Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
29 vacatures gevonden
Manufacturing Engineer
Friesland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een manufacturing engineer waarbij je belangrijkste werkzaamheden om nieuwe, hoogstaande producten op een gestructureerde wijze in deze organisatie te introduceren. Je bent verantwoordelijk voor de maakstrategie van High Precision onderdelen op micro niveau. Je bent vanaf het offerteproces nauw betrokken waardoor je alle kennis verzamelt van het product en de bijbehorende maakprocessen, zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico’s en toepassingen van het product inzichtelijk zijn voor de rest van de organisatie. Als manufacturing engineer ondersteun je de organisatie bij het kwalificeren van prototypes richting volume fabricage en draag je zorg voor de bijbehorende productdocumentatie. In de volume fase van het product ben jij technisch kennisdrager en ben je betrokken bij het doorvoeren van wijzingen en het oplossen van eventuele kwaliteitsissues.
vanaf€3.000p/m
Monteur Elektro
Dokkum
Heb jij al enige ervaring opgedaan als elektromonteur? Start dan als elektromonteur, je bouwt en plaatst schakelkasten bij onze klanten in heel Nederland.
vanaf€2.500p/m
Junior Meetspecialist
Sneek
Als Meetspecialist ben jij samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor een optimale kwaliteitsborging en begeleiding van het productieproces middels het verrichten van allerlei metingen en controles, conventioneel maar ook CMM gestuurd. Je begeleidt meet technisch je collega’s in de productie bij het afstellen maar ook tijdens het produceren van onze kwaliteitsproducten.
vanaf€2.500p/m
Electrical Engineer
Wieringerwerf
In deze rol ga je je focussen op het ontwerpen van elektrische systemen voor innovatieve en geavanceerde ruimtes, je bent verantwoordelijk voor het maken van lichtberekeningen, installatietekeningen en installatieschema's. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
In een cleanroom zijn de juiste verlichting en technische voorzieningen essentieel. Daarom hebben we jouw expertise nodig! Als Engineer Elektrotechniek werk je samen met een projectleider en andere engineers uit verschillende disciplines, zoals bouw, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Samen met het projectteam coördineer je het ontwerp en de uitvoering. Daarnaast bestel je de benodigde materialen en zorg je ervoor dat alles volgens plan wordt opgeleverd. Je zult dus regelmatig op locatie werken!

Samengevat omvatten jouw werkzaamheden:
 • Het maken van installatieschema's, installatietekeningen en lichtberekeningen;
 • kabelberekeningen uitvoeren;
 • potentiaalvereffeningtekeningen maken;
 • componenten modelleren in Revit;
 • samenwerken met je eigen team en de bouw- en inrichtingsafdeling;
 • verwerken van revisies;
 • offertes aanvragen en materialen bestellen;
 • controle van werkzaamheden op locatie;
 • samenstellen van opleverdossiers.
vanaf€3.000p/m
Cost Engineer
Wieringerwerf
Ben jij enthousiast over het bijdragen aan een duurzame toekomst als Cost Engineer? Kom dan ons technisch commerciële team versterken en help bij het ontwikkelen van hoogwaardige cleanroom projecten voor onze klanten!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
Als Cost Engineer vervul je een unieke en invloedrijke positie binnen ons ontwikkelteam. Je speelt een belangrijke rol bij het adviseren en verwerven van hoogwaardige integrale projecten op het gebied van cleanrooms en operatiekamers. Je werkt zowel aan maatschappelijk relevante locaties zoals ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven als aan projecten voor hightech bedrijven. Met jouw kritische blik zorg je ervoor dat elke offerte die door jouw handen gaat, scherp en tijdig naar de klant wordt gestuurd. Als Cost Engineer ben je betrokken bij het ontwikkelproces van de cleanroom, vanaf de eerste schets, en werk je nauw samen met andere afdelingen.

Wij zijn op zoek naar iemand met een sterk analytisch vermogen die goed kan werken onder tijdsdruk. Je werkt van nature gestructureerd, nauwkeurig en gedijt in een stabiele werkomgeving.
vanaf€3.000p/m
BIM Modelleur Cleanroom Bouw
Wieringerwerf | Noord-Holland
In deze rol ga je je bezighouden met het 3D BIM modelleer en tekenwerk van zowel acquisitie trajecten als verkregen opdrachten. Vanaf de allereerste vraag tot aan de uiteindelijke realisatie ben je onderdeel van het integrale projectteam en hierbij verantwoordelijk voor de BIM coördinatie van alle lopende projecten en tussen de verschillende betrokken disciplines, je modelleert samen met je team de specialistische cleanroom ruimtes op basis van de zelf ontwikkelde BIM Bibliotheek en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder door ontwikkelen van deze bibliotheek.

Ieder cleanroom project wordt van “binnen naar buiten” ontworpen en daarmee verdiep je je iedere keer in de primaire processen van onze toonaangevende klanten in de Zorg, Pharmacie en de High-Tech sectoren door heel Nederland en ook Internationaal. De vertaal slag van dit proces naar de juiste bouwkundige aanpak, layout, en integrale ontwerp is wat iedere dag een nieuwe uitdaging biedt.

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
 • Samenwerken met de Projectmanagers en adviseurs om de wensen te vertalen naar de juiste bouwkundige aanpak voor cleanrooms;
 • je voert projectmodellering uit in Revit en werkt deze verder uit samen met het team, waarbij je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor je collega's;
 • je coördineert de BIM-activiteiten voor de lopende projecten, in samenwerking met de BIM-coördinatoren van andere disciplines zoals Elektra en HVAC;
 • je werkt nauw samen met de Teamleider en diverse projectleiders;
 • je zorgt voor de voortdurende ontwikkeling en uitbreiding van de bestaande bibliotheek met nieuwe producten.
vanaf€3.000p/m
Project Engineer
Haarlem
Heb jij een passie voor hightech toepassingen en denk jij in oplossingen? Ben je communicatief sterk en is advies geven jouw tweede natuur? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Waarom is deze functie passend voor jou?
In de functie van Project Engineer beoordeel en evalueer jij de haalbaarheid van speciale klantorders. Je onderzoekt inkomende bestellingen op basis van de technische specificaties en wijst haalbaarheidsstudies toe aan het hoofdkantoor in Zwitserland. Daarbij zorg je voor correcte technische ontwerpen met behulp van AutoCAD en lever je ondersteunende documentatie aan om efficiënte levering te verzekeren. Gedurende het haalbaarheidsproces houd je de klant op de hoogte. Verder doe je onderzoek naar potentiële producten, leveranciers en diensten om voor de beste aankoop te zorgen op basis van prijs en kwaliteit.

Deze organisatie is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van klant specifieke push-pull precisie connectoren en kabelassemblages. Deze producten bieden een hoogwaardige oplossing op toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid in extreme omstandigheden. Denk hierbij aan toepassingen in de medische sector, in de machinebouw, in de ruimtevaart en in de Formule 1. In Haarlem vind je het hoofdkantoor van de Benelux, waar je komt te werken met zo’n 45 collega’s.
vanaf€3.000p/m
Monteur Storing en Onderhoud WTB
Hensbroek, Noord-Holland
Wil jij werken in een dagdienst bij een mooi familiebedrijf waar volop geïnvesteerd wordt in het machinepark? Als allround WTB monteur binnen een klein team onderhoud je het gehele machinepark.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je begint de dag om 7:15 uur met een overleg met je collega’s en de hoofd technische dienst. Je hebt een vaste storingsdienst dag zodat er snel en effectief met elkaar gecommuniceerd kan worden. Samen met 4 andere collega’s van de technische dienst werk je in een hightech omgeving en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemachines en de interne transportsystemen. Je bent verantwoordelijk het uitvoeren van gepland preventief onderhoud, voor het oplossen van de storingen die uit het geplande preventieve onderhoud naar voren komen, het oplossen van storingen en het bijdragen in de opstelling van het meerjarig onderhouds- en vervangingsplan.
vanaf€2.500p/m
Monteur Storing en Onderhoud E
Hensbroek
Wil jij werken in een dagdienst bij een mooi familiebedrijf waar volop geïnvesteerd wordt in het machinepark? Als allround elektro monteur binnen een klein team onderhoud je het gehele machinepark.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je begint de dag om 7:15 uur met een overleg met je collega’s en de hoofd technische dienst. Je hebt een vaste storingsdienst dag zodat er snel en effectief met elkaar gecommuniceerd kan worden. Samen met 4 andere collega’s van de technische dienst werk je in een hightech omgeving en ben je verantwoordelijk voor alle elektronische systemen binnen het machinepark. Je bent verantwoordelijk het uitvoeren van gepland preventief onderhoud, voor het oplossen van de storingen die uit het geplande preventieve onderhoud naar voren komen, het oplossen van storingen en het bijdragen in de opstelling van het meerjarig onderhouds- en vervangingsplan.
vanaf€2.500p/m
High-Tech Instrumentmaker
Amsterdam-Noord
High-Tech Instrumentmaker

Als High-Tech Research Instrumentmaker werk je bij een van onze klanten in een R&D-omgeving. Jouw verantwoordelijkheid is het bieden van fijnmechanische technische service voor experimentele researchinstallaties en instrumenten. Je ontwerpt, engineert en fabriceert instrumenten met behulp van ons uitgebreide machinepark van hoge kwaliteit. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
 • Ontwerpen, engineeren en fabriceren van instrumenten;
 • verlenen van fijnmechanische technische service voor experimentele researchinstallaties en instrumenten;
 • werken met 5-assige Mazak bewerkingscentra’s, 3-D printers, 5-assige Hermle en oliedraadvonkmachines.
vanaf€2.750p/m
Monteur E&I
Amsterdam-Noord
E&I Monteur

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, modificeren en inspecteren van R&D installaties volgens de aangeleverde tekeningen van de Engineer. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
 • Installeren van nieuwe apparatuur en bedrading;
 • maatregelen treffen voor vaak voorkomende problemen;
 • werken aan verschillende high-tech projecten;
 • leiding geven aan junior monteurs binnen je team.
vanaf€3.250p/m
Servicetechnicus W(E)
Amsterdam
Wat je gaat doen

Als CNC Frezer / Draaier/ Instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor een technische service voor experimentele researchinstallaties (R&D).

Dit doe je hoofdzakelijk door verschillende instrumenten te ontwerpen, engineering en fabriceren met ons zeer uitgebreide machinepark. Van een 5-assige Mazak bewerkingscentrums tot meerdere metaal- en kunststof 3-D printers en van een 5-assige Hermle tot een oliedraadvonkmachine. Binnen onze werklocatie kun je al je talent gebruiken om instrumentatiewerk van hoge kwaliteit te maken met 1 van de uitgebreidste machineparken van het land.
vanaf€3.000p/m
BIM en Revit Engineer
Alkmaar | Noord-Holland
Tijdens het uitvoeren van deze rol houd je je bezig met projectgebonden technische ontwerpen, innoveren van huidige werkzaamheden en kennis van BIM en Revit overbrengen aan het hele team. Lijken jou dit interessante en leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Dit ga je doen
In samenwerking met het de werkvoorbereider en het projectteam verwerk en wijzig je ontwerpgegevens van bouwprojecten in het BIM-model. Uiteraard denk je naast wet- en regelgeving ook aan de haalbaarheid en bewaak je het budget en de kwaliteit van je ontwerpopgave. Als onderdeel van een team waar je optreedt als vraagbaak voor BIM en Revit-onderwerpen, zul je het leuk vinden om collega's te coachen en te begeleiden om zo de kennis van BIM en Revit van de gehele afdeling naar een hoger niveau te tillen.
vanaf€4.000p/m
Monteur machinebouw
Schiedam
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar je iedere dag bouwt aan verschillende machines? Deze baan is voor een monteur die graag werkt aan uiteenlopende montage projecten bij verschillende klanten in de regio. Je verricht montage werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde in de machinebouw. Dit kan variëren van verpakkingsmachines, machines t.b.v. de voedingsindustrie tot werken in een hightech omgeving. Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Ga aan de slag als monteur machinebouw in Schiedam!

Dit ga je doen
De projecten variëren van Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw, soms werk je in het buitenland. In jouw rol voorkom je dat de gemonteerde machines niet goed werken, je zorgt er voor dat de machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Als monteur machinebouw ga jij je bezighouden met de volgende taken:

 • Zelfstandig opbouwen en samenstellen van modules;
 • Samen met het team complete lijnen bouwen;
 • Machines bekabelen, aansluiten en testen;
 • Installatie in het buitenland (incidenteel);
 • Bouwen van besturingen t.b.v. de machinebouw.
vanaf€2.750p/m
Engineer WTB
Rotterdam
Word je engineer bij onze opdrachtgever dan is het jouw taak te zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig ontwerp. De ontwerpen variëren van de nieuwbouw van een ziekenhuis tot aan een uitbreiding van een universiteit en een nieuwe koelinstallatie in een fabriek. Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde? Heb je ook al ervaring in de rol van engineer in de installatietechniek? Dan is dit de baan voor jou!
Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, omdat jij graag alle touwtjes in handen hebt! Zowel planning, kwaliteit, budget als de veiligheid liggen in jouw handen. Het resultaat hiervan: een maakbaar, onderhoudbaar en bruikbaar ontwerp voor de klant. Jouw verantwoordelijkheid telt, want alle werkzaamheden binnen het engineersproject vallen binnen jouw takenpakket.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Het opstellen van haalbaarheidsstudies en kostprijscalculaties en het ontwerpen van concepten;
 • Daarnaast houd je je ook bezig met basic- en detailengineering;
 • Naast je werkzaamheden op kantoor ben je ook regelmatig te vinden bij de klanten op locatie, als bedrijf vinden we het belangrijk dat je kind aan huis word bij de klanten;
 • Soms komt het voor dat de wensen van de klant niet realistisch zijn of dat jouw oplossing duurder uitvalt dan verwacht, we verwachten dat je hier op inspeelt;
 • Je zal gaan werken aan zowel grote als kleine projecten; denk hierbij aan verduurzaming, realisatie van warmte uit zeewatercentrale en de integrale energievoorziening, slimme oplossingen als een voorziening voor warmtenetten, verbouwingen aan Schiphol etc.;
 • Naast het contact met de klanten heb je ook te maken met adviseurs, directievoerders, opzichters en keurende instanties, hierin wordt van jou verwacht dat je alles afstemt binnen de wettelijke kaders en uiteraard de kaders van het bedrijf.
vanaf€3.000p/m
Mechanical Engineer
Almelo
vanaf€3.500p/m
Planner
Almelo
In jouw rol als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van een realistisch middellange termijn productieplan. Dit doe je in afstemming met de inkooporganisatie en met de productieafdeling, waarbij je rekening houd met de materialen en de capaciteit (mensen en middelen). Je volgt de acutele materiaalbeschikbaarheid en bepaalt de impact op de planning. Zo probeer je knelpunten in de planning op te lossen doormiddel van goede communicatie met inkoop en de productie. Uiteindelijk bewaak jij de resultaten en de kwaliteit van de productieplanning. Gedurende het proces houd je logistieke KPI's bij en ben je verantwoordelijk voor het initiëren van de nodige verbeteringen om het logistieke proces en algehele prestaties te verbeteren.
vanaf€3.000p/m
Supervisor Operations
Almelo
Als Supervisor Operations bij de opdrachtgever ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team binnen de afdeling Operations maar ook verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, de geleverde kwaliteit, de leverbetrouwbaarheid, de kosten en het personeelsbeleid.

Wat jij kunt toevoegen

 • Als Supervisor Operations geef je leiding aan een team binnen operations en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Jouw doel is om het team optimaal te laten presteren en waar mogelijk verbeteringen in het proces aan te brengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale bezetting, waaronder het opleiden en ontwikkelen van betrokken medewerkers.

Hoe jij waarde toevoegt

 • Je hebt een ondernemersmentaliteit en je neemt verantwoordelijkheid;
 • Je ontwikkelt jezelf door risico's te nemen, fouten te maken en daarvan te leren;
 • Je helpt elkaar, deelt ideeën en verlegt je grenzen;
 • Je observeert trends en nieuwe technologieën en past deze toe;
 • Je ontwikkelt je continu op technisch inhoudelijk vlak en soft skills.
vanaf€2.750p/m
System Engineer
Almelo
Als System Engineer heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen Engineering. Als system-engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team met een internationale omgeving. Je denkt mee met het ontwerp van het totale (sub-)systeem in projectteams en binnen deze teams ben je verantwoordelijk voor concepten, het opstellen van eisen en de verificatie van systemen

Wat is je rol?

Je werkt in een projectteam en hebt een belangrijke rol in de concept fase van projecten, dit is een iteratief proces wat eindigt met een bewezen concept. Daarbij stel je eisen op en ook het testplan voor een compleet product of systeem. Je bent van begin tot eind betrokken bij een project en bent samen met de projectleider continu in contact met onze klant

Je hebt de volgende taken:

 • In de concept fase van een project werkt je een concept uit en stelt eisen op, dit kan door middel van simulaties en het bouwen van proto’s;
 • Je werkt samen met collega’s uit het mechanische- en software team om een kosten-optimale en maakbare system-oplossing te realiseren;
 • Je maakt inschattingen met de projectleider voor de hoeveelheid ontwikkelwerk en van de van de technische risico’s;
 • Je communiceert de technische voortgang van projecten en bezoekt klanten voor technische besprekingen;
 • In de daarop volgende fases werk je aan gedetailleerde specificaties voor subsystemen, je bepaalt de architectuur en werkt aan verificatie plannen. Dit alles in samenwerking met (Senior) Design Engineers van verschillende disciplines.
vanaf€3.000p/m
SMD Line Technician
Almelo
Heb jij al kennis van SMD en werk jij graag in een High Tech omgeving? Ga aan de slag als SMD Line Technician bij onze opdrachtgever in Almelo!

Dit ga je doen
Als SMD Line Technician ben jij de support binnen de afdeling Operations. Jij levert support aan de productielijn en levert materialen en processen om te zorgen dat producten op een efficiënte manier geproduceerd kunnen worden. Daarbij wordt voldaan aan de gestelde kwaliteitseisen.

 • Jij past parameters van de machine aan en ondersteunt de operator met het omstellen;
 • Jij schakelt externe partijen in bij problemen aan de productielijn;
 • Jij denkt mee in verbeteringen aan het productieproces;
 • Jij gaat in 3 ploegendienst werken;
 • Je zorgt voor heldere communicatie en feedback aan Manufacturing Engineering, Planning en de Supervisor.
vanaf€2.750p/m