Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
14 vacatures gevonden
Managing Consultant
Eindhoven
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? Wil je blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf én anderen te halen!

We zoeken een collega die barst van de energie en de functie van Managing Consultant wil vervullen. Je wordt onderdeel van team Hightech, een team van vier nuchtere collega’s die teamprestaties hoog in het vaandel hebben staan. Vaak zitten we in Eindhoven, maar het kan maar zo dat we afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons of een dag vanuit huis.

Binnen Hightech wordt nauw samengewerkt tussen technisch professionals met verschillende achtergronden en expertisegebieden. Onze expertise omvat de bemiddeling van technici in onder andere manufacturing, machinebouw, installatietechniek en foodindustrie. Denk aan Testengineers, Supportengineers, Productie Engineers en Proces Improvement Engineers, op zowel hbo- als wo-niveau.

Als Managing Consultant heb jij een 360 graden rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Het sourcen van (internationale) technische professionals en het voeren van intakegesprekken.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.
vanaf€3000p/m
HR Business Partner
Apeldoorn
Bij Xelvin zoeken we geen standaard HR-Adviseur, maar een enthousiaste HR Business Partner die onze organisatie nog leuker en professioneler maakt. Wij zijn dé detacheringsclub die (inter)nationaal technisch talent koppelt aan toffe opdrachtgevers. Onze certificering als Great Place to Work bewijst dat we niet alleen praten, maar ook echt doen!

Wat ga je doen?
Jij wordt HR Adviseur in ons HR-team, bestaande uit een collega HR Adviseur, HR Medewerker en een Corporate Recruiter. Jij bent dé businesspartner op HR-gebied, altijd met een bedrijfskundige blik (tactisch/operationeel).

Jouw speelveld? Alles wat met HR te maken heeft! Je signaleert, faciliteert en adviseert over de volle breedte van HR, van operationeel tot aan de HR strategie. Het is jouw belangrijkste taak om vanuit onze HR-visie en HR-strategieën inhoud en uitvoer te geven aan de verschillende HR-thema’s.

Geen standaard praatjes, maar concrete acties:
 • Adviseren en begeleiden van persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkelingen, waarbij je de Xelvin-aanpak integreert in onze HR-cyclus.
 • Structureren en initiëren van training en opleiding voor medewerkers, met oog voor individuele groei en organisatorische behoeften.
 • Evalueren en doorontwikkelen van onze HR-strategieën, beleid en uitvoering.
 • Zorgen voor compliance met wet- en regelgeving op het gebied van HR en doorvertalen van wijzigingen binnen beleid, wetgeving of cao naar procedures, regelingen en informatie op ons intranet.
 • Expert en sparringpartner zijn voor de business in de begeleiding van langdurige en complexe verzuimcasuïstiek en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Onze vestigingen hebben wij verdeeld in drie regio’s, Noord, Midden en Zuid. Jij wordt de HR Adviseur voor de regio’s Noord en Midden. Jouw thuisbasis is in Apeldoorn, maar je bent ook regelmatig op jouw locaties te vinden. Dat maakt jouw werkweken zeer divers. Op maandag heb je jouw vaste samenwerkingsdag met HR en Marketing in Apeldoorn. Dinsdag heb je een sollicitatiegesprek in Hoogeveen. Woensdag help je een collega in Alkmaar met een pittige verzuimcase met een externe medewerker. Donderdag heb je geen afspraken staan, dus kies je ervoor lekker te werken op je thuisbasis Apeldoorn. Je bedenkt dat je al een tijd niet in Doetinchem bent geweest, dus besluit je daar vrijdag te werken. Kun je direct weer bijkletsen met collega’s op de vrijdagmiddagborrel. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda.
vanaf€4000p/m
Manager
Gorinchem, Heerenveen
Ben jij een gedreven ondernemer in loondienst? Heb je de ambitie bij te dragen aan de groei van je teamleden en het potentieel van zowel jezelf als je collega's te maximaliseren? Verlang je naar een werkomgeving die vrijheid biedt, maar wel met focus en betrokkenheid? Zoek je naar een team waarin collegialiteit en prestatie hand in hand gaan en waar plezier in het werk centraal staat? Als je ervaring hebt in detachering van professionals en affiniteit hebt met of zelfs ervaring in de jacht- en scheepsbouwsector, dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wegens voortdurende groei zijn wij bij Xelvin op zoek naar een ambitieuze Operationeel Manager voor onze specialisatie in Jacht- en Scheepsbouw. Onze activiteiten zijn landelijk verspreid, maar onze kantoren bevinden zich in Gorinchem en Heerenveen. Je wordt verantwoordelijk voor beide locaties, waarbij je vooral vanuit de vestiging Gorinchem werkt en minimaal een dag per week in Heerenveen.

Als Operationeel Manager bouw je voortdurend aan je ervaren team en ben je naast meewerkend voorman ook coach van je collega’s. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt stappen om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken.

Jouw taken omvatten onder andere:
 • Het ontwikkelen van kennis van de lokale markt en het maken van strategische keuzes voor focusbranches, klanten en prospects.
 • Het opstellen van een operationeel plan om de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
 • Het aannemen, coachen en ontwikkelen van de managing consultants en recruiters.
 • Het participeren in relevante lokale en regionale netwerken.
vanaf€4250p/m
Financieel medewerker
Eindhoven
Ben jij een administratief talent met een sterke boekhoudkundige achtergrond? Zie je het als een uitdaging om de financiële administratie van Xelvin naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe avontuur bij Xelvin. Wij willen onze Backoffice in Eindhoven uitbreiden met en Financieel Medewerker die de afdeling Finance & Control gaat versterken.

Als Financieel Medewerker werk je nauw samen met drie collega's op onze boekhoudafdeling. Je rapporteert aan de Financial Controller en de Backoffice Coördinator.
Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:
 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen en declaraties.
 • Zorgdragen voor tijdige betalingen aan crediteuren en declaranten.
 • Importeren van omzet- en salariskosten vanuit andere ERP-systemen.
 • Medeverantwoordelijk voor debiteurenbeheer.
 • Assisteren bij maandafsluitingen.
 • Samen met je collega's waarborg je een tijdige en correcte financiële administratie.
 • Voorbereiden van werkzaamheden voor de accountantscontrole.
vanaf€2250p/m
Salarisadministrateur
Eindhoven
Ben jij een ervaren Salarisadministrateur met oog voor detail? Zie jij altijd de logische verbanden in de payroll en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij een snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Als senior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een tijdige en foutloze verloning. Je voert en controleert nauwgezet zowel vaste als variabele salarisgegevens en houdt toezicht op de output. Je zorgt ervoor dat salariszaken voldoen aan relevante fiscale en arbeidsgerelateerde wetgeving en signaleert afwijkingen in de salarisadministratie. Je sluit periodiek de salarisverwerking af en verzendt alle verloningsgegevens. Daarnaast zorg je voor de afstemming met de financiële administratie.

Je bent ook het aanspreekpunt voor je collega's binnen de Xelvin en adviseert hen over salarisgerelateerde zaken. Een deel van je tijd besteed je aan procesoptimalisatie en projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening binnen Xelvin.
vanaf€3000p/m
Accountmanager
Apeldoorn
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? En ben je nieuwsgierig naar de energietransitie? Word dan Accountmanager bij onze nieuwe businessline Energie!

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene en Maurits versterken met een ervaren Accountmanager die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Wij dragen graag ons steentje bij door actief technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. Wij werven onze medewerkers wereldwijd en proberen mogelijkheden te creëren voor zij-instromers. Op deze manier voegen wij talent toe aan de energiemarkt. Dit maakt dat het een functie is met een duidelijk internationale focus en karakter.

Jij bent de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken met onze dienstverlening en (inter)nationale technische profielen.

Als Accountmanager heb jij een klantgerichte rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.
vanaf€3500p/m
Managing Consultant
Doetinchem
Ben jij nieuwsgierig, commercieel ingesteld en denk jij in kansen? Wil jij je ontwikkelen en doorgroeien in de technische detachering? Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf én anderen te halen!
Voor onze vestiging in Doetinchem zoeken wij een collega die barst van de energie en de functie van Managing Consultant wil vervullen.

Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek én arbeidsbemiddeling. Je hebt een 360 graden rol. Dat wil zeggen dat jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit het:
 • Voeren van sollicitatiegesprek met technische kandidaten.
 • Acquireren van nieuwe opdrachten en nieuwe klanten.
 • Geven van loopbaanadvies aan technici.
 • Bezoeken van relaties en medewerkers op de werkvloer.
 • Fungeren als sparringspartner voor jouw klanten en medewerkers.

In al deze facetten laat je jouw kwaliteiten als peoplemanager zien. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager.
vanaf€2500p/m
Managing Consultant
Eindhoven
Als je altijd al gedroomd hebt van het runnen van je eigen winkel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De ene dag stap je in je auto en ga je naar een nieuwe klant in Eindhoven, waar je een cleanroom verkent. Op een andere dag werk je aan het opstellen van een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. Weer een andere dag speel je een potje tafeltennis met je collega’s tussen de intakes door met goede technische potentiële nieuwe medewerkers.

Als Managing Consultant heb je een 360-gradenrol en dat betekent dat jouw werkdagen zeer divers zullen zijn! Hoewel jouw thuisbasis in Eindhoven zal zijn, kan je net zo goed een dagje op een ander gaaf kantoor van ons doorbrengen. Of gewoon lekker vanuit huis, met ons op je scherm via Teams.
vanaf€2750p/m
Recruiter
Venray
Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Dan ben jij degene die we zoeken! We willen ons team in Venray versterken met een Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin in Venray ben je actief in de boeiende wereld van arbeidsbemiddeling in de bouw- en technieksector tot en met mbo niveau 3. Je zoekt geschikte kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Als jouw kandidaat op gesprek mag bij de klant, bereid je hem of haar voor, voorzie je van tips en volg je na het gesprek op hoe het is gegaan.
vanaf€2500p/m
Managing Consultant
Roermond
Altijd al een eigen winkel willen runnen? Dan ben je op het goede adres. De ene dag ben je bezig met het opstellen van een strategisch internationaal recruitment plan voor de werving van joúw nieuwe medewerkers. De andere dag heb je een afspraak bij een potentieel nieuwe klant. Zo help je de ene klant marktleider te blijven in hun branche doordat zij mede door jouw kwalitatieve vakmensen een nieuw product hebben kunnen lanceren. Een andere klant help jij hun team storing- en onderhoudsteam uit te breiden.

Vandaag stap je in je auto richting Eindhoven om samen met een klant door het machinepark te lopen. Daarna neem je de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door. Hoe kunnen wij samen impact maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je nog even naar een van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!
Vervolgens stap je de auto in en rij je richting de vestiging in Roermond omdat je daar een afspraak hebt met een van jouw medewerkers. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

16:30 alweer? Wat is de tijd voorbij gevlogen! Op het moment jij de auto in stapt opweg naar huis, ontvang je een telefoontje van een van jouw klanten: "Je voorgestelde kandidaat kan beginnen." Wat een geweldig nieuws! Met een tevreden gevoel kom je thuis. Zo, morgen weer een dag.
vanaf€2500p/m
Accountmanager IT
Rotterdam, Utrecht
Xelvin is volop in ontwikkeling en blijft groeien. Wij zitten niet stil, maar blijven onszelf uitdagen en nieuwe markten ontdekken. En wij weten ons daarin te specialiseren en onderscheiden. Onze nieuwste uitdaging ligt in de IT! Ga jij deze nieuwe businessline opzetten? We starten op vanuit onze vestiging in Rotterdam, maar willen uitbreiden naar Utrecht.

Om deze IT-tak op te zetten willen we ons team uitbreiden met een Accountmanager (Managing Consultant) met kennis en ervaring in IT. We hebben al aanvragen bij mooie partijen en we hebben een Recruiter. Aan jou de taak aan de slag te gaan en de IT-markt voor Xelvin te bestormen. En heb je de ambitie door te groeien naar leidinggevende? Dan bieden wij jou de mogelijkheid in de toekomst jouw eigen team samen te stellen en aan te sturen.
vanaf€3250p/m
Recruiter
Groningen
Gaat jouw hart sneller kloppen van recruitment? Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Lees dan snel verder!

Ons team in Groningen willen wij uitbreiden met een enthousiaste collega in de rol van Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Je zoekt geschikte nationale én internationale kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken met technische professionals, geeft hen loopbaanadvies en je bent hun sparringspartner.
vanaf€2500p/m
Managing Consultant
Gorinchem
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? Wil je blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf én anderen te halen!

We zoeken een collega die barst van de energie en de functie van Managing Consultant wil vervullen. Je wordt onderdeel van team Jacht- en Scheepsbouw, een enthousiast team van collega's verspreid over de vestigingen Heerenveen en Gorinchem. Je standplaats is Gorinchem, maar we zitten ook 1 dag in de week in Heerenveen en het kan maar zo dat we eens afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons.

Als Managing Consultant binnen Jacht- en Scheepsbouw dompel je jezelf onder in een zee van uitdagingen. De diversiteit aan technische professionals is groot. Van tekenaar, werkvoorbereider en engineer tot projectleider en projectmanager. Je hebt een 360 graden rol en schakelt vlot tussen klanten en kandidaten.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van (nieuwe) klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Het sourcen van (internationale) technische professionals en het voeren van intakegesprekken.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.
vanaf€3000p/m
Managing Consultant
Eindhoven
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan een volgende stap? Sta jij altijd vooraan in de strijd en heb jij ambities je te ontwikkelen naar een leidinggevende rol? Lees dan snel verder!

Wij willen ons team Engineering in Eindhoven uitbreiden met een ervaren Managing Consultant.

Bij Xelvin geloven wij in eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet jij wat nodig is voor succes. Jij ziet werk als een uitdaging en krijgt energie van acquisitie, new business genereren, klanten en medewerkers bezoeken, commerciële acties opzetten en het werven van (internationale) technische professionals. Jij bent assertief en doortastend en gaat voor het beste resultaat. Jouw eerste prioriteit is het acquireren van nieuwe klanten, om zo jouw eigen relatiebestand op te bouwen. Elke Managing Consultant heeft een eigen klantenbestand, maar we werken altijd met elkaar samen en zijn niet elkaars concurrent.

Team Engineering bestaat uit een Operationeel Manager en vier Managing Consultants. Wij werken met klanten in de hightech machinebouw en de automatiseringsindustrie, van MKB tot grote multinationals. Onze expertise omvat de bemiddeling van technici die essentieel zijn voor machineontwikkeling, zoals Mechanical Engineering, Software Engineering, Electrical Engineering en Project Management, op zowel hbo- als wo-niveau.
vanaf€3250p/m