Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
20 vacatures gevonden
Managing Consultant
Eindhoven
Jij gaat elke dag weer voor de perfecte match. Het liefst veroorzaak je liefde op het eerste gezicht tussen jouw geworven opdrachtgever en kandidaat. Jij staat vooraan te applaudisseren als ze samen kiezen voor een langdurig huwelijk. Hier krijg jij geen genoeg van. Heerlijk!

Wij breiden ons team Maintenance & Manufacturing Brabant graag uit met een energieke Managing Consultant. Je bent een teamspeler en tegelijkertijd goed in staat zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en zet je plannen om in acties en resultaten.

Jouw werkzaamheden zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Als Managing Consultant:
 • Ga je graag (nieuwe) relaties aan en met zowel klanten als technisch talent. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.
 • Bezoek je klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speur je naar (inter)nationale techneuten en spreek je hen uitvoerig om te ontdekken van welke technische uitdaging hun ogen écht gaan twinkelen?
 • Voer je evaluatiegesprekken met jouw klanten en Xelvin-medewerkers.

Hoewel jouw thuisbasis in Eindhoven is, kan je net zo goed een dagje op een ander gaaf kantoor van ons werken.
vanaf€3.000p/m
Managing Consultant
Roermond
Technisch personeelstekort is zó 2023. Met jouw ondernemingsgeest zet jij problemen om in kansen. En met jouw creativiteit weet jij de juiste (inter)nationale technische profielen te vinden. Zo maak jij moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Die kick die je voelt als beide partijen blij zijn met elkaar? Daar kun jij geen genoeg van krijgen!

Team Maintenance & Manufacturing is het best scorende team van Regio Zuid. Niet verrassend natuurlijk met het commerciële talent en de gedrevenheid van Guy, Jeroen, Remco en Stephanie. Kom jij dit ambitieuze team versterken als Managing Consultant?

Je krijgt een ‘360-graden rol’. Dus je werkt zowel klant- als kandidaatgericht. Dat betekent dat jij:
 • Klanten bezoekt om de organisatie en vacatures beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match. Niet alleen op de harde eisen, maar ook op de soft skills en normen en waarden.
 • Searcht naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken welke technische uitdaging zij zoeken.
 • Evaluatiegesprekken voert met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers.
vanaf€3.000p/m
Senior Managing Consultant
Eindhoven
Technisch personeelstekort bij jouw klanten? Wat jou betreft verleden tijd! Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Je zoekt actief naar nieuw (inter-) nationaal technisch talent en bouwt aan duurzame relaties met zowel jouw klanten als kandidaten.

Als Managing Consultant voor team Engineering & Management werk je met klanten in de hightech machinebouw en de automatiseringsindustrie, variërend van het MKB tot grote multinationals. Je bemiddelt technici op hbo- en wo-niveau, zoals Project Managers en Mechanical, Software, Electrical, Maintenance en Field Service Engineers.

Met jouw ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling heb je laten zien dat je succesvol bent. Je bent een ware acquisitie-expert die niet bang is de telefoon te pakken en deuren te openen. Jij weet precies hoe je new business moet binnenhalen, maar ook hoe je deze als klant verder kunt ontwikkelen. En je bent altijd op zoek naar het beste talent, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Je gaat proactief te werk en denkt altijd een stap vooruit.

Maar wat jou écht drijft, is de kans om mee te bouwen aan de groei van Xelvin en het team Engineering & Management. Je bent een echte ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om te groeien en te ontwikkelen.

Als Senior Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Laat je jouw winnaarsmentaliteit extra zien tijdens een fanatiek potje tafeltennis.

Samen met je collega’s Marin, Fleur, Tim, Bram en Vivica strijd je voor de beste resultaten. En de successen vieren jullie graag tijdens de vrijdagmiddagborrel met je collega’s in Eindhoven.

Dit bieden wij:
 • Salaris tussen € 4.000,- en € 5.000, bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als Senior Managing Consultant bij Xelvin! Neem voor vragen contact op met onze Corporate Recruiter, Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of plan direct een kennismakingsafspraak in via: https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€4.000p/m
Managing Consultant
Eindhoven
Geloof ons, je weken worden divers. De ene dag stap je in je auto om kennis te maken en hopelijk een nieuwe klant enthousiast te maken over jouw dienstverlening. De ander dag werk je aan een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. En weer een andere dag voer je uitgebreide intakegesprekken met jouw gevonden technische professionals. Tussen de afspraken door heb je gelukkig wel tijd voor een fanatiek potje pingpong met je collega’s.

Vandaag stap je in je auto richting Eindhoven om samen met een klant de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door te spreken. Hoe kunnen jullie samen impact maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je nog even naar een van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!

Vervolgens stap je de auto in en rij je naar de vestiging omdat je daar een intakegesprek hebt met een goede technische professional. Met de input die jij vandaag van jouw klant hebt gekregen weet je zeker dat dit een perfecte match is. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst nog gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

Wat is de dag weer voorbij gevlogen! Op het moment jij de auto in stapt opweg naar huis, belt een van jouw klanten: "Je voorgestelde kandidaat kan beginnen." Wat een geweldig nieuws! Met een tevreden gevoel kom je thuis. Zo, morgen weer een dag.
vanaf€2.500p/m
Managing Consultant
Rotterdam
Dankzij jou vinden technische talenten een nieuwe baan die perfect bij hen past. En personeelstekort bij jouw klanten is wat jou betreft verleden tijd. Wanneer jouw geworven klant en kandidaat ook na de detacheringsperiode nog voor elkaar blijven kiezen, juich jij het hardst van iedereen. Die kick die je dan voelt? Heerlijk!

Over die kick gesproken... Sharleen, Darwyn, Sunny en Romy staan binnen Xelvin bekend om hun gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Het is niet voor niets dat zij een van onze snelst groeiende vestigingen zijn. En je voelt hem vast al aankomen... Daarom zoeken wij jou om dit team uit te breiden!

Jouw werkzaamheden als Managing Consultant zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Jij:
 • Bezoekt klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speurt naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken wat van voor vlees je in de ‘Kuip’ hebt. Van welke technische uitdaging gaan hun ogen écht twinkelen?
 • Voert evaluatiegesprekken met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers. Onze slogan al gezien? Een vinkje of voldoende is zó 2023. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.

Naast dat jullie samen strijden voor de beste resultaten, borrelen jullie regelmatig of gaan lekker uiteten. Niet alleen als team, óók met jullie nieuwe (internationale) medewerkers om ze een warm welkom te geven bij Xelvin en in Nederland.

Als Managing Consultant:
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Is ervaring in arbeidsbemiddeling mooi meegenomen. Jouw winnaarsmentaliteit is ons nog meer waard.
 • Ben je ondernemend, daadkrachtig en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus in april op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€2.750p/m
Manager
Eindhoven
Presteren gaat voor jou hand in hand met werkplezier. Het geeft jou een kick wanneer jullie als team lekker werken en succesvol zijn. Dankzij jouw team is het technisch personeelstekort bij jullie klanten verleden tijd. Ook vinden technisch talenten uit binnen- en buitenland door jullie een nieuwe baan die perfect bij hen past. Problemen? Nee, dat woord ken jij niet. Jij ziet alles als een uitdaging en stimuleert jouw team in denken in kansen.

Als Operationeel Manager bouw jij voortdurend aan je team en werk je zelf net zo hard mee. Daarnaast motiveer, inspireer en coach jij Fleur, Marin, Tim, Bram en Vivica zodat zij steeds beter worden in hun vak. Je daagt uit en stimuleert hen zowel in hun persoonlijke (commerciële) doelstellingen als in de doelstellingen van de vestiging. De behaalde resultaten vieren jullie samen. Of dit nu tijdens een VrijMiBo is of tijdens een van onze (buitenlandse) teamuitjes! Wat wordt jullie volgende bestemming?

Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt acties om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken. Als Operationeel Manager:
 • Ken jij de business waarbij je strategische keuzes maakt voor jouw team, jullie propositie, het ideale klantprofiel en het uitbreiden van het klantenbestand.
 • Stel jij een operationeel plan op om samen met je team de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
 • Krijg je écht verantwoordelijkheid en de ruimte voor jouw ondernemerschap.
vanaf€4.500p/m
Accountmanager
Apeldoorn
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? En ben je nieuwsgierig naar de energietransitie? Word dan Accountmanager bij onze nieuwe businessline Energie!

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene, Barbara en Nolene versterken met een resultaatgerichte Accountmanager die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Wij dragen graag ons steentje bij door actief technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. Wij werven onze medewerkers wereldwijd en proberen mogelijkheden te creëren voor zij-instromers. Op deze manier voegen wij talent toe aan de energiemarkt. Dit maakt dat het een functie is met een duidelijk internationale focus en karakter.

Jij bent de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken met onze dienstverlening en (inter)nationale technische profielen.

Als Accountmanager heb jij een klantgerichte rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.
vanaf€3.500p/m
Salarisadministrateur
Eindhoven
Ben jij een salarisadministrateur met passie voor cijfers en een oog voor detail? Zie jij de logische verbanden in de payroll en ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan is deze vacature van Salarisadministrateur / Payroll Specialist voor jou!

Wat ga je doen?
Als salarisadministrateur bij Xelvin ben jij verantwoordelijk voor de complete salarisadministratie. Je voert en controleert nauwgezet zowel vaste als variabele salarisgegevens en signaleert afwijkingen. Jij zorgt ervoor dat de salarissen van onze gedetacheerde medewerkers tijdig en foutloos worden uitbetaald. Natuurlijk volgens de geldende wet- en regelgeving. En je bent het aanspreekpunt voor je collega's voor al hun vragen over salaris en adviseert hen over alle salaris gerelateerde vraagstukken. Daarnaast werk je aan procesoptimalisatie en projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening.

Bij Xelvin draait het om mensen en willen we dat jij je thuis voelt op de werkvloer. Daarom zorgen wij voor een goed inwerktraject om jouw rol als Salarisadministrateur / Payroll Specialist goed uit te voeren.
vanaf€3.250p/m
Financieel medewerker
Eindhoven
Ben jij een administratief talent met een sterke boekhoudkundige achtergrond? Zie je het als een uitdaging om de financiële administratie van Xelvin naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe avontuur bij Xelvin. Wij willen onze Backoffice in Eindhoven uitbreiden met en Financieel Medewerker die de afdeling Finance & Control gaat versterken.

Als Financieel Medewerker werk je nauw samen met drie collega's op onze boekhoudafdeling. Je rapporteert aan de Finance Manager.
Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:
 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen en declaraties.
 • Zorgdragen voor tijdige betalingen aan crediteuren en declaranten.
 • Importeren van omzet- en salariskosten vanuit andere ERP-systemen.
 • Medeverantwoordelijk voor debiteurenbeheer.
 • Assisteren bij maandafsluitingen.
 • Samen met je collega's waarborg je een tijdige en correcte financiële administratie.
 • Voorbereiden van werkzaamheden voor de accountantscontrole.
vanaf€2.250p/m
Managing Consultant
Venray
Maak van je passie voor recruitment je carrière! Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf én anderen te halen! We zoeken een collega die barst van de energie en graag de functie van Managing Consultant wil vervullen. Vaak zitten we in Venray, maar het kan maar zo dat we afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons in het land. Of een dag vanuit huis met ons op je scherm via Teams.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. Je koppelt technisch (internationaal) talent aan toffe opdrachtgevers. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan:
Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
Bezoeken van nieuwe klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
Het opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.
Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken, zowel met jouw klanten als met jouw Xelvin-medewerkers.
Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.
vanaf€2.500p/m
Recruiter
Venray
Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Dan ben jij degene die we zoeken! We willen ons team Technical Operatrions in Venray versterken met een Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin in Venray ben je actief in de boeiende wereld van arbeidsbemiddeling in de bouw- en technieksector tot en met mbo niveau 3. Je zoekt geschikte kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Als jouw kandidaat op gesprek mag bij de klant, bereid je hem of haar voor, voorzie je van tips en volg je na het gesprek op hoe het is gegaan.
vanaf€2.500p/m
Managing Consultant
Hoogeveen
Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional? Ben je een expert in het opbouwen en onderhouden van relaties? En ben je daarnaast ook nog een energieke teamspeler? Dan is de functie van Managing Consultant echt iets voor jou! Wij willen ons team uitbreiden met een inspirerende collega die de groei van zowel onze vestiging in Hoogeveen als Xelvin verder wil stimuleren.

Bij Xelvin werken we aan de grensverleggende wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Als Managing Consultant heb je een 360-gradenrol. Je voert boeiende gesprekken met technisch talent, ontwikkelt nieuwe zakelijke relaties, biedt loopbaanadvies aan onze technische professionals en bezoekt en onderhoudt nauw contact met zowel klanten als medewerkers. Jouw ervaring en kennis maken je een gewaardeerde sparringpartner binnen ons team.

Team Hoogeveen is een jong en ambitieus team met een goede teamspirit en betrokken collega's. Naast de activieiten vanuit Xelvin organiseren zij zelf ook regelmatig leuke teamactiviteiten. Zowel met hun eigen team, als met hun collga's van heel regio Noord.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Apeldoorn
In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Ons enthousiaste team met Erwin, Rubin en Nicolene willen wij versterken met een Managing Consultant die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van energie én arbeidsbemiddeling. Jij bent de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken met onze dienstverlening en (inter)nationale technische profielen.

Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je voert sollicitatiegesprekken met kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten en nieuwe klanten, onderhoudt het contact met je bestaande relaties, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. Daarnaast ben je een echte teamspeler en ben je met jouw kennis en ervaring een sparringpartner voor je collega’s.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Utrecht
Ondernemen zit ons in het bloed en we blijven maar groeien. Daarom gaan we een vestiging openen in Utrecht. Voor dit nieuwe kantoor zoeken we een gedreven Managing Consultant die samen met een ervaren collega de markt in Utrecht gaat bedienen.

Als Managing Consultant bij Xelvin heb je een veelzijdige rol. Je bent meer dan de schakel tussen kandidaat en klant. Je bent een adviseur met kennis van carrières, de arbeidsmarkt én techniek. Je helpt zowel nationaal als internationaal technici aan hun droombaan en zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen produceren, innoveren en groeien.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan het:
 • Opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.Je spreekt met nationale en internationale technische studenten, (latent) werkzoekenden en werkenden over hun ambities en carrière.
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de organisatie, behoeften, uitdagingen en vacatures beter te begrijpen.
 • Voeren van evaluatie-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken met jouw Xelvin-medewerkers.
vanaf€2.750p/m
Recruiter
Groningen
Gaat jouw hart sneller kloppen van recruitment? Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Lees dan snel verder!

Ons team in Groningen willen wij uitbreiden met een enthousiaste collega in de rol van Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Je zoekt geschikte nationale én internationale kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken met technische professionals, geeft hen loopbaanadvies en je bent hun sparringspartner.
vanaf€2.500p/m
Managing Consultant
Gorinchem
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? Wil je blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf én anderen te halen!

We zoeken een collega die barst van de energie en de functie van Managing Consultant wil vervullen. Je wordt onderdeel van team Maritiem & Offshore, een enthousiast team van collega's verspreid over de vestigingen Heerenveen en Gorinchem. Je standplaats is Gorinchem, maar we zitten ook 1 dag in de week in Heerenveen en het kan maar zo dat we eens afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons.

Als Managing Consultant binnen Maritiem & Offshore dompel je jezelf onder in een zee van uitdagingen. De diversiteit aan technische professionals is groot. Van tekenaar, werkvoorbereider en engineer tot projectleider en projectmanager. Je hebt een 360 graden rol en schakelt vlot tussen klanten en kandidaten.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van (nieuwe) klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Het sourcen van (internationale) technische professionals en het voeren van intakegesprekken.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.
vanaf€3.000p/m
Accountmanager IT
Rotterdam, Utrecht
Xelvin is volop in ontwikkeling en blijft groeien. Wij zitten niet stil, maar blijven onszelf uitdagen en nieuwe markten ontdekken. En wij weten ons daarin te specialiseren en onderscheiden. Onze nieuwste uitdaging ligt in de IT! Ga jij deze nieuwe businessline opzetten? We starten op vanuit onze vestiging in Rotterdam, maar willen uitbreiden naar Utrecht.

Om deze IT-tak op te zetten willen we ons team uitbreiden met een Accountmanager / Teamlead met kennis en ervaring in IT. Aan jou de taak aan de slag te gaan en de IT-markt voor Xelvin te bestormen. En heb je de ambitie door te groeien naar leidinggevende? Dan bieden wij jou de mogelijkheid in de toekomst jouw eigen team samen te stellen en aan te sturen.
vanaf€3.250p/m
Managing Consultant
Alkmaar
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan een volgende stap? Wij hebben een mooie portfolio, met grote én kleine spelers binnen de techniek. We groeien hard, dus we willen ons team in Alkmaar uitbreiden met een enthousiaste Managing Consultant.

Bij Xelvin werken we vanuit eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. En met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet jij precies wat er nodig is om succesvol te zijn. Output is voor ons het meest van belang en jij snapt dat je gas moet geven als je succesvol wilt worden. Daar loop jij niet voor weg. Sterker nog; jij ziet het werk als een uitdaging en haalt plezier en energie uit acquisitie, new business, klanten en medewerkers bezoeken, het opzetten van commerciële acties en het (internationaal) recruiten van technische professionals! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je positief in het leven staat en een teamspeler bent. En niet geheel onbelangrijk; je haalt plezier uit een potje tafeltennis, darts of tafelvoetbal. Want we zijn er van overtuigd dat we nooit succesvol kunnen worden zonder plezier!
vanaf€2.750p/m
Teamlead
Enschede
Ben jij die ervaren commercieel ingestelde arbeidsbemiddelaar die onze businessline Electronics verder kan uitbouwen? Dan komen wij graag met je in gesprek! Wij willen ons kantoor in Enschede graag uitbreiden met een collega die onze businessline Electronics verder gaat opzetten en laten groeien. We hebben al mooie klanten en projecten, maar we zien veel kansen dit verder te laten groeien.

Jij bent als Teamlead / Managing Consultant verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze marktpositie voor Xelvin Electronics. Het op- en uitbouwen van onze dienstverlening is een belangrijke pijler. Je kent de detacheringsmarkt (bij voorkeur binnen de elektrotechniek), je hebt ideeën over de kansen en weet op welke wijze resultaat behaald kan worden. Daarbij heb je focus op sales en recruitment en bezit je de kwaliteiten een netwerk bij klanten en prospects te ontwikkelen. Je hebt inzicht in de markt en kan op basis daarvan keuzes maken voor focus op branches, klanten en prospects. En doordat jij succesvol bent heb je snel meer collega's nodig in jouw team omdat je het in je eentje niet meer kunt bolwerken. Als je de ambitie en potentie hebt, kun jij je ontwikkelen en doorgroeien naar Operationeel Manager van dit team.
vanaf€3.250p/m
Finance Manager
Eindhoven
Ben jij de financiële strateeg die moeiteloos het verhaal achter de cijfers ontrafelt? Heb je een scherp oog voor logische verbanden en de vaardigheid om met analyses toekomstige resultaten te voorspellen? Beschik je over de leiderschapskwaliteiten om een team te inspireren en ontwikkelen? En wil je jezelf ook nog eens blijven ontwikkelen en de mogelijkheid hebben door te groeien? Dan hebben we een uitdagende stap in je carrière voor jou!

Als Finance Manager maak je deel uit van ons Finance & Control team (6 FTE). Je werkt nauw samen met de directie, regiomanagers, operationeel managers in de commerciële organisatie en natuurlijk met onze collega's van de Backoffice. Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de financiële gezondheid en groei van Xelvin. Je leidt en beheert alle financiële aspecten van de organisatie en draagt bij aan het behalen van onze zakelijke doelstellingen.

Verantwoordelijkheden en taken:
 • Ontwikkelen en beheren van financiële plannen, budgetten en prognoses.
 • Analyseren van financiële gegevens en trends om besluitvorming te ondersteunen.
 • Adviseren van het managementteam over financiële implicaties van strategische beslissingen.
 • Opstellen van tijdige en nauwkeurige financiële rapportages en jaarrekeningen.
 • Presenteren van financiële resultaten aan directie en MT.
 • Identificeren van risico's en kansen met betrekking tot financiële middelen.
 • Leiden, coachen en ontwikkelen van het financiële team.
vanaf€5.500p/m