Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
116 vacatures gevonden
Monteur E&I
Sappemeer
Als Monteur E&I ben jij gespecialiseerd in het goed onderhouden van alle installaties op de plant. Het onderhoud dat jij pleegt is aan verschillende papier- en kartonmachines, het accent van jouw werkzaamheden ligt op Elektro & Instrumentatie, maar je vindt het ook niet erg om af en toe een uitstapje te maken op het mechanische vlak.

Je bent verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en het oplossen van storingen, dit kan gaan om storingen in schakelkasten, PLC's of meet- en regelkasten; jij deinst er in ieder geval niet voor terug!

Had ik al gezegd dat je volop ontwikkelingsmogelijkheden hebt? Bij deze: wil jij je (nog) verder ontwikkelen op het gebied van E&I of liever je mechanische kennis? Hiertoe krijg jij alle mogelijkheid!
vanaf€2750p/m
Maintenance Engineer
Groningen
Onze opdrachtgever is een toonaangevend productiebedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige goederen voor verschillende industrieën. Als Maintenance Engineer speel je een belangrijke rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze productieapparatuur en het maximaliseren van de productie-efficiëntie.

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van preventief onderhoudsplannen voor onze productieapparatuur. Je identificeert en analyseert mogelijke storingen en werkt proactief samen met onze productieteams om mogelijke problemen op te lossen en uitvaltijden te minimaliseren. Je werkt nauw samen met onze productieleiders om ervoor te zorgen dat apparatuur op de juiste manier wordt onderhouden en gerepareerd

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen en implementeren van preventief onderhoudsplannen voor productieapparatuur;
 • Identificeren en analyseren van storingen en proactief werken om problemen op te lossen en uitvaltijden te minimaliseren;
 • Onderhouden van sterke werkrelaties met productieleiders om ervoor te zorgen dat apparatuur op de juiste manier wordt onderhouden en gerepareerd;
 • Coördineren van werkzaamheden met externe leveranciers en aannemers wanneer nodig;
 • Documenteren van onderhoudswerkzaamheden en het bijhouden van onderhoudsrecords.
vanaf€3250p/m
Werkvoorbereider
Groningen
Als Werkvoorbereider Maintenance zorg je voor de planning en coördinatie van alle onderhoudswerkzaamheden aan onze productiemachines en -installaties. Je werkt nauw samen met de Maintenance Manager en andere teamleden om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het opstellen van onderhoudsplanningen en -procedures voor alle machines en installaties;
 • Het coördineren van de benodigde middelen en materialen voor de onderhoudswerkzaamheden;
 • Het plannen en coördineren van preventief onderhoud en inspecties;
 • Het aansturen en begeleiden van technici en contractors tijdens onderhoudswerkzaamheden;
 • Het bijhouden van onderhoudsdocumentatie en rapportages;
 • Het identificeren van verbeterpunten en het implementeren van verbeteringen.
vanaf€3000p/m
Lead Engineer
Delfzijl
Wil jij aan de slag als Lead Engineer Mechanical & Piping bij één van Duitsland grootste ingenieursbureaus en grote speler op het gebied van industriële dienstverlening? En dat niet in Duitsland, maar in Nederland!

Voor Griesemann Engineering NL ben ik op zoek naar een Lead Engineer Mechanical & Piping.

Jij bent degene met de communicatieve skills, die van A tot Z het aanspreekpunt is voor de klant en de engineers.
Ben jij degene die van begin tot eind dé helikopterview heeft?

Het ene moment ben je in gesprek met de klant om te achterhalen wat hun wens is, het andere moment sla jij de paaltjes en zet je de lijnen uit. Daarna overleg jij met de engineers hoe jullie het project aan gaan vliegen. Tijdens het project stuur en schaaf je bij waar nodig.

Het gehele proces ben jij degene die betrokken is, je bewaakt het proces en je vindt iets van het werk dat wordt aangeleverd. Als Lead Engineer vind jij het namelijk belangrijk dat de kwaliteit voorop staat en daarom ga je niet voor minder dan het beste.

Als Lead Engineer sta je dicht bij de techniek, maar ook de andere taken die bij een leidinggevende functie komen kijken krijg jij energie van. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan: projecten binnenhalen, kosten bewaken en uren plannen.

Voor de vestiging in Delfzijl zijn wij op zoek naar een communicatieve Lead Engineer die energie krijgt van het zelf binnenhalen van opdrachten, graag zelf het contact met de klanten behoudt én onderhoudt en hierdoor inzichtelijk heeft wat de wensen van de klant zijn.
vanaf€4250p/m
Hoofd Technische Dienst
Doetinchem
Wil jij graag werken op een plek waar je verantwoordelijk bent voor het in stand houden van technische installaties binnen de fabriek? Waar je samen met je team zorgt voor een optimaal draaiende productielijn? Lees dan verder!

Jouw taken worden onder andere:
 • Opstellen van korte- en lange termijn onderhouds-, project-, en investeringsplannen
 • Coördineren van de uitvoeringen
 • Rapportages afleveren aan de Plantmanager
 • Motiveren en aansturen van jouw medewerkers

Wat kan je van ons verwachten binnen de functie van Hoofd Technische Dienst:
 • Salaris tussen €4500 en €6000
 • 25 vakantiedagen
 • 13 ADV-dagen
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede pensioensregeling
 • Uitdagende en veelzijdige functie
vanaf€4500p/m
Allround Onderhoudstechnicus
Meppel
Als Allround Onderhoudstechnicus bij deze opdrachtgever ben je een specialist op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Werkdagen zijn divers, omdat je elke keer weer met een ander type storing aan de slag gaat. Dit doe je zelfstandig, of in een team bij de klant op locatie. Hier voer je onderhoudsklussen uit, soms voor een paar dagen en soms voor een langere periode, afhankelijk van de opdracht.
Door de verscheidenheid aan klanten waarvoor je werkt, doe je veel kennis en kunde op. Er wordt veel waarde gehecht aan variatie en afwisseling, omdat er in de praktijk wprdt opgemerkt dat dit een positief effect heeft op de ontwikkeling van onze monteurs.
vanaf€2500p/m
Maintenance Engineer Energy
Meppel
Als Maintenance Engineer Energy ben je werkzaam binnen de afdeling Maintenance Office en draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer van de HVAC-installaties bij Scania Meppel. Een van je belangrijkste taken is het zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen, zodat de gestelde doelstellingen kunnen worden behaald. Je onderzoekt ook opties om duurzamere productiemethoden te implementeren en efficiënter met energie om te gaan.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van het Heating, Ventilation, and Air Conditioning (HVAC) systeem van de gehele Scania Meppel Asset, inclusief de systemen die verband houden met productie. Hierbij stuur je onderhoudscontractors aan en houd je het energieverbruik nauwlettend in de gaten. Door dit te analyseren en de behoeften te beoordelen, identificeer je mogelijkheden voor verbetering en besparingen. Je initieert, begroot, bereidt voor, plant en indien nodig begeleid je de uitvoering van de taken van de afdeling met betrekking tot HVAC-installaties.

Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebeheer, monitoring en besparingstechnieken. Elke verbetering die je identificeert, vertaal je naar concrete projectvoorstellen. Je verwerkt technische informatie om zo inzicht te creëren in onderhoudsbehoeften en energie-efficiëntie. Vanuit jouw functie heb je ook contact met toeleveranciers uit verschillende landen
vanaf€3750p/m
Manager Plant Engineering
Enschede
Heb jij leidinggevende ervaring binnen een technisch productiebedrijf? Wil jij onderdeel uitmaken van het MT en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarin jij gaat bouwen aan de technische toekomst van de plant? Solliciteer dan voor de functie van Manager Plant Engineering bij onze opdrachtgever Apollo Tyres LTD in Enschede!

Dit ga je doen
Als Manager Plant Engineering maak jij onderdeel uit van het achtkoppige Management Team van de productielocatie in Enschede. Midden in deze boeiende technische omgeving word jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de technische installaties, gebouwen en terreinen. Jij speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de productieorganisatie, bij het realiseren van productiedoelen, optimale beschikbaarheid van machines, apparatuur en energievoorzieningen. Ook stel jij budgetten op en bewaakt deze.

Jouw leiderschap strekt zich uit tot het begeleiden en ontwikkelen van het totale team, waarin het ontwikkelen van medewerkers en het optimaliseren van de afdeling een hoeksteen is binnen jouw rol. In de rol van Manager Plant Engineering heb je veel contacten, zowel intern als extern, nationaal als internationaal. Jij bent actief in het identificeren van nieuwe trends, technologieën en regelgevingen die relevant zijn voor Apollo Tyres LTD.
vanaf€6500p/m
Projectmanager
Oldenzaal
Voor de afdeling Containerized Solutions draai je uiteenlopende projecten in diverse takken van de (internationale) industrie, waarbij de focus ligt op de energietransitie. Dit loopt uit een van energieopslag, waterstof productie, (afval)water zuivering tot en met afvalverwerking. Uiteraard verloopt het e.e.a. conform de afgesproken, planning, budgetten en klanteisen.

In de functie van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering van projecten. Je zorgt voor een ‘gestroomlijnde’ samenwerking binnen jouw projectteams. Ieder project heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar verschillen tegelijkertijd ook van grootte en doorlooptijd.
vanaf€3250p/m
Projectmanager
Overijssel
Je bent verantwoordelijk voor het managen van internationale projecten, waarbij je de kwaliteit, risico's, kansen, timing, budget en kosten onder controle houdt. Als Projectmanager inspireer en leid je projectteams om waarde te creëren voor de klanten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en kan gerekend worden op jouw inzet en communicatie over de voortgang. Verder ben je verantwoordelijk voor het projectplan en je rapporteert over de projectstatus en de resultaten. Je werkt nauw samen met je team en daarnaast ook met collega's uit andere teams en in andere landen.
vanaf€3000p/m
Onderhoudsmonteur
Apeldoorn
Heb jij vaardige handen die wel raad weten met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als Monteur bij deze organisatie goed tot je recht. In deze afwisselende functie verricht je diverse werkzaamheden aan allerlei industriële deuren. Met een tablet, een telefoon en een bus van de zaak bezoek je onze klanten in jouw regio. Geen dag is hetzelfde, omdat je steeds moet inspelen op de situatie die je aantreft. Daarom doorloop je eerst een gedegen inwerktraject, voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

Als Monteur krijg je een vast aandachtsgebied toegewezen. De werkzaamheden hebben betrekking op het onderhouden, repareren, keuren en testen van deuren en het incidenteel monteren hiervan. In je tablet kun je de gegevens van je opdrachten vinden, bijvoorbeeld de klantgegevens en of het om een storing, onderhoud of reparatie gaat. Bij de klant aangekomen vraag je eerst goed door, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Van daaruit ga je op een methodische manier te werk. Je bent hiervoor in het bezit van diverse tools, zoals handleidingen, gereedschap en reserve onderdelen. Als je er zelf niet uit komt kun je altijd een collega Monteur of één van de Technisch specialisten van onze helpdesk benaderen.

Tot slot geef je de klant terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Zodra je de werkopdracht afgerond hebt neem je contact met de Planner op. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar sommige klussen voer je met een collega uit. De technieken die je in je werk tegenkomt zijn zeer divers en kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn.
vanaf€2500p/m
Supervisor Werktuigbouwkunde
Hengelo
Heb jij ervaring in de montage van mechanische apparaten, ketels en pijpleidingen? En beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Solliciteer dan voor de rol van Supervisor Werktuigbouwkunde in Almelo.

Dit ga je doen
Als supervisor werktuigbouwkunde ben jij verantwoordelijk voor verschillende projecten aan ketelinstallaties en pijpleidingen, van begroting tot oplevering bij de klant.

 • Op basis van de klantaanvraag, maak je een inschatting van de benodigde hoeveelheid uren, materialen, uitbesteed werk en stel je een begroting op;
 • Je stelt de werkomschrijving op, vraagt de noodzakelijke werkvergunningen aan, bepaalt de noodzakelijke personele capaciteit en deelt de werkzaamheden in;
 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van montageteams (15-20 FTE), bestaande uit monteurs, lassers en voorlieden;
 • Je bewaakt en houdt toezicht op het budget, de kwaliteit en voortgang van diverse montage- en laswerkzaamheden aan equipmentdelen, keteldelen en leidingen;
 • Je hebt regelmatig gesprekken met de klant over de voortgang en afstemming van de werkzaamheden;
 • Bij storingen, ketellekkages of andere problemen aan product/ proces installaties van de klant, lokaliseer je het probleem en zorg je ervoor dat dit zo goed en vlot mogelijk wordt verholpen;
 • Je zorgt voor een veilige werksituatie, organiseert Toolbox meetings en houdt werkplekinspecties;
 • Je verzorgt rapportages, een correcte administratie en de financiële afrekening van het project naar de klant.
vanaf€3250p/m
Werkvoorbereider
Hengelo
Het bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar werkvoorbereiders. Omdat we naast onze eigen groei het ook belangrijk vinden dat jij alle mogelijkheid moet krijgen om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei, dagen we je uit om op onderstaande vacature te reageren en met ons in gesprek te komen.

Wat ga je doen als Werkvoorbereider Productie:

Als Werkvoorbereider Productie ben jij de schakel tussen onze engineering en productie. Je zorgt ervoor dat alle informatie vanuit engineering bij onze productie terecht komt zodat het product met de juiste specificaties aan de klant kan worden uitgeleverd. Als Werkvoorbereider Productie ben je verantwoordelijk voor:

 • Bewerken van stuklijsten van de klant in Excel en uploaden in ons engineeringspakket (Profile);
 • Profile stuklijsten vrijgeven en overzetten naar ons ERP pakket;
 • Bestellen van ruwmateriaal en half fabricaten;
 • Maken van mono onderdeel schetsen voor het digitaal aansturen van de productie tbv onze eigen onderdelen;
 • Samenstellen van productie pakketten;
 • Tekening en stuklijst, lasplan, inspectieplan en instructies productie;
 • Monitoren van het werk in de productie;
 • Contact met projectmanagement, engineering, inkoop en expeditie.
vanaf€2750p/m
Program Manager Design Engineering
Almelo
Als Program Manager Design Engineering ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten naar volle tevredenheid van klant en interne organisatie, het onderhouden van de relatie met de opdrachtgever(s) en het binnen halen van nieuwe business.

Wat jij kunt toevoegen
 • Als Program Manager streef je continu naar het verbeteren van resultaten op het gebied van klanttevredenheid en winstgevende resultaten. Jij bent technisch, financieel en commercieel verantwoordelijk voor de uitvoering van een of meerdere multidisciplinaire projecten van idee tot inproductiename. Daarnaast ben je als Program Manager de leidinggevende gesprekspartner voor de klant, de manager van het team en de sparringpartner van de accountmanager en het MT.

Je hebt de volgende taken

 • Verantwoordelijk voor het managen van de relatie met bestaande klanten;
 • Identificeert nieuwe business kansen, genereert scope uitbreidingen en nieuwe opdrachten;
 • Leidt offertetrajecten en voorziet daarbij in de juiste proposal documenten, financiële inschattingen en planningen t.b.v. nieuwe klantprojecten;
 • Geeft effectief uitvoering (technisch, organisatorisch en/of relationeel) aan middelgrote en technisch complexe langlopende projecten voor internationale klanten;
 • Leidt in overleg met het management de voorbereiding, onderhandeling en opmaak van contracten met klanten, subcontractors/suppliers en manufacturing;
 • Identificeert klantbehoeften op langere termijn en drijft wijzigingen in de eigen organisatie waar nodig om de klant blijvend optimaal te kunnen bedienen;
 • Stelt multidisciplinaire projectteams samen t.b.v. projecten, stuurt deze aan en ondersteunt de projectleden inclusief het definiëren van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen het programma;
 • Stuurt middelgrote projectgroepen (circa 5-20 medewerkers) bestaande uit Senior Designers, Design Engineers, System Engineers, en Technical Project Leaders aan.
vanaf€3000p/m
Monteur Machinebouw
Deventer, Almelo, Hengelo
Dit ga je doen:

Binnen deze landelijke organisatie ga jij jou richten op de machinebouw, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Jij gaat jou bezighouden met het uitvoeren van projecten bij klanten binnen de machinebouw. Deze projecten zijn gericht op aanpassingen en modificaties van machines. Dit zal je gaan doen in het oosten van het land.

Geen dag is hetzelfde, dit komt doordat je bij verschillende klanten in de regio werkzaam bent. Van de high-tech industrie tot complexe en speciaal machinebouw. Jij zorgt ervoor dat de machines goed werken en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Als monteur ga je:

 • Zelfstandig modules bouwen en samenstellen;
 • Samen met een team complete lijnen bouwen;
 • Machines bekabelen, testen en aansluiten.
vanaf€2500p/m
Voorman Werktuigbouwkunde
Hengelo
Als Voorman Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw team met monteurs en lassers en je werkt zelf mee aan zeer uiteenlopende montage- en laswerkzaamheden. Dit kunnen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn of projecten aan apparaten, ketelinstallaties en pijpleidingen. Je werkt vanuit onze werkplaats in Hengelo en op klantlocaties door heel Nederland. Geen project is hetzelfde en als voorman weet jij je team continue te motiveren om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Wat ga je doen als Voorman Werktuigbouwkunde:

 • Je zorgt voor een veilige werksituatie, bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en voert de eindcontrole uit;
 • Je controleert de werkopdracht en specificaties, waar nodig vul je ontbrekende of onjuiste technische gegevens aan;
 • Voor aanvang van de werkzaamheden bepaal je de werkmethode, verdeel je de werkzaamheden naar je teamleden en controleer je de benodigde apparatuur en gereedschappen;
 • Je lost werktuigbouwkundige storingen op aan product/ proces installaties van klanten.
vanaf€3000p/m
Manager Engineering
Sneek
De functie bestaat uit het aansturen en motiveren van de engineeringsafdeling. In deze rol ben je nauw betrokken bij vrijwel alle lopende projecten en projecten in de startende fase en sta je aan het begin van het productieproces. Je hebt hierbij regelmatig overleg met alle afdeling van automatisering tot aan de assemblage. Uiteraard ben je eindverantwoordelijk voor het team van ongeveer vijftien tot twintig medewerkers.

Kleine greep uit de werkzaamheden;
 • Leiding geven aan en begeleiding bieden aan medewerkers;
 • Opstellen begeleiden van de projectteams plannen van de werkzaamheden;
 • Afstemmen werkzaamheden en planning met projectleider;
 • Overleg met verkoop, projectleiding en automatisering m.b.t. lopende projecten en aanstaande projecten;
 • Overleg met inkoop en productie met betrekking tot de planning ontwerp en materiaalkeuze;
 • Overdracht naar en indien nodig begeleiding van de productie;
 • Projectdocumentatie voor oplevering, inclusief CE;
 • Ontwikkeling van nieuwe systemen, machines en productiemethodes.
vanaf€4000p/m
Onderhoudstechnicus
Rotterdam
Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een baan om deze kennis toe te passen?
Solliciteer dan nu voor de functie van onderhoudstechnicus E & WTB in Rotterdam!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor de specialist op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Diversiteit dat is wat je terugziet in jouw werkdagen, omdat je elke keer weer met andere type storingen bezig bent. De werkzaamheden voer je alleen of samen met collega’s uit bij de klant in de fabriek. Ieder project is verschillend met jouw expertise op dit gebied, denk je proactief mee met de klant en kom je met passende oplossingen. Aangezien het werk vrij divers is, doe je veel ervaring op wat bijdraagt aan jouw ontwikkeling!

Jij komt te werken bij een bedrijf wat zich voornamelijk richt op oplossingen in de productieomgeving in de maakindustrie.
vanaf€2750p/m
Service Monteur WTB
Schiedam
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar jij het verschil gaat uitmaken? Wil jij meewerken aan projecten voor mooie opdrachtgevers binnen Healthcare. Zorg jij er samen met het team voor dat ziekenhuizen worden voorzien van een topservice aan de installaties?
Je zal je voornamelijk bezig houden met energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst: verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, banken, scholen, kantoorpanden of datacenters. Ga aan de slag als service monteur werktuigbouwkunde in Schiedam!

Dit ga je doen
Als service monteur werktuigbouwkunde houd je je bezig met het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen, het verhogen van het gebruikscomfort en het creëren van verbonden gebouwen met de volgende services:

 • Informatie- en communicatiesystemen;
 • Controle- en beveiligingssystemen;
 • Multi technische energiediensten;
 • Energie-efficiënte elektrische en HVAC installaties.
vanaf€2750p/m
Elektromonteur Industrie
Schiedam
Beschik jij al over enige ervaring als elektromonteur in de industrie en werk je graag elke dag aan diverse projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag als elektromonteur industrie in Schiedam.

Dit ga je doen
Als elektromonteur industrie werk je zelfstandig aan de installaties van de klanten in de industrie. Deze baan is voor de elektromonteur industrie die als persoon zeer punctueel en goed doordacht zijn werkzaamheden uitvoert conform de NEN-3140. Het aanleggen en opleveren van laagspanningsinstallaties in fabrieken in de petrochemische- en industriële omgeving.

Jij zorgt ervoor dat hoogwaardige elektrotechnische installaties op een juiste manier worden opgeleverd, dit kan je doordat:

 • Je bekend bent met alle elektrotechnische werkzaamheden in de industrie;
 • Je bewust bent van de regels en procedures conform de NEN-3140;
 • Je veiligheid hoog in het vaandel hebt staan;
 • Je bekend bent met het toeppassen van elektrotechnische veiligheidsmaatregelen.
vanaf€2750p/m