Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
19 vacatures gevonden
Proces Engineer
Almelo
Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of procestechniek? Wil jij aan de slag in de maakindustrie om processen en machines te ontwikkelen en te verbeteren? Ga dan aan de slag als proces engineer in Almelo!

Dit ga je doen
Jij gaat aan de slag bij een toonaangevende en wereldwijde fabrikant van hoogwaardige thermoplastische materialen. Als proces engineer ga jij aan de slag op de afdeling engineering. Je staat dicht bij de productie afdeling en werkt samen aan projecten die bijdragen aan verdere optimalisatie van de productie installaties. Dit worden jouw belangrijkste taken:

 • Het uitvoeren en begeleiden van testen tijdens het productieproces;
 • Het analyseren van technische bedrijfsprocessen;
 • Het initiëren van verbeteringsmogelijkheden op proces technisch en werktuigbouwkundig gebied;
 • Opstellen van rapportages en komen met aanbevelingen, verbetervoorstellen en adviezen;
 • Voorstellen maken ter optimalisatie van bestaande installaties, zodat voldaan kan worden aan de interne en externe eisen en normen, inzake veiligheid, onderhoud en betrouwbaarheid;
 • Als proces engineer leidt je of neem je deel aan verbetertrajecten;
 • In overleg bespreken van plannen met leveranciers en mede beoordelen van offertes qua technische uitvoering, kosten en voorwaarden;
 • Opstellen van specificaties voor gewijzigde of nieuwe processen en installaties en het maken van werkinstructies;
 • Naleven van bedrijfs-, veiligheids-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften.
vanaf€3250p/m
Projectleider
Apeldoorn
De werkzaamheden bestrijken een zeer breed gebied. Denk hierbij niet alleen aan persluchtlekkage-onderzoeken met bijbehorende reparaties, maar ook grote revisies van complete productielijnen, appendages of complexe automatiseringsprojecten. Gezien de organisatie groeiende is, zijn wij op zoek naar een nieuwe projectleider die samen verder wil bouwen aan de toekomst.

Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Persluchtlekkage onderzoeken (scans) uitvoeren, analyseren van oorzaken, meten van prestaties, maken van verbetervoorstellen richting TD en de uitvoer daarvan realiseren;
 • Verantwoordelijk voor de uitvoering, of het nu gaat om eenvoudige sleutel werkzaamheden of complexere automatiseringsprojecten;
 • Het opstellen en calculeren van turn-key offertes;
 • Projectmanagement (voorbereiding, planning, voortgangs- en kostenbewaking);
 • Klantcontact onderhouden, creëren en bewaken van kpi’s op projecten;
 • Nulmeting en vervolgmetingen documenteren en de resultaten (ROI, CO2 reductie, downtime reductie) delen en bespreken met de klant;
 • Verzorgen van de juiste materialen, afgestemd op de betreffende omgeving van de klant, waarbij standaardisatie en verkrijgbaarheid key features zijn;
 • Voor nu 50% op kantoor en 50% bij de klant, afhankelijk van jouw ambitie kan de verdeling kan in de loop van de tijd veranderen.
vanaf€3000p/m
Monteur Storing en Onderhoud
Rotterdam
Ben jij toe om jouw technische vakkennis in te zetten en naar een hoger niveau te tillen?
Voor een mooi bedrijf in de levensmiddelenindustrie in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere monteurs in het storing en onderhoud E/WTB.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtige, nauwkeurige monteur die passie heeft voor het vak en graag werkt aan de modernste apparaten. Iedere keer weer vind jij het een mooie uitdaging om een storing te voorkomen of deze op te lossen zodat de productie ten alle tijden door kan blijven gaan.

Wat ga je precies doen?
 • Je voert diverse werkzaamheden uit op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied;
 • Voor jou is het geen enkel probleem om in ploegen een storingsdienst te lopen. (natuurlijk krijg je hier een mooie ploegentoeslag voor);
 • Naast preventief onderhoud voor je ook revisiewerkzaamheden uit.

Denk jij met jou technische vakkennis een mooie aansluiting te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om deze installaties naar een steeds hoger niveau te brengen? Dan ben jij de monteur storing en onderhoud die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Rotterdam!
vanaf€2750p/m
Werkvoorbereider
Rotterdam
Als werkvoorbereider houd je je voornamelijk bezig met preventief onderhoud, planningswerkzaamheden, werkvergunningen en daarbij houd je contact met zowel interne als externe partijen.

Het team bestaat uit fijne en betrokken collega’s die voor elkaar klaar staan. Je zal met verschillende afdelingen schakelen; storingsmonteurs, dagdienstmonteurs, werkvoorbereiders, magazijnbeheerders, maintenance engineer, besturingsspecialisten en de technische dienst.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtig persoon die onderzoekend en communicatief sterk is. We zoeken iemand die bekend is in de techniek en die zich verder wilt ontwikkelen in de technische sector. Met de technische kennis die je al hebt ben je een aanvulling voor het huidige team.

Wat ga je precies doen?
 • Je houdt je bezig met het voorbereiden, plannen, bewaken en evalueren van alle onderhoud, en revisies;
 • Het plannen van de werkbonnen voor de monteurs (storingen);
 • Je draagt bij aan minimale verstoring van de productie door gepland onderhoud en de kosten maandelijks binnen het budget te houden;
 • Het zorgdragen van een optimale inzet van medewerkers en middelen volgens de week- en dagplanning;
 • Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en standaarden toen en handhaaft deze.

Denk je met jouw vakkennis een mooie aanvulling te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om de werkvoorbereiding goed en zorgvuldig te laten verlopen? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Rotterdam!
vanaf€2750p/m
Monteur Storing en Onderhoud
Maasdam
Ben jij toe om jouw technische vakkennis in te zetten en naar een hoger niveau te tillen?
Voor een mooi bedrijf in de levensmiddelenindustrie in Maasdam zijn wij op zoek naar meerdere monteurs in het storing en onderhoud E/WTB.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtige, nauwkeurige monteur die passie heeft voor het vak en graag werkt aan de modernste apparaten. Iedere keer weer vind jij het een mooie uitdaging om een storing te voorkomen of deze op te lossen zodat de productie ten alle tijden door kan blijven gaan.

Wat ga je precies doen?
 • Je voert diverse werkzaamheden uit op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied;
 • Voor jou is het geen enkel probleem om in ploegen een storingsdienst te lopen. (natuurlijk krijg je hier een mooie ploegentoeslag voor);
 • Naast preventief onderhoud voor je ook revisiewerkzaamheden uit.

Denk jij met jou technische vakkennis een mooie aansluiting te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om deze installaties naar een steeds hoger niveau te brengen? Dan ben jij de monteur storing en onderhoud die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Maasdam!
vanaf€2750p/m
Field Serivce Engineer
Rotterdam
Meebouwen, nauw samenwerken en het verlenen van service, dat is wat jij in jouw rol als field service engineer voornamelijk zal doen. Voor een geheel nieuwe afdeling bij deze werkgever in de regio van Rotterdam, zijn zij op zoek naar iemand die graag wilt meebouwen. Je zal nauw gaan samenwerken met de afdelingen front office, service coördinators, project service engineers en met de service manager. De field service engineer die wij zoeken zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van service op-, het verhelpen van storingen aan-, en het upgraden van deze systemen.

Deze werkgever, welke inmiddels al 100 jaar bestaat, durft te stellen dat zij één van de beste zijn wereldwijd in biscuits. Geavanceerde systemen voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers worden bij deze werkgever ontworpen, geassembleerd en vervolgens op locatie in bedrijf gesteld.

Herken jij jezelf nu al in dit profiel? Denk jij in oplossingen en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?

De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkunde. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag een functie bekleed met veel zelfstandigheid en contante uitdaging!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Het afstellen, inregelen en functioneel beproeven en aanpassen van het systeem, zowel hardware als software;
 • Het uitvoeren van onderhoud op de geleverde systemen;
 • Zelfstandig storingen verhelpen aan de installaties bij de klanten;
 • Het uitvoeren van upgrades op de bestaande systemen;
 • Het trainen en ondersteunen van operators en onderhoudsmonteurs bij de klant.
vanaf€2750p/m
Service Coordinator
Rotterdam
Inventariseren, uitwerken en voorbereiden, dit zijn de hoofdtaken in jouw nieuwe rol service coördinator. Ben jij een geboren regelaar en kloppen collega’s graag bij jou aan? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Deze werkgever in de biscuits, welke inmiddels al 100 jaar bestaat, durft te stellen dat zij één van de beste zijn wereldwijd. Geavanceerde systemen voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers worden bij deze werkgever ontworpen, geassembleerd en vervolgens op locatie in bedrijf gesteld.

Als service coördinator ben jij verantwoordelijk voor service en spare parts aanvragen voor de geleverde toevoer- en sorteersystemen. Je zorgt ervoor dat aanvragen goed worden geïnventariseerd, uitgewerkt en voorbereid. Denk aan aanvragen als inkoop, werkvoorbereiding, logistiek en montage. Daarnaast zorg je er ook voor dat informatievoorzieningen worden opgezet en bijgehouden. Verder wordt jouw technisch inzicht gevraagd bij het opzetten van trainingstools.

Herken jij jezelf nu al in dit profiel? Denk jij in oplossingen en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?
De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau. Denk je met jouw kennis en ervaring een geschikte kandidaat te zijn voor deze rol, lees dan snel verder!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag een functie bekleed waar je continu bezig bent met het regelen en verbeteren van de service!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Je zorgt voor de inventarisatie en uitwerking van de service en spare parts aanvragen die binnenkomen bij front office;
 • Het bestellen van de benodigde onderdelen voor de klant;
 • Het inplannen van de monteurs voor het voor-monteren van de onderdelen;
 • Je draagt zorg voor de verzending van onderdelen;
 • Je bewaakt de voortgang van alle soorten aanvragen aan de hand van de planning en bij afwijkingen overleg je met de manager customer service;
 • Het opstellen van manuals en kits voor installatie, hierin wordt je ondersteund door de technical engineers;
 • Je stelt offertes en service contracten op.
vanaf€2500p/m
Monteur
Woerden
Onze opdrachtgever heeft een reputatie opgebouwd als flexibele en betrouwbare leverancier van kaasproducten met een constante hoge kwaliteit. Innovatie en ontwikkeling zijn een essentieel onderdeel van hun bedrijfsstrategie. Door middel van vooruitstrevende mogelijkheden en producttoepassingen blijven zij concurrerend en interessant in de snel wisselende kaasmarkt. Wil jij graag werken in een informele en dynamische werkomgeving? Je zal gaan werken in een prachtig nieuwe fabriek welke onlangs opgeleverd is. Deze werkgever produceert al vanaf 1963 diverse soorten kaas, denk aan geraspte kaas, poederkaas en blokjes kaas. Hun assortiment bestaat uit verse en lang houdbare producten. Zij zijn gevestigd in omgeving van Woerden en leveren aan 30 landen wereldwijd. Zij leveren voornamelijk aan de retail, catering en de voedselindustrie. Innovatie en ontwikkeling is een essentieel onderdeel van dit bedrijf. Dit is professionele organisatie en een informele cultuur is wat dit bedrijf bijzonder maakt. Korte lijnen en vooral erg laagdrempelig. Wil jij werken in een organisatie waarin je je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen. Dan pas jij bij dit bedrijf lees snel verder!

De locatie waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag een functie bekleed met constante uitdaging!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Je werkt samen in een team met 4 andere technische collega’s;
 • Je wordt in het hele bedrijf ingezet op het gebied van onderhoud, storingen, reparaties en revisies op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied;
 • Je verzorgt het onderhoud aan het machinepark en creëert maatwerk oplossingen;
 • Je voert onderhoud uit aan 12 productielijnen en één drooglijn, combinatie van nieuwe en oude machines;
 • Je werkt af en toe een storings- en consignatiedienst.
vanaf€2750p/m
Werkvoorbereider TD
Beuningen
Ben jij de onmisbare schakel in een technisch team? Bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider Technische Dienst, die klaar staat om onze productieprocessen soepel te laten verlopen. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en oplosbaar van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, en draag je bij aan de voortdurende verbetering.

Wat krijg jij binnen de functie van Werkvoorbereider TD:
 • Salaris tussen €3200 en €4200 afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Bedrijfspensioenregeling
 • Moderne en toekomstgerichte werkomgeving
 • Vriendelijke internationale collega's
 • Diverse teamevenementen
vanaf€3250p/m
Allround Procesperator
Zelhem
Wil jij graag op een plek komen te werken waar techniek en technologie samen komen? Dan is deze uitdaging een mooie uitbreiding van jouw CV!

Als Allround Procesoperator werk je nauw samen met je collega's binnen het productie proces. Naar jouw persoonlijke inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de productie van de boterolie. Ook ben jij verantwoordelijk voor het opslaan en afleveren van bijproducten.

Wat wij jou bieden binnen de functie van Allround Procesoperator:
 • Salaris tussen €2500 en €3500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om deze uit te breiden)
 • Pensioenopbouw
 • Bonusregeling
 • Eindejaarsuitkering
 • Tegemoetkoming in je sportabonnement
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Wekelijks vers fruit
 • Altijd toegang tot online trainingen
vanaf€2500p/m
Software- hardware Engineer
Drachten
Als Software/ hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de software en engineeren van hardware. Daarnaast beheer je het PLC-systeem op een dusdanige manier dat de verwerkingsprocessen efficiënt verlopen.
vanaf€3000p/m
Senior Technisch Operator
Heerewaarden
Ay ay kapitein! Sterk leiderschap gezocht voor ons agrarisch productieproces. Kun jij het aan?

In jouw rol als Senior Technisch Operator geef je leiding aan de werkzaamheden en fungeer je als eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering door je collega's van alle productie-, verpakkings- en reinigingswerkzaamheden en je ondersteunt waar nodig. Daarnaast signaleer en beoordeel je (proces)storingen en afwijkingen in installaties. Ook voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Het dragen van speciale kleding is verplicht zodra er gewerkt wordt in de high-care cleanrooms. Je draagt hier consequent zorg voor. Hygiënisch werken is essentieel.

Daarnaast begeleid en motiveer je de (assistent) technische operators en neem je deel aan dag- en teamvergaderingen. Het team bestaat uit ongeveer 10 personen.

Wat kun je verwachten?
 • Een salaris tussen de €3500,- en 4500,- afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Auto van de zaak (privégebruik toegestaan);
vanaf€3500p/m
Allround Service Monteur
Alkmaar | Noord-Holland
In de rol als servicemonteur ben je continue bezig om de door organisatie geleverde machines en installaties in topconditie te houden. Samen met je collega’s en leidinggevende doe je er alles aan om gemaakte afspraken na te komen en te gaan voor het hoogst haalbare. Het belangrijkste doel is het ontzorgen van de klant met betrekking tot (preventief) onderhoud, service- en onderdelenvoorziening om zo de uptime van de installatie op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
Als servicemonteur ben je continue bezig om de door organsiatie geleverde machines en installaties in topconditie te houden. Samen met je collega’s en leidinggevende doe je er alles aan om gemaakte afspraken na te komen en te gaan voor het hoogst haalbare. Je bent de spil tussen klant en organisatie, hebt oog voor detail en hebt van nature de drive om altijd te blijven leren en bent voortdurend op zoek naar verbeteringen van het door de organisatie geleverde product.

In deze allround functie verricht je inspectie-, onderhouds-, service- en mogelijk aanpassingswerkzaamheden en check je de performance van de machine/ installatie. Je denkt en praat mee over hoe we de uptime van installaties steeds beter kunnen krijgen en hoe we ons preventief onderhoudsprogramma kunnen verbeteren. Je bent zowel mechanisch als elektrisch onderlegd. Als je kennis hebt van besturingen en robots is dat zeer welkom. In dit werk ben je bijna altijd op locatie bij de klant en ben je veel onderweg; daarbij ben je ook bereid om voor onderhoudswerkzaamheden naar het buitenland te gaan.

Deze taken en werkzaamheden ga je uitvoeren:
 • Analyseren en oplossen van storingen, zowel mechanisch als elektrisch;
 • inspecteren, repareren, vervangen van onderdelen van apparatuur en installaties;
 • aanbrengen van modificaties;
 • rapporteren en doorspreken van uitgevoerde werkzaamheden/ aanbevelingen en aan de hand hiervan input leveren aan de klant en aan interne organisatie;
 • het functioneren van de installatie analyseren;
 • bij toerbeurt storingsdienst/ ondersteuning storingsdienst.
vanaf€2750p/m
Verspaner
Nieuw-Vennep | Noord-Holland
In de rol als verspaningspecialist is je hoofdtaak het vervaardigen van onderdelen, hoofdzakelijk middels verspanende technieken, zowel conventioneel als CNC. Het werk is zeer divers en wanneer je dat ambieert kun je alle verspanende disciplines uitoefenen. Hierbij verschilt de seriegrootte van enkelstuks tot kleine series in diverse materiaalsoorten waaronder RVS, aluminium en kunststoffen. Wanneer je dat wilt kun je ook ingezet worden voor het assembleren van machines. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag: Samen met je enthousiaste collega's streef je onvermoeibaar naar het nakomen van gemaakte afspraken en het bereiken van het hoogst haalbare. Als onderdeel van een gedreven team heb je een scherp oog voor detail en ben je altijd op zoek naar verbeteringen in het geleverde product.

Deze taken en werkzaamheden ga je uitvoeren:
 • Conventioneel en CNC verspanen (zagen, boren, tappen, draaien, frezen, kotteren);
 • zelfstandig werkstukken opspannen;
 • afbramen van onderdelen;
 • repareren/ aanpassen van onderdelen;
 • controleren van tekeningen en onderdelen op afwerking en maatvoering;
 • programmeren van CNC-draaibank (Fanuc) en indien gewenst CNC- freesmachine (Fagor).
vanaf€2750p/m
Monteur
Nieuw-Vennep | Noord-Holland
Buiten Monteur

In de rol van buitendienstmonteur ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het succesvol in bedrijf stellen van systemen op locatie. Je taken omvatten het monteren en opbouwen van machines en (robot)installaties in zowel de werkplaats als bij de klant. Hierbij ondersteun je tevens bij het testen van de apparatuur. Deze taken bestaan zowel uit mechanische handelingen als elektrische werkzaamheden, waaronder het aanleggen en aansluiten van bekabeling, en indien nodig, het verrichten van aanpassingen.

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
Als buitendienstmonteur draag je verschillende verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat de machines en installaties goed functioneren en voldoen aan de tevredenheid van de klant. Jouw verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid zijn van groot belang, aangezien je het gezicht van de organisatie bent. Daarnaast ondersteun je de projectleider bij het organiseren van montage-activiteiten en neem je zelfstandig beslissingen om de voortgang van het werk te waarborgen. Het is een pre als je in staat bent om leiding te geven aan een team en de voortgang van het project te bewaken.

Je voert diverse taken en werkzaamheden uit als onderdeel van je functie. Dit omvat zowel het opbouwen van projecten, zowel mechanisch als elektrisch, zowel in de werkplaats als op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het assembleren van machines en installatieonderdelen, het afstellen, aanpassen en in bedrijf stellen van de machines en installaties. Bovendien speel je een belangrijke rol in de communicatie tussen de klant en de projectleider.
vanaf€2750p/m
Lead Engineer
Nieuw-Vennep | Noord-Holland
Lead Engineer

Als allround engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van verkochte projecten, evenals het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, technieken, machines of installaties. Je taken zijn divers en omvatten onder andere het opstellen van opstellingen/lay-outs, het aanpakken van technische vraagstukken en het uitwerken van details. Daarnaast speel je een rol in het verkoopproces door het opstellen van lay-outs en het begroten van kosten.
Hoewel je voornamelijk op kantoor of in de werkplaats werkt, zul je ook naar klanten gaan voor overleg of om de situatie te beoordelen en in te meten. Als gedreven engineer met een passie voor techniek, zie je uitdagingen in projectknelpunten. Met je brede kennis en ervaring heb je natuurlijk gezag binnen het projectteam en ben je in staat om het beste in het team naar voren te brengen.

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
De functie heeft als doel om een optimaal ontwerp te realiseren voor installaties of verkooplay-outs, door efficiënt gebruik te maken van de kennis en vaardigheden van het projectteam. Als een "hands-on" professional maak je deel uit van één of meerdere projectteams en vervul je een essentiële verbindende rol. Samen met de projectmanager en afdelingsmanagers ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoering van het project. Indien er meerdere engineers betrokken zijn, geef jij leiding aan het team.

Deze taken en werkzaamheden ga je uitvoeren:
 • Opstellen van (verkoop)lay-outs en begrotingen;
 • ontwerpen en mogelijk uitwerken van (delen van) machines, installaties, transportsystemen, robotgrijpers;
 • uitvoeren van technische berekeningen en het maken van tijd-weg diagrammen (belastingberekeningen, aandrijvingen);
 • oplossen van technische vraagstukken;
 • selecteren van motoren, cilinders en robots;
 • controleren van de haalbaarheid (tijdsduur/kosten) en herzien van gemaakte ontwerpen/tekeningen;
 • opstellen van bestellijsten en onderhouden van contacten met leveranciers voor materiaalinkoop en uitbesteding van werk.
vanaf€3500p/m
Technisch werkvoorbereider
Warmenhuizen
Bij het aanbreken van de dag, terwijl monteurs en externe teams druk aan het werk zijn, ben jij bezig met vooruit kijken. Op wekelijkse basis, voer je overleg met collega's van de E&A afdeling om de technische projecten te bespreken die op de horizon staan.

Bovendien onderhoud je regelmatig communicatie met de teamleiders van de Technische Dienst. Hierbij draait het met name om het plannen van periodiek onderhoud. Jij vervult niet alleen de rol van degene die zorgt dat mensen, onderdelen en gereedschap beschikbaar zijn wanneer nodig, maar je stemt tevens de benodigde stilstand van productielijnen en soms zelfs complete fabrieksdelen af met de planning. Dit vergt een grondige voorbereiding en intensief overleg met diverse afdelingen.

Binnen deze functie fungeer je als het middelpunt van het geheel en onderhoud je nauw contact met diverse belanghebbenden. Dit omvat uiteraard jouw teamleden, maar ook collega's van diverse andere bedrijfsafdelingen. Bovendien worden veel werkzaamheden uitgevoerd door externe partijen, en jij zorgt ervoor dat zij exact op de hoogte zijn van de benodigde taken en timing. Met leveranciers regel je afspraken omtrent inkoop en levering van essentiële onderdelen en gereedschappen.

Tussen al deze activiteiten zorg jij er consequent voor dat planningen worden vastgelegd, veiligheidsvoorschriften worden opgesteld en nageleefd, en dat alle documentatie op de juiste plek wordt gedocumenteerd.

Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!
vanaf€2750p/m
Storingsmonteur 3-ploegen
Zaandam
Wil jij werken in een fabriek waar ook dit jaar weer volop wordt geïnvesteerd in het machinepark?

Voor een productiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie hebben wij per direct ruimte voor een storingsmonteur binnen de technische dienst. De technische dienst bestaat uit een klein team en er wordt nauw samengewerkt met de engineeringsafdeling om continue verbetering aan de mechanische, elektrotechnische en besturingsmachines te realiseren.

Hoe ziet jouw dag eruit als Storingsmonteur?
Je start de dag met een overleg met je collega’s en de lijnmanagers. Storingen worden in kaart gebracht en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar er wordt ook stil gestaan bij structurele verbeteringen. De Hoofd Technische Dienst kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals modificatieprojecten of het voorbereiden van een grote productie piek. Er is een eigen werkplaats aanwezig waar het grote onderhoud wordt gedaan. Je komt te werken in een 3 ploegenrooster waarbij je de productie ondersteunt. Andere werkzaamheden in je takenpakket zijn inspecties uitvoeren, onderhoudswerkzaamheden, rapporteren en analyses om nieuwe storingen te voorkomen.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
‘Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Je bent een teamspeler maar kan ook prima solistisch werken. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de productie afdeling Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.’
vanaf€3000p/m
Werkvoorbereider/ planner
Lutjewinkel
Zorg jij ervoor dat ons onderhoud goed georganiseerd verloopt? Weet jij een hecht team te smeden en preventief onderhoud neer te zetten? Xelvin zoekt jou in de rol van werkvoorbereider/planner voor Friesland Campina!

In de voorbereiding naar voor de werkzaamheden stelt jij de aard en omvang van de uit te voeren werkzaamheden vast, is het planbaar of voor de stilstand dag?
Indien nodig vraag jij offertes aan voor materialen of inhuur van externe, jij selecteert hierin de beste partij. Het werk dient afgestemd te worden met de monteurs, zowel intern als extern.
Voor het werk van de monteurs heb je ervoor gezorgd dat bij het instrueren de technische documentatie gereed is en er veilig gewerkt kan worden.
Het werk verdeel jij onder hen op dag basis en jij houdt goed in de gaten of het bestelde/gereserveerde materiaal tijdig beschikbaar is.

Jij bent zowel verantwoordelijk voor de dag- en weekplanning. Voor de dagplanning maak je een gedetailleerde planning inclusief urgente reparaties.
Voor de weekplanning stem je met de opdrachtgevers en technische dienst de duur en tijdstip af, dan weten zij ook waar ze aan toe zijn.
Jij ziet direct in de planning of het nodig is om extra capaciteit in te zetten, denk hierbij aan inhuur van externe monteurs of het reserveren van materialen.
Je bewaart overzicht en op basis van prioriteiten stel jij de werkvolgorde vast en wijs je deze toe aan de vakdisciplines.
Je bewaakt de voortgang van de werkorders t.o.v. de planning. Zo heb jij overkoepelend inzicht en ben jij verantwoordelijk om (dreigende) afwijkingen te signaleren.
vanaf€3000p/m