Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
126 vacatures gevonden
Allround monteur Systemen
Hoogeveen
Ben jij een ervaren Allround Monteur Technische Dienst en op zoek naar een topwerkgever? Of een werkgever die precies bij je past?
Bij Xelvin helpen wij je daarbij en krijg je de unieke kans om je talenten in te zetten bij toonaangevende opdrachtgevers in de maak-, proces- en chemische industrie. Denk aan namen als Fokker, Friesland Campina en Astellas. Wij weten precies waar de vraag naar technisch personeel ligt en helpen jou graag aan jouw droombaan!

Waar liggen jouw ambities?
Wil je werken aan de productiezekerheid voor onderdelen van de iPhone of JSF-straaljagers? Of ben je meer geïnteresseerd in het onderhoud van machines die essentiële medicijnen produceren? Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft, en wij informeren je over de mogelijkheden bij jouw ideale werkgever. Neem contact met ons op via 06-13590241 of mail naar s.brecheteau@xelvin.nl.

Wat doet een mechatronica monteur binnen een technische dienst?
 • Correctief en preventief onderhoud aan machines, installaties en systemen.
 • Assistentie bij de installatie van nieuwe machines.
 • Administratie zoals registratie van meetgegevens, storingen, uren en modificaties.
 • Veiligheidsmaatregelen treffen en bewaken, begeleiden en instrueren van derden.
 • Operators instrueren waar nodig.

Welke ploegendiensten zijn er?
Onze topwerkgevers bieden dagdienst, 2- en 5-ploegendiensten. Jij kiest wat het beste bij je past.

Wat krijg je?
 • Een salaris tussen €2800 en €3500.
 • Ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling.
 • Toegang tot een (inter)nationaal netwerk van topwerkgevers.
 • Wij zijn geïnteresseerd in JOUW loopbaan.
vanaf€2.750p/m
Werkvoorbereider E
Groningen
voor onze partner in Groningen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider E. In deze functie speel je een cruciale rol in het voorbereidingsproces van de elektrische en mechanische werkzaamheden zodat de uitvoering soepel zal verlopen.De werkvoorbereider is ondersteunend aan 3 disciplines, Inspectie- en Onderhoud, Verkoop Binnendienst en aan de Projecten. Denk aan de volgende werkzaamheden:

› Het plannen en voorbereiden van onderhouds- en inspectiewerkzaamheden;
› Het verwerken van de onderhouds- en inspectierapporten en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden;
› Het ondersteunen van projectengineers t.b.v. projectwerkzaamheden;
› Inkoop en organiseren van materiaal, materieel en vergunningen e.d;
› Het ondersteunen van de verkoopafdeling t.b.v. nieuwe werkzaamheden;
› Het voorbereiden en maken van calculaties en offertes en klantcontact hierover
vanaf€3.500p/m
Monteur Elektro en Instrumentatie
Farmsum
Als Monteur E&I ben jij gespecialiseerd in het goed onderhouden van installaties in de centrale. Je houdt je bezig op het gebied van preventief onderhoud, storingsoplossingen, modificaties en revisietaken.
De focus in deze functie ligt op Elektro & Instrumentatie, maar je bent ook bereid is om af en toe taken op mechanisch vlak op te pakken. Als specialist ben je verantwoordelijk voor zowel periodiek onderhoud als het oplossen van storingen. Je bent niet bang om deze uitdagingen aan te gaan! Bovendien bieden wij volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu je expertise in E&I wilt verdiepen of juist je mechanische kennis wilt uitbreiden, wij bieden alle ruimte en ondersteuning voor jouw groei en ontwikkeling!
vanaf€3.250p/m
Werkvoorbereider
Zwolle
Wil jij de meest unieke en veelzijdige producten laten produceren uit staal? Dan ben jij de nieuwe werkvoorbereider plaatbewerking in Zwolle. Welke klanten je gaat krijgen, hangt van je voorkeur af. Liever eenmalige dan terugkerende orders? Daar houden we rekening mee. Ben je een las freak? Dan kun je grote lasprojecten voor de trailerbouw of offshore oppakken. Maar als fervent frezer krijg je weer eerder met verspaning klanten te maken.

We rekenen je hoe dan ook af op de groei van je orderportefeuille en de tevredenheid van je klanten. Niet meer dan logisch dat we je dan ook de volle verantwoordelijkheid geven van het hele proces van offerte tot uitlevering. En dat we erop vertrouwen dat je de kosten en baten optimaal tegen elkaar afweegt.

Als werkvoorbereider houd jij je bezig met:

 • Opstellen en uitwerken van offertes;
 • Omzetten van offertes in orders;
 • Inkopen van benodigde materialen en inplannen van orders;
 • Onderhouden van de contacten met klanten, leveranciers en productie;
 • Binden van nieuwe klanten.

De afdeling Werkvoorbereiding bestaat uit 15 gelijkgestemde collega’s. Met elk een eigen klantenkring en dito verantwoordelijkheid. Techneuten die zoveel mogelijk willen betekenen voor hun klanten. En die ook zoveel mogelijk uit diezelfde klanten willen halen. En goed voor hun eigen carrière. Overigens gaat die gedrevenheid nooit ten koste van de sfeer op de afdeling. Want die is zeer gemoedelijk.
vanaf€2.250p/m
Technician E&I
Zwolle
Als Technician E/I voer je reguliere werkzaamheden uit als preventief onderhoud, onderhoudstops en inspecties bij de klant in regio. Daarnaast vind je het leuk om problemen op te lossen. Jij bent degene die wordt gebeld als er een storing is waar niemand meer uitkomt. Je bent een echte expert, een laatste redmiddel. Je onderzoekt waar een storing vandaan komt. Dit doe je zelfstandig of met een productiemedewerker.

Is de installatie elektrisch veilig gesteld? Ligt de storing aan het PLC besturingssysteem? Staan de instellingen goed, of is er reparatie nodig? Allemaal vragen waar jij het antwoord op hebt. Je kijkt verder dan alleen de installatie. Storingen aan het netwerk tussen verschillende systemen weet jij op te sporen.
Vervolgens adviseer je over de benodigde actie, of voert deze zelf uit. Ten slotte zorg je voor de administratieve afwikkeling, om soortgelijke storingen in de toekomst te voorkomen.
vanaf€2.750p/m
Meewerkend Voorman ETD
Groningen
Als Meewerkend Voorman ETD zorg je ervoor dat de werkzaamheden tijdig en adequaat worden uitgevoerd en draag je bij aan het in goede staat houden van installaties en apparatuur op elektrotechnisch, elektronisch en automatiseringsgebied. Naast twee Elektromonteurs geef je tijdens stops en grote projecten tevens leiding aan diverse externe partijen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en verdelen van werkzaamheden, Je verstrekt opdrachten en instrueert over de wijze van aanpak en je ziet toe op de uitvoering van werkzaamheden. Je lost problemen snel en efficiënt op en je neemt preventieve maatregelen ter voorkoming van storingen. Je leidt /neemt deel aan productie gerelateerde projecten en onderhoudstops. Je bent installatieverantwoordelijke en tevens verantwoordelijk voor het gastechnische gedeelte (gasstraten en branders) en je zorgt ervoor dat aan diverse wettelijke normen wordt voldaan. Vanzelfsprekend heb je veiligheid hoog in het vaandel staan en ben je bereid om je verder op je vakgebied te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
 • 1 Jarig contract via Xelvin, waarna je een contract krijgt aangeboden direct bij de opdrachtgever;
 • Een salaris tussen 3750 en €4250 bruto per maand excl. toeslagen;
 • Een zelfstandige en leidinggevende functie binnen een professionele en informele werkomgeving;
 • Voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vak
vanaf€3.750p/m
Werkvoorbereider WTB & Piping
Groningen
Jij bent als ervaren werkvoorbereider WTB & Piping creatief in het vinden van oplossingen! Jij verzorgt het hele traject van het maken van calculaties en offertes tot en met het inkopen van materialen en het verzorgen van volledige werkpakketten voor de uitvoering. Uiteindelijk rond je het project succesvol af, met alle bijbehorende kwaliteitseisen en binnen de tijd die afgesproken is met de opdrachtgever. Natuurlijk draai jij je hand ook niet om voor het verzorgen van de bijbehorende projectadministratie, voortgangsbewaking en uiteindelijke afhandeling en oplevering.

Jij bent een aanspreekpunt voor de klant, de voormannen, andere werkvoorbereiders en jouw afdelingshoofd als het gaat om de projecten die jij coördineert. Je communiceert dan ook makkelijk en vindt het prettig om samen te werken. Jouw diploma’s zijn voor ons niet het belangrijkste; jouw talent, creativiteit, enthousiasme, technisch inzicht en ervaring wel!

Wat bieden wij?
 • 1 Jarig contract via Xelvin, waarna je een contract krijgt aangeboden direct bij de opdrachtgever;
 • Een salaris tussen €4000 en €5000 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Leuke collega's en een informele werksfeer;
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
vanaf€4.000p/m
CNC frezer
Dedemsvaart
Bij ons bedrijf krijg je de kans om een essentiële rol te vervullen als CNC Frezer. Je zult je voornamelijk bezighouden met het opspannen van producten en het kiezen en instellen van de juiste gereedschappen. Met jouw expertise maak je CNC-programma's met behulp van het CAM-systeem Edgecam, waarbij je altijd oog hebt voor kwaliteit en maatvoering.

Je werkt zelfstandig aan de hand van productieorders en wordt aangestuurd door het afdelingshoofd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het zagen en voorbereiden van materiaal, en zorg je voor een nauwkeurige registratie van de voortgang, gewerkte uren en gebruikte materialen. Een schone werkplek is voor jou vanzelfsprekend, en je bent ook bereid om te helpen met het laden en lossen van materialen.

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie waarin je kunt werken met moderne technieken en gereedschappen. Je komt terecht in een prettige en schone werkomgeving waar jouw inzet en vakmanschap gewaardeerd worden.
vanaf€2.500p/m
Mechatronica Monteur Drenthe
Hoogeveen
Ben jij een ervaren mechatronica monteur en op zoek naar een topwerkgever binnen de industrie of bij een technische dienstvelener? Via Xelvin krijg je de kans om te werken binnen de technische dienst bij toonaangevende opdrachtgevers in de maak-, proces- en chemische industrie, zoals Fokker, Friesland Campina en Astellas. Wij weten precies waar de vraag naar technisch personeel ligt en helpen je graag aan jouw droombaan.

Waar liggen jouw ambities? Werk je liever aan onderdelen voor de iPhone of JSF-straaljagers? Of houd je van het onderhoud van machines die essentiële medicijnen produceren? Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft, en wij informeren je over de mogelijkheden bij jouw ideale werkgever. Neem contact met ons op via 06-13590241 of mail naar s.brecheteau@xelvin.nl.

Wat doet een mechatronica monteur binnen een technische dienst?
 • Onderhoud plegen (zowel correctief als preventief) aan machines, installaties en systemen.
 • Assisteren bij de installatie van nieuwe machines.
 • Administratieve handelingen verrichten zoals het registreren van meetgegevens, storingen, uren, en verrichte modificaties.
 • Veiligheidsmaatregelen treffen en bewaken, begeleiden en instrueren van derden indien nodig.
 • Operators instrueren waar nodig.

Welke ploegendiensten zijn er?
Onze spraakmakende werkgevers bieden dagdienst, 2- en 5-ploegendiensten. Jij kiest wat het beste bij je past.

Wat krijg je?
 • Salaris tussen €2800 en €3500.
 • Ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling.
 • Toegang tot een (inter)nationaal netwerk van topwerkgevers.
 • Wij zijn geïnteresseerd in JOUW loopbaan.
vanaf€2.750p/m
Servicemonteur E
Emmen
Heb jij ervaring met het oplossen en voorkomen van (elektrische) storingen en ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke functie?
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een oplossingsgerichte en communicatief sterke Servicemonteur.

Sta jij aan het begin van je carrière, heb je een relevante MBO opleiding (E) en wil je je graag verder ontwikkelen? Reageer dan ook vooral, want hier krijg je veel mogelijkheden om voor opleiding en cursussen om jouw kennis te verbreden.

Tijdens je werk als servicemonteur bij Indufinish bestaan je werkzaamheden uit:
 • Het opsporen en oplossen van storingen;
 • Uitvoeren van reparaties en inspecties;
 • (Preventief) onderhouds- en herstelwerkzaamheden op diverse klantlocaties, zowel nationaal als internationaal.
 • En is het jouw verantwoordelijkheid om dit alles goed te rapporteren.

Indien nodig kun je ook ingezet worden voor mooie projecten en help je bij het opbouwen van installaties. Het betreft een zelfstandige, verantwoordelijke en vooral technische uitdaging. Natuurlijk stuurt Indufinish je op pad met een volledig uitgeruste bedrijfsbus, een laptop en een mobiel van de zaak.
vanaf€2.500p/m
Service Monteur Buitendienst regio Noord
Drenthe
Als buitendienst monteur werk je vanuit huis en is jouw werkplek nooit hetzelfde. Je werkt grotendeels zelfstandig in je eigen regio en verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Caterpillar grondverzetmachines bij klanten op locatie.

Jouw taken:

 • Je stelt zelfstandig diagnose en je adviseert over servicewerkzaamheden en het juiste gebruik van de machines;
 • Je zorgt voor het in bedrijf stellen van diverse grondverzetmachines;
 • Je verricht servicebeurten en inspecties op locatie bij de klanten in de regio;
 • Je analyseert mechanische-, elektrische- en hydraulische storingen en lost deze op;
 • Je repareert en reviseert motoren en hydraulische componenten;
 • Je coördineert je werk in samenspraak met de (service) werkplaats in jouw regio;
 • Je verricht licht administratieve taken zoals het schrijven van werkrapporten en urenadministratie.
vanaf€3.000p/m
Monteur WTB
Drenthe
De afdeling Mechanical maakt onderdeel uit van de Business Unit Industrie & Infra en is een belangrijke speler op het gebied van mechanische service- en onderhoudswerkzaamheden, projecten en gespecialiseerde apparatenbouw. De afdeling verzorgt het gehele traject van nieuwbouw, modificaties, montage, revisie, reparatie en service & onderhoud. De marktgebieden waar de afdeling Mechanical zich op toelegt, zijn onder andere de procesindustrie, (petro-) chemie, alsook de energiesector.

Wat wordt er van jou verwacht?
 • Het plaatsen van nieuwe installaties of uitvoeren van aanpassingen aan bestaande installaties bij onze klanten;
 • Onderhouden van en storingen verhelpen aan werktuigbouwkundige installaties of systemen van uiteenlopende aard;
 • Zelfstandig en planmatig voorbereiden van je werkzaamheden;
 • Zorgdragen voor een adequate communicatie richting klant en collega’s over (de voortgang van) je werkzaamheden;
 • Werken volgens interne procedures, inclusief de bijbehorende registratie.
vanaf€2.500p/m
Elektromonteur
Drenthe
Wij zijn op zoek naar een Elektromonteur Industrie & Infra. In deze functie werk je zelfstandig of in teamverband aan het monteren en ombouwen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en instrumentatie voor industriële projecten. Daarnaast voer je ook onderhoud- en revisiewerk uit.

Industrie & Infra is onder andere met elektrotechnische oplossingen actief in het marktsegment Industrie & Infra. Zij verzorgen het gehele traject van advies, engineering (hard- & software), inkoop, panelenbouw, uitvoering, test & inspectie tot en met onderhoud. De Business Unit bezit specifieke expertise op het gebied van proces automatisering, middenspanning en predictive maintenance. Het aanbieden van de voor de klant best passende oplossingen (zowel qua techniek als qua prijs) is hierbij essentieel.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Zelfstandig of in teamverband werken aan het monteren en ombouwen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en instrumentatie voor industriële projecten;
 • Uitvoeren van onderhoud- en revisiewerk;
 • Kennis van montagemethoden en -uitvoering, meet- en regeltechnieken (instrumentatie) en technische tekeningen lezen;
 • Veilig en gezond werken is voor jou een vanzelfsprekendheid.
vanaf€2.500p/m
Mechanical Engineer
Drenthe
Jouw rol:

Als (junior) Mechanical Engineer ga je aan het werk met het uitwerken in samenstellingen, werktekeningen, stuklijsten en waar nodig instructies. Dit op basis van de klant specifieke wensen. Je bent hierbij kritisch op de huidige machine ontwerpen en doet voorstellen voor verbetering. Je denkt mee in het opsporen van oplossingen voor de klant en hoe opdrachten beter, goedkoper én vooral ook slimmer uitgevoerd kunnen worden.

Als (junior) Mechanical Engineer bieden we jou de kans om je kennis in ervaring om te zetten en ook zelf verder te ontwikkelen in de rol van Engineer. Je wordt opgeleid in een divers team van engineers waardoor je veel kan leren en kan meegroeien met de organisatie.

Je hebt regelmatig contact met de projectmanager over afstemming van projectvoortgang, realisatie en risico’s van jouw project. Waar nodig biedt je ondersteuning aan het assemblage team en zorg je voor afstemming over de tekeningen en het oplossen van problemen.
vanaf€3.000p/m
Monteur Technische Dienst
Drenthe
Wij zijn op zoek naar een toegewijde storingsmonteur die ons hechte, gedreven en enthousiaste team komt versterken. Bij ons kom je terecht in een omgeving waarin teamwerk centraal staat, we elkaar betrekken en ieders input serieus nemen en waarbij we uitdagingen bieden passend bij jou als persoon. Door ons grote, moderne en geavanceerde machinepark liggen er voor jou genoeg kansen om je verder te specialiseren in jouw interessegebied en om jouw vaardigheden optimaal te benutten. We vinden het belangrijk dat iedereen kan doen waar hij goed in is en we zo samen als team streven naar een optimale werking van ons machinepark.

Als storingsmonteur ben jij het eerste aanspreekpunt wanneer er technische hulp benodigd is. Je zorgt ervoor dat onze lijnen blijven draaien en dat er snel en adequaat gehandeld wordt bij storingen. Jij zet jouw kennis en kunde proactief in om ons machinepark verder te verbeteren. Als onderdeel van de Technische Dienst is het jouw taak om ervoor te zorgen dat ons machinepark zo snel mogelijk weer draait wanneer er een storing optreedt. Je lokaliseert de storingen en weet precies wat je moet doen wanneer een productielijn stilstaat.

Daarnaast ben je constant bezig met de verbetering van onze machines en het voorkomen van storingen door onderhoudswerkzaamheden & inspecties om de continuïteit te waarborgen. Om jouw kennis en kunde optimaal te ontwikkelen, volg je eventuele trainingen zowel intern als extern, zoals onderhoudstechnieken, storing zoeken of programmeren.

In de rol van Storingsmonteur ben je 60% bezig met het oplossen/werken aan storingen en 40% met het uitvoeren van onderhoud.
vanaf€3.000p/m
Projectleider E&I
Groningen
Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Projectleider E&I (Elektrotechniek & Instrumentatie) die verantwoordelijk zal zijn voor het succesvol uitvoeren van projecten op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie. Als projectleider ben je belast met het waarborgen van de tijdige, kosteneffectieve en kwalitatieve uitvoering van projecten, met speciale aandacht voor de veiligheid van medewerkers en de omgeving. Bij de projecten ben je betrokken van voorbereiding tot de uiteindelijke realisatie. Binnen deze projecten werk je nauw samen binnen multidisciplinaire teams op gebied van werktuigbouw, elektrotechniek en civiel.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Managen van projecten op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie, vanaf initiatiefase tot en met oplevering.
 • Opstellen van projectplannen, planningen en begrotingen, en het bewaken van de voortgang van projecten.
 • Coördineren van werkzaamheden van zowel interne als externe partijen, zoals aannemers, leveranciers en andere stakeholders.
 • Zorgdragen voor effectieve communicatie en afstemming met verschillende afdelingen binnen onze opdrachtgever.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van beleid, procedures en processen met betrekking tot elektrotechniek en instrumentatie.
 • Identificeren van risico's en het implementeren van passende maatregelen ter beheersing en preventie van deze risico's.
 • Rapporteren over de voortgang en resultaten van projecten aan de opdrachtgever en andere belanghebbenden.
 • Zorgen voor een vlotte overdracht van projecten naar de beheer- en onderhoudsorganisatie.
vanaf€3.500p/m
Tactisch Inkoper
Rotterdam
Wil jij een cruciale rol spelen in de wereld van offshore wind innovaties? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een Tactisch Inkoper

Je bent verantwoordelijk voor het (mede) definiëren van het tactische inkoopbeleid en de uitvoering daarvan. Het betreft het inkoopproces van goederen, machines, onderhoud, diensten en inhuur van heavy lift equipment voor onze bestaande fabriek en de nieuwe fabriek
Je bent gedreven, kunt goed zelf je prioriteiten stellen en je hebt al voldoende kennis en inkoopervaring om zelfstandig en autonoom te opereren. Daarnaast ben je ook in staat om in teamverband te werken en daarin mee te denken aan procesverbeteringen voor het bereiken van gemeenschappelijke doelstellingen.

Hoe ga je dit doen?
 • Je coördineert het procurement proces (het totale orderproces) met interne stakeholders; dit betreft veelal het inkopen van goederen, diensten, productiemachines en inleen (heavy lift equipment) en onderhoudscontracten.
 • Het identificeren en ontwikkelen van nieuwe voorkeurleveranciers en reduceren van de niet-voorkeur (non-preferred) leveranciers om zo efficiënt en effectief de fabriek te kunnen laten functioneren.
 • Leveranciers Contractmanagement: Onderhouden van sterke relaties met leveranciers, onderhandelen over planning, prijs en kwaliteit om de meest gunstige combinatie van voorwaarden te verkrijgen;
 • Identificeren en beheren van risico’s in de toeleveringsketen;
 • Effectieve communicatie en samenwerking met interne belanghebbenden zoals productie, logistiek en financiën om de algehele bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen;
 • Analyseren van inkoopgegevens, projectdata en mijlpalen, kostenstructuren en prestatie-indicatoren om rapporten op te stellen en aanbevelingen te doen voor verbetering.
vanaf€4.250p/m
Monteur
Venray
Als monteur panelenbouw ben jij hét schakelAls monteur speel jij een cruciale rol bij het fabriceren en assembleren van besturingspanelen, waardoor machines van de klant soepel en efficiënt kunnen functioneren. Onze klant is gespecialiseerd in projectmatige machinebouw, waardoor geen enkel project hetzelfde is. De werkzaamheden zullen dan ook verschillen per project, echter staat het fabriceren, bedraden en assembleren centraal.

Wat ga je doen?
 • De werkzaamheden die je zult verrichten:
 • Lezen en interpreteren van technische tekeningen en schema's;
 • Monteren en bedraden van elektrische componenten volgens tekening;
 • Zorgen voor een nette en georganiseerde werkplek;
 • Samenwerken met collega's om projecten tijdig en binnen budget af te ronden;
 • Meedenken in verbetervoorstellen voor de optimalisering van de productie.
vanaf€2.750p/m
Engineer Wertuigbouwkunde Drenthe
Hoogeveen
Vacature Engineer Werktuigbouwkunde Drenthe

Ben jij een ervaren engineer en kijk ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben jij benieuwd naar de technische mogelijkheden in regio Drenthe? Ik help je graag verder in een volgende stap als engineer of praat je bij over de voor jou nog onontdekte mogelijkheden. De eerste stap is een kennismaking bij ons op kantoor.
Via Xelvin bieden wij je de mogelijkheid om als engineer te werken in een maintenance, manufacturing en ontwerpgerelateerde functie. Je kun je steentje bijdragen en kiezen voor de maak-, proces en chemisch industrie. Binnen de industrie heb je bijvoorbeeld bedrijven die vliegtuig(onderdelen), voertuigen of babyvoeding produceren. Ook kun je bijvoorbeeld aan de slag in de machinebouw of werken aan complexe productie installaties.

Waarom kennismaken?
 • Toenadering tot een regionaal netwerk (Drenthe) werkgevers met (inter)nationale bekendheid;
 • Netwerk van 16 jaar opgebouwd door onze Xelvin voorouders;
 • Informele en persoonlijke benadering;
 • Niet alleen cv maar ook Strength Based recruitment;
 • Pro actief en (zo) snel (mogelijk) antwoord;
 • Het enige wat MIJ interesseert is jouw loopbaan!

Voor welke werkgevers kan ik bij jullie terecht?
In 16 jaar tijd van ons bestaan hebben wij een netwerk opgebouwd met werkgevers die regelmatig versterking nodig hebben binnen de technische dienst. Zo kun je via ons terecht bij bedrijven als Prysmian, Fokker, Friesland Campina, Getec, DOC, Astellas, Spie en Actemium.

Heb je interesse heb wil je snel duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij, Sebastien Brecheteau en bel 06- 13590241. Een bakje koffie bij ons op de vestiging kan al een goede investering zijn voor nu of in de toekomst.
vanaf€2.500p/m
Piping Construction Engineer
Hoogeveen
Als piping engineer voer je een breed scala aan taken uit. Je ontwerpt en dimensioneert leidingsystemen voor procesinstallaties en utilities of onderdelen daarvan. Je verricht inmeet- en opnamewerkzaamheden voor onze projecten en maakt 3D-tekeningen van onze procesinstallaties. Vervolgens specificeer en selecteer je de juiste materialen en gereedschappen. Elk project beschouw je als een uitdaging, of het nu gaat om het uitwerken van een stoomheader voor een brouwerij of het in 3D uitwerken van de leidingloop door een zuivelfabriek. Samen met een team van diverse collega's maak je van elk project een groot succes!

Wat kun je verwachten?
 • Een uitdagende functie in een jong, talentvol en enthousiast team met ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een succesvolle onderneming
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder
 • Een passend salaris naar gelang kennis en ervaring
 • Flexibele werktijden
 • Leuke collega's en een goede werksfeer
vanaf€2.750p/m