw samenwerken met de projectleider elektrotechniek en de partijen die betrokken zijn bij de projecten. Je stuurt de teams aan en zorgt ervoor dat de opgestelde doelen behaald worden binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten.

Dit ga je doen:

 • Leiden van het projectteam en zorgen voor effectieve communicatie en samenwerking tussen de teamleden;
 • Aannemen van nieuwe projecten;
 • Opstellen en beheren van de projectplanning, inclusief het definiëren van mijlpalen, taken en middelen;
 • Bewaken van de voortgang van het project, identificeren van mogelijke risico’s en proactief ingrijpen mocht het volgens de planning nodig zijn;
 • Samenwerken met de verschillende partijen die betrokken zijn bij de bouw;
 • Zorgdragen dat het project voldoet aan de technische specificaties en klantverwachtingen;
 • Budgetbeheer en kostenbewaking gedurende het gehele project;
 • Rapporteren aan het management over de voortgang, prestaties en eventuele knelpunten van het project;
 • Identificeren van kansen voor procesverbetering en implementeren van best practices binnen het projectmanagement.
vanaf€3500p/m
Servicecoördinator
Hoogeveen
Als servicecoördinator service & onderhoud ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten omtrent het technisch beheer. Je krijgt energie door het bieden van oplossingen en bent een echte vraagbaak. De vragen die je kunt verwachten zijn uiteenlopend, samen met de adhoc werkzaamheden die je moet doen maakt dat het een uitdagende functie is. Samen met je collega servicecoördinator stuur je het team van 10 monteurs aan.

Functieomschrijving

Als een veelzijdige servicecoördinator sta je altijd klaar als de betrouwbare hulpbron voor allerlei problemen. Klanten kloppen aan met diverse storingen en vragen, jij schittert in het bieden van uitmuntende service. Kun je het probleem op afstand oplossen? Geweldig! Lukt dat niet, dan is dat geen probleem. Je regelt direct een afspraak voor een monteur en zorgt ervoor dat deze alle benodigde details heeft.

De vragen die binnenkomen zijn gevarieerd: van advies over lekkende radiatoren tot het omgaan met kortsluiting in een groepenkast, en zelfs verzoeken voor offertes voor reparaties. Als innovatieve servicecoördinator is dit jouw speelveld:

Je beantwoordt klantvragen en biedt waar mogelijk oplossingen op afstand.

Dit ga je doen:

 • Het inplannen van monteurs is jouw tweede natuur wanneer een storing niet meteen verholpen kan worden;
 • Je geeft duidelijke instructies aan servicemonteurs, waardoor ze geen tijd meer verspillen met het stellen van basisvragen;
 • Ook het opstellen van facturen voor de klant behoort tot jouw takenpakket.
vanaf€2500p/m
Werkvoorbereider elektrotechniek
Heerenveen
Als werkvoorbereider ga jij de projectleider elektrotechniek ondersteunen met verschillende klussen bij de klanten. Je takenpakket is breed georiënteerd en staat samen in de operatie. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van calculaties, bestelt materialen, zorgt voor revisie- en uitvoeringstekeningen. Naast deze werkzaamheden zorg je ervoor dat alles administratief nauwkeuring wordt verwerkt.

Je bent druk met het plannen en bestellen, inhuren en verstreken van benodigd materiaal, materieel en inleenkrachten/onderaannemers. Je zorgt ervoor dat als de montage begint je het montageteam ondersteunt met technische aanwijzingen en hulp. Als er extra materialen of gereedschappen nodig zijn, houd je de bestellingen, prijzen en levertijden goed in te gaten.
vanaf€2750p/m
Werkvoorbereider E/W
Hoogeveen
Functieomschrijving

Als werkvoorbereider E/W ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en organiseren van diverse kortlopende projecten binnen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Het gaat om projecten tot €500.000,-. Je hebt een cruciale rol in het zorgen voor een soepele uitvoering van projecten binnen de gestelde deadlines en budgetten. Je werkt nauw samen met het projectteam, leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat alle benodigde middelen tijdig beschikbaar zijn en dat de werkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd.

Verantwoordelijkheden:

Opstellen en bewaken van projectplanningen, deadlines en budgetten.
Coördineren en communiceren met projectteamleden, leveranciers en onderaannemers.
Uitvoeren van technische en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van projecten.
Zorgen voor tijdige levering van benodigde materialen en apparatuur.
Bijhouden van projectdocumentatie en rapportages.
Kwaliteitscontrole en naleving van veiligheidsvoorschriften.
vanaf€3000p/m
Maintenance Engineer
Leeuwarden
Maintenance engineer

Als maintenance engineer ondersteun je de contractteams van de vestiging in Leeuwarden. Vanuit deze vestiging worden alle service- en onderhoudswerkzaamheden aangestuurd. Je bent overkoepelend het aanspreekpunt voor de verschillende teams van de vestiging.
In deze functie werk je nauw samen met een ervaren collega maintenance engineer. Jullie stemmen onderling de werkzaamheden af op basis van behoefte van de klant. Je bent installatieverantwoordelijke en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op de locatie bij de klant. Op deze manier voorzie je de klant van advies en houd je de veiligheid in stand door regelmatig inspecties uit te voeren. Hierdoor zorg je er tijdig voor dat herstel en gebreken op korte termijn opgelost kunnen worden.

In deze functie ben je installatieverantwoordelijke voor de elektrotechnische installaties. Conform NEN 3140 neem je de verantwoordelijkheid voor alle noodzakelijke elektrotechnische handelingen op locatie of zet je deze uit bij de contractteams. Daarom ben je in deze functie 50/50 aanwezig bij de klant en op kantoor, dit om tijdig te kunnen schakelen voor de klant en je op kantoor korte communicatielijnen uit kunt zetten in de contractteams.

 • Zelfstandig uitvoeren van gespecialiseerde onderhouds- en servicehandelingen aan grote en/of complexe installaties van onze klanten, met als doel het optimaliseren van bedrijfsvoering, productiviteit, kwaliteit en klanttevredenheid.
 • Beoordelen of de elektrotechnische installatie voldoet aan de eisen bij veranderingen in gebruik of omstandigheden
 • Nauwlettend controleren en bewaken van de kwaliteit en voortgang van het werk, en tijdig signaleren van eventuele meer- of minderwerkzaamheden. Deze informatie correct verwerken.
 • Uitvoeren van inspecties, tests en opnames voor elektrotechnische installaties en de bevindingen terugkoppelen en rapporteren aan de interne afdelingen.
vanaf€2500p/m
Monteur E(W)
Groningen, Drenthe, Friesland
Dit ga je doen:

 • Je verricht elektrotechnische montagewerkzaamheden aan technische installaties bij klanten;
 • Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk;
 • Je kunt je werk geregeld combineren met het werk van een werktuigbouwkundige collega;
 • Leren en ontwikkelen staat voorop binnen de organisatie, hierdoor kan het zijn dat je geregeld een leerling- en/of hulpmonteur onder je hoede hebt.
vanaf€2000p/m
Werkvoorbereider E
Groningen
Vind jij de kernwaarden innovatie en verduurzaming belangrijk? Krijg jij energie van het opnemen en engineren van werktuigbouwkundige projecten? En werk je graag samen in een team met korte lijnen, waarbij jouw input en begeleiding van het begin tot het einde van het project van wezenlijk belang is? Dan is dit de baan voor jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde die zich verantwoordelijk voelt voor het opnemen, calculeren, engineren, voorbereiden en opleveren van kleinschalige werktuigbouwkundige projecten. Deze projecten worden uitgevoerd in een gebouw gebonden omgeving. Je zorgt voor het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties, vernieuwing of verduurzaaming. De afwisselende verantwoordelijkheden en taken maken dat dit een functie is waarbij geen dag hetzelfde is en je de vrijheid hebt om hier invulling aan te geven.

Dit ga je doen:

 • Je werkt samen met de projectleider en de Werkvoorbereider W-installatietechniek;
 • Je begeleidt het gehele uitvoeringstraject, variërend van woningbouw tot utiliteit en van nieuwbouw tot renovatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het tekenwerk;
 • Je bereidt de inkoop en uitbesteding voor, bestelt materialen en materieel, tekent installaties technisch uit en offreer je meer- en minderwerken;
 • Je bewaakt de planning en de voortgang van de werkzaamheden.
vanaf€2500p/m
Monteur E(W)
Friesland
Als installatiemonteur maak, verander of vervang je bestaande elektrotechnische installlaties. De klanten waarbij je langs gaat zijn verschillende opdrachtgevers in de utiliteit in de regio Friesland. Je wordt ingezet op verschillende projecten en krijgt de mogelijkheid om mee te lopen met het technisch beheer. Je dagen zullen er verschillend uitzien, de ene dag bezoek je meerdere klanten en de andere dag ben je voor een langere periode werkzaam bij dezelfde klant. In deze functie krijg je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je plant jouw werkzaamheden zelf in en bent verantwoordelijk voor de uitvoering.
vanaf€2000p/m
Werkvoorbereider E(W)
Zwolle
Als werkvoorbereider elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het technisch voorbereiden en begeleiden van elektrotechnische projecten. In deze functie ben jij de spil tussen de klant, de projectleider en de uitvoerende monteurs. Je zorgt voor een gedegen voorbereiding van projecten, waarbij je onder andere technische specificaties, tekeningen, materiaallijsten en werkplannen opstelt. Je houdt rekening met de wensen van de klant, de technische mogelijkheden en de randvoorwaarden, zoals tijd en budget.

In jouw rol als werkvoorbereider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de projecten. Je signaleert knelpunten en afwijkingen en zorgt ervoor dat deze tijdig worden opgelost. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en de afstemming tussen de verschillende disciplines en partijen. Je onderhoudt contact met de klant, de projectleider en de monteurs om de voortgang en de kwaliteit van het project te bewaken.

Als werkvoorbereider elektrotechniek heb je kennis van elektrotechnische installaties en systemen. Je bent in staat om de specificaties van de klant te vertalen naar technische oplossingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en de uitvoerende monteurs om ervoor te zorgen dat het project wordt uitgevoerd volgens de afgesproken specificaties en binnen de gestelde tijd en budget. Je bent op de hoogte van de geldende normen en wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat het project hieraan voldoet.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als werkvoorbereider elektrotechniek zijn onder andere:

 • Het voorbereiden en begeleiden van elektrotechnische projecten;
 • Het opstellen van technische specificaties, tekeningen, materiaallijsten en werkplannen;
 • Het bewaken van de voortgang en kwaliteit van projecten;
 • Het signaleren en oplossen van knelpunten en afwijkingen;
 • Het onderhouden van contact met de klant, projectleider en monteurs;
 • Het plannen van werkzaamheden en afstemming tussen verschillende disciplines en partijen;
 • Het oplossen van technische vraagstukken en uitdagingen;
 • Het op de hoogte blijven van geldende normen en wet- en regelgeving.
vanaf€3000p/m
Leidinggevend Monteur
Groningen
Lijkt het jou interessant om in een technisch uitdagende omgeving aan het werk te gaan? Een omgeving waar clean gewerkt moet worden? En een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is dit je kans! Voor het UMCG in Groningen ben ik op zoek naar een leidinggevend elektromonteur. Het gaat om zowel renovatie als nieuwbouw in en om het ziekenhuis.

Functieomschrijving
Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. Je streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en kwaliteitsniveau. Je helpt mee met de werkzaamheden en zorgt voor de coördinatie van het project. Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor een goed teamwork en ondersteunt de monteurs in hun ontwikkeling zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Dit ga je doen:
 • Bijwonen van woonvergaderingen;
 • Het coördineren van de uitvoering van het project;
 • Het leidinggeven aan monteurs en assistent monteurs;
 • Verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke uitvoering van de werkzaamheden van het project;
 • Bijhouden van revisie;
 • Het registreren van meer- en minderwerk en het rapporteren aan de montageleider;
 • Het melden van afwijkingen en tekortkomingen van gereedschappen en installaties.
vanaf€3250p/m