Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
44 vacatures gevonden
Mechanical Engineer
Almelo
Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Als mechanical engineer werk je in een team met mechanical engineers op het gebied van mechanische design met focus op klanten in de semicon-industrie. Dit doe je vanuit Almelo.

Dit ga je doen
Binnen de functie ligt de focus op innovatie en het ontwikkelen van mechanische designs voor gas- en watersystemen. Als mechanical engineer speel je een belangrijke rol bij de lay-out, routing, onderdelenselectie, ontwerp, implementatie, testen en probleemoplossing van alle gas- en watermodules voor hightech machines. Er worden hoge eisen gesteld op het gebied van onder andere mechanische trillingen en warmte afvoer. Daarnaast moet er worden voldaan aan industriële normen en voorschriften. Hier wordt een zeer hoge betrouwbaarheid bij gevraagd. Wat ga je nog meer doen:

 • Samenwerken met andere engineers uit verschillende sectoren: system engineers, elektrotechnici, werktuigbouwkundigen en fabricagetechnici;
 • Concept en gedetailleerd 3D CAD-ontwerpen van thermische en gasmodules, volgens de vereisten van de halfgeleiderindustrie en voorbereiden op 2D-tekeningen voor productie;
 • Creëren van gedetailleerde ontwerpdocumentatie en beoordelingsdocumenten, inclusief o.a. prestatiespecificatie, ontwerpspecificatie, kritisch ontwerpbeoordelingsdocument, testspecificatie en testrapport;
 • Het ontwerpen van frames, sheet-metal en mechanical routing in 3D-omgeving;
 • Uitgebreide beoordeling van 2D-tekeningen, 3D-ontwerp- en fabricagedocumentatie;
 • Gedetailleerde feedback geven aan ontwerpeigenaren en fabricage.
vanaf€3500p/m
Mechanical Engineer
Hengelo, Overijssel
Als Mechanical Engineer ontwerp en bedenk je zelfstandig of in teamverband technische oplossingen voor diverse projecten. Je werkt nauw samen met je collega's binnen je projectteam, geeft vakinhoudelijk input en staat open voor ideeën en suggesties van collega's. Daarnaast zal je het contact onderhouden met je klanten, leveranciers, fabrikanten en interne afdelingen.
vanaf€3000p/m
Mechanical Engineer
Hengelo
In deze functie als Mechanical Engineer ontwerp en bedenk je zelfstandig of in teamverband technische oplossingen voor machinebouwprojecten. Je onderhoudt het contact met klanten, leveranciers, fabrikanten en interne afdelingen. Daarnaast stuur je de junior mechanical engineers binnen het bedrijf aan voor het uitwerken van jouw ontwerp.
vanaf€2750p/m
Electrical Engineer
Hengelo
Als Electrical & Instrumentation Engineer verzorg je de (basic- en detail-) engineering en werk je montagebestekken en tekenpakketten voor industriële projecten en de machinebouw uit. In deze veelzijdige functie heb je contact met projectleiders en (lead) engineers bij zowel onze klanten als binnen de organisatie. Je bent betrokken bij de uitvoering en de inbedrijfname van de projecten. Tevens bewaak je de kwaliteit van de technische uitvoering en planning.
vanaf€3000p/m
Project Engineer
Twente, Overijssel
Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de eisen en wensen van klanten naar een concreet ontwerp. Met je brede technische kennis van 2D tekeningen, 3D modellen en P&ID's en je vermogen om te coördineren en te organiseren; werk je doelgericht aan de technische ontwikkelingen van projecten. Daarnaast heb je nauw contact met de projectcoördinator en bezoek je klanten.
vanaf€3000p/m
Planner
Almelo
In jouw rol als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van een realistisch middellange termijn productieplan. Dit doe je in afstemming met de inkooporganisatie en met de productieafdeling, waarbij je rekening houd met de materialen en de capaciteit (mensen en middelen). Je volgt de acutele materiaalbeschikbaarheid en bepaalt de impact op de planning. Zo probeer je knelpunten in de planning op te lossen doormiddel van goede communicatie met inkoop en de productie. Uiteindelijk bewaak jij de resultaten en de kwaliteit van de productieplanning. Gedurende het proces houd je logistieke KPI's bij en ben je verantwoordelijk voor het initiëren van de nodige verbeteringen om het logistieke proces en algehele prestaties te verbeteren.
vanaf€3000p/m
Supervisor Operations
Almelo
Als Supervisor Operations bij de opdrachtgever ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team binnen de afdeling Operations maar ook verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, de geleverde kwaliteit, de leverbetrouwbaarheid, de kosten en het personeelsbeleid.

Wat jij kunt toevoegen

 • Als Supervisor Operations geef je leiding aan een team binnen operations en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Jouw doel is om het team optimaal te laten presteren en waar mogelijk verbeteringen in het proces aan te brengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale bezetting, waaronder het opleiden en ontwikkelen van betrokken medewerkers.

Hoe jij waarde toevoegt

 • Je hebt een ondernemersmentaliteit en je neemt verantwoordelijkheid;
 • Je ontwikkelt jezelf door risico's te nemen, fouten te maken en daarvan te leren;
 • Je helpt elkaar, deelt ideeën en verlegt je grenzen;
 • Je observeert trends en nieuwe technologieën en past deze toe;
 • Je ontwikkelt je continu op technisch inhoudelijk vlak en soft skills.
vanaf€2750p/m
System Engineer
Almelo
Als System Engineer heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen Engineering. Als system-engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team met een internationale omgeving. Je denkt mee met het ontwerp van het totale (sub-)systeem in projectteams en binnen deze teams ben je verantwoordelijk voor concepten, het opstellen van eisen en de verificatie van systemen

Wat is je rol?

Je werkt in een projectteam en hebt een belangrijke rol in de concept fase van projecten, dit is een iteratief proces wat eindigt met een bewezen concept. Daarbij stel je eisen op en ook het testplan voor een compleet product of systeem. Je bent van begin tot eind betrokken bij een project en bent samen met de projectleider continu in contact met onze klant

Je hebt de volgende taken:

 • In de concept fase van een project werkt je een concept uit en stelt eisen op, dit kan door middel van simulaties en het bouwen van proto’s;
 • Je werkt samen met collega’s uit het mechanische- en software team om een kosten-optimale en maakbare system-oplossing te realiseren;
 • Je maakt inschattingen met de projectleider voor de hoeveelheid ontwikkelwerk en van de van de technische risico’s;
 • Je communiceert de technische voortgang van projecten en bezoekt klanten voor technische besprekingen;
 • In de daarop volgende fases werk je aan gedetailleerde specificaties voor subsystemen, je bepaalt de architectuur en werkt aan verificatie plannen. Dit alles in samenwerking met (Senior) Design Engineers van verschillende disciplines.
vanaf€3000p/m
SMD Line Technician
Almelo
Heb jij al kennis van SMD en werk jij graag in een High Tech omgeving? Ga aan de slag als SMD Line Technician bij onze opdrachtgever in Almelo!

Dit ga je doen
Als SMD Line Technician ben jij de support binnen de afdeling Operations. Jij levert support aan de productielijn en levert materialen en processen om te zorgen dat producten op een efficiënte manier geproduceerd kunnen worden. Daarbij wordt voldaan aan de gestelde kwaliteitseisen.

 • Jij past parameters van de machine aan en ondersteunt de operator met het omstellen;
 • Jij schakelt externe partijen in bij problemen aan de productielijn;
 • Jij denkt mee in verbeteringen aan het productieproces;
 • Jij gaat in 3 ploegendienst werken;
 • Je zorgt voor heldere communicatie en feedback aan Manufacturing Engineering, Planning en de Supervisor.
vanaf€2750p/m
Monteur machinebouw
Schiedam
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar je iedere dag bouwt aan verschillende machines? Deze baan is voor een monteur die graag werkt aan uiteenlopende montage projecten bij verschillende klanten in de regio. Je verricht montage werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde in de machinebouw. Dit kan variëren van verpakkingsmachines, machines t.b.v. de voedingsindustrie tot werken in een hightech omgeving. Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Ga aan de slag als monteur machinebouw in Schiedam!

Dit ga je doen
De projecten variëren van Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw, soms werk je in het buitenland. In jouw rol voorkom je dat de gemonteerde machines niet goed werken, je zorgt er voor dat de machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Als monteur machinebouw ga jij je bezighouden met de volgende taken:

 • Zelfstandig opbouwen en samenstellen van modules;
 • Samen met het team complete lijnen bouwen;
 • Machines bekabelen, aansluiten en testen;
 • Installatie in het buitenland (incidenteel);
 • Bouwen van besturingen t.b.v. de machinebouw.
vanaf€2750p/m
Engineer WTB
Rotterdam
Word je engineer bij onze opdrachtgever dan is het jouw taak te zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig ontwerp. De ontwerpen variëren van de nieuwbouw van een ziekenhuis tot aan een uitbreiding van een universiteit en een nieuwe koelinstallatie in een fabriek. Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde? Heb je ook al ervaring in de rol van engineer in de installatietechniek? Dan is dit de baan voor jou!
Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, omdat jij graag alle touwtjes in handen hebt! Zowel planning, kwaliteit, budget als de veiligheid liggen in jouw handen. Het resultaat hiervan: een maakbaar, onderhoudbaar en bruikbaar ontwerp voor de klant. Jouw verantwoordelijkheid telt, want alle werkzaamheden binnen het engineersproject vallen binnen jouw takenpakket.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Het opstellen van haalbaarheidsstudies en kostprijscalculaties en het ontwerpen van concepten;
 • Daarnaast houd je je ook bezig met basic- en detailengineering;
 • Naast je werkzaamheden op kantoor ben je ook regelmatig te vinden bij de klanten op locatie, als bedrijf vinden we het belangrijk dat je kind aan huis word bij de klanten;
 • Soms komt het voor dat de wensen van de klant niet realistisch zijn of dat jouw oplossing duurder uitvalt dan verwacht, we verwachten dat je hier op inspeelt;
 • Je zal gaan werken aan zowel grote als kleine projecten; denk hierbij aan verduurzaming, realisatie van warmte uit zeewatercentrale en de integrale energievoorziening, slimme oplossingen als een voorziening voor warmtenetten, verbouwingen aan Schiphol etc.;
 • Naast het contact met de klanten heb je ook te maken met adviseurs, directievoerders, opzichters en keurende instanties, hierin wordt van jou verwacht dat je alles afstemt binnen de wettelijke kaders en uiteraard de kaders van het bedrijf.
vanaf€3000p/m
Product industriliatie Engineer
Drachten
Binnen deze afdeling ga je werken in het SME-team; eindassemblage en Elektronica.
Deze afdeling is verantwoordelijk voor ontwikkeling, realisatie en vrijgave voor industrialisatie voor Philips producten waaronder de shavers.
Samen met je collega’s werk je aan de integrale architectuur voor het product, logistiek, kosten, en het verbeteren van producten.
Met de leveranciers ontwikkel je partnerships om de kennis en innovatie te versnellen met als doel snellere productlanceringen met minder fouten.

Werkzaamheden die dagelijjks op je pad komen zijn pad komen zijn:
 • Beoordelen van activiteiten bij leveranciers;
 • Het ontwikkelen en realiseren van productieapparatuur voor assemblage;
 • Optimaliseren/verbeteren van productieprocessen (automatische of handmatige assemblagelijnen, assemblageprocessen, handling/assemblage apparatuur)
 • Proces- en apparatuur capaciteit die hieraan voldoet
 • Beïnvloeden van de productontwikkeling voor de beste industrialisatieoplossing in de productie.

vanaf€2750p/m
Technical Support Engineer
Eindhoven
Ben jij een engineer met een technische achtergrond? Hou je van uitdagende opdrachten? Haal je graag het beste uit mensen en vind je kwaliteit belangrijk? Heb je een mentaliteit van continue verbetering? Zo ja, dan is deze functie iets voor jou!

Introductie tot de functie
Uitgedaagd worden door het leveren van kwaliteitsoplossingen voor technische storingen aan de systemen in de fabriek van ASML en tijdens installatie. Dit doe je met hands-on ervaring en goede analytische vaardigheden, aangevuld met een technische achtergrond. De afdeling Technical Support binnen ASML is waar deze acties plaatsvinden. ASML introduceert, produceert en levert lithografische systemen, aanverwante producten en diensten in een continu veranderende markt, met een kwaliteit die de verwachtingen van klanten overtreft. Je helpt binnen deze afdeling bij het realiseren van de structurering en trouble-shooting van de machines en denkt mee in manieren om te verbeteren
vanaf€3500p/m
Electrical Engineer
Deventer
Als elektronica ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software- en hardware-oplossingen.
Je ontwikkelt testoplossingen voor Integrated Circuits (IC’s). Je bent onderdeel van de Semicon testafdeling en werkt in een teamverband met 25 engineers dat de verwachtingen van onze klanten wil overtreffen.
Je werkt nauw samen met IC-designers en product engineers van de grootste elektronicafabrikanten.
Dat doe je met name vanuit de omgeving van Deventer en af en toe bij onze klanten op locatie.

Ontwerpschema’s maken voor printplaten; de interface tussen de ATE en de te testen chip (DUT);
Bijhouden van een goede projectadministratie;
Opzetten van teststrategieën en methodieken (ETS: Electrical Test Specification);
Turnkey chip-specifieke testoplossingen ontwikkelen die op de ATE zullen draaien om IC’s in productie te testen;
Ondersteunen van collega’s binnen het engineeringteam;
Contact houden met klanten om de testoplossing en de klanttevredenheid op het gewenste niveau te houden;
Ondersteunen van collega’s binnen het engineeringteam.
vanaf€3000p/m
(Embedded) Software Engineer
Zwolle
Wat je als Embedded Software Engineer doet is het ontwikkelen van drivers, usersinterfaces voor elektrische meetinstrumenten en softwarekalibratieprotocollen.

Automatische testen schrijven voor hardware validatie en het ontwikkelen van user interface;
Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en rapporteert aan je teamleider;
Ontwerpen, implementeren en verifiëren van stuurprogramma's voor hightech instrumenten in testoplossingen voor een ATE (Automatic Test Equipment);
Ontwerpen, implementeren en verifiëren van softwarekalibratieprotocollen om de nauwkeurigheid van de instrumenten te waarborgen.
vanaf€3000p/m
Lead Engineer
Zwolle
Als Lead Engineer bij het bedrijf ben jij de spin in het web, omdat jij vaak in overleg gaat met toeleveranciers en Project Managers.
Jij ontwerpt het systeem en gaat direct in contact met de klant.
Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoopdelen en begeleidt het multidisciplinaire ontwerp.
Wat hierbij komt kijken is dat je engineers aanstuurt in de disciplines power electronics en electronics control.

Hieronder staat meer beschreven wat je gaat doen als Lead Engineer:

Specificeren van detail ontwerp en inkoopdelen;
Controleren van het detail ontwerp;
Controleren van complexe inkoopdelen;
Kwalificering en testaansturing van jouw design;
Ondersteunen van je sales, services en collega’s;
Opstellen van een systeemontwerp;
Bouwen en ontwikkelen van de ontwerp standaarden en modellen;
Crosstrainen van je collega’s;
Begeleiden van de productie van jouw design.
vanaf€3000p/m
Projectmanager
Eindhoven
Als Projectmanager bij onze klant maak je deel uit van het team van Projectmanagers.
Wat je doet is het onderhouden van de klantrelatie en de commerciële afspraken.
Vanzelfsprekend ben jij de aangesproken persoon die van a tot z de verantwoording heeft voor de organisatie van het project.
Samen in overleg met de klant en de engineers stel jij het projectplan op met o.a. de verschillende uitgangspunten en de kosten die daarbij komen kijken.
Jij hebt ook een actieve rol in het bewaken van de voortgang van het project en de periodieke communicatie met jouw team en jouw klant.
vanaf€5000p/m
Senior Design Engineer
Almelo
Als Senior Design Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, simuleren en implementeren en verifiëren van digitale circuits.
Jij bent het aanspreekpunt voor engineers van onze klanten.
Het maken van ontwerpen die voldoen aan bepaalde eisen, namelijk voor EMC-, testbaarheid-, betrouwbaarheid en produceerbaarheid vallen ook onder jouw takenpakket.
Je specificeert circuits, documenteert deze en bepaalt welke testen nodig zijn.
Je maakt ook inschattingen voor planningen en communiceert over de technische voortgang aan de projectleider.
Wat ook bij jouw takenpakket hoort is dat jij de net binnengekomen engineers (juniors) kan aansturen tijdens hun dagelijke werkzaamheden.
Het hebben van ervaring in het gebruiken van tools voor het ontwerpen van analoge schakelingen, zoals simulatie met SPICE, low noise design, AD en DA conversie, mixed signal circuits is een must.
vanaf€5000p/m
Projectmanager
Twente
Job description Project Manager

As a Project Manager you plan the projects, define test strategy, organize engineering samples/models, EMS selection and manage external dependencies.
You are the first point of contact for customer escalations and you set structure for meetings.
You are also responsible for reports and documentation and you replanning and resource alignment, defining end-game strategy, release notes, manage the first series of production.

The Project aftercare
You manage trouble tickets, initiate cost reduction plans, monitor obsolescence planning and implement maintenance and support contracts.
You have meeting with customers or suppliers and you are responsible for sales and account management interaction.
vanaf€4000p/m
Mechanisch Monteur
Eindhoven
Ben jij op zoek naar een praktische hands-on functie en werk je graag in een hightech omgeving?
Dan is de functie van mechatronisch monteur echt wat voor jou! Als Mechanisch Monteur hou jij je bezig met het maken en assembleren van verschillende modules en cabinets. Je werkt in een high-tech omgeving die zich voortdurend blijft ontwikkelen, waardoor ook jij jouw kennis en ervaring kan ontwikkelen.
Wat ga je doen?
 • Assembleren van onderdelen tot producten en modules
 • Verzorgen van het gehele proces; voorbereiding, montage van de producten en de eindcontrole
 • De productieorders verzamelen en de materialen in het systeem zetten
 • Het lezen van en werken met bedradingslijsten/tekeningen en elektrische schema’s
vanaf€3000p/m