Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
19 vacatures gevonden
Managing Consultant
Eindhoven
Geloof ons, je weken worden divers. De ene dag stap je in je auto om kennis te maken en hopelijk een nieuwe klant enthousiast te maken over jouw dienstverlening. De ander dag werk je aan een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. En weer een andere dag voer je uitgebreide intakegesprekken met jouw gevonden technische professionals. Tussen de afspraken door heb je gelukkig wel tijd voor een fanatiek potje pingpong met je collega’s.

Vandaag stap je in je auto richting Eindhoven om samen met een klant de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door te spreken. Hoe kunnen jullie samen impact maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je nog even naar een van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!

Vervolgens stap je de auto in en rij je naar de vestiging omdat je daar een intakegesprek hebt met een goede technische professional. Met de input die jij vandaag van jouw klant hebt gekregen weet je zeker dat dit een perfecte match is. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst nog gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

Wat is de dag weer voorbij gevlogen! Op het moment jij de auto in stapt opweg naar huis, belt een van jouw klanten: "Je voorgestelde kandidaat kan beginnen." Wat een geweldig nieuws! Met een tevreden gevoel kom je thuis. Zo, morgen weer een dag.
vanaf€2.500p/m
Managing Consultant
Apeldoorn
De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Bij Xelvin dragen we actief bij aan deze transformatie door (internationale) technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. We werven wereldwijd medewerkers en creëren mogelijkheden voor zij-instromers, wat ons een internationale focus en karakter geeft.

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene, Nolene en Jorrit versterken met een Managing Consultant die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

Als Managing Consultant ben jij de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken.

Wat ga je doen?
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen € 2.500,- en € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, natuurlijk, op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.
vanaf€2.500p/m
Managing Consultant
Enschede
Twente is een dynamische en innovatieve regio binnen de Nederlandse elektronica-industrie. Met sterke verbindingen tussen onderwijs, onderzoek en de industrie is Twente de plek voor bedrijven en talent in de technologie- en elektronicasector. Daarom breiden we ons kantoor in Enschede uit met een Managing Consultant om onze businessline Electronics verder op te zetten en te laten groeien. We hebben al mooie klanten en projecten en zien volop kansen voor groei.

Wat ga je doen?

Als Managing Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze marktpositie voor Xelvin Electronics. Het op- en uitbouwen van onze dienstverlening is een belangrijke pijler. Je kent de detacheringsmarkt, bij voorkeur binnen de elektronica. Je hebt ideeën over de kansen en weet hoe je resultaat behaalt. Met focus op sales en recruitment ontwikkel je een netwerk bij klanten, prospects en technische professionals. Door jouw succes breidt jouw team zich snel uit, omdat je het in je eentje niet meer kunt bolwerken.
vanaf€3.250p/m
Managing Consultant
Groningen
Xelvin heeft een sterk (technisch) netwerk opgebouwd sinds de oprichting in Groningen. Dit maakt de rol van Managing Consultant bijzonder interessant. Vooral door de diverse industrieën in Groningen, met als hoogtepunten het Chemiepark en de Eemshaven.

Als Managing Consultant heb je een veelzijdige functie. De ene dag bespreek je bij een energiecentrale de strategische personeelsplanning voor de komende 10 jaar. De volgende dag werk je samen met een technisch dienstverlener aan het opzetten van een nieuwe business unit met internationale technici.

Vanaf het begin ben je actief in de markt in het Noorden en speel je een cruciale rol in het opzetten van je eigen recruitmentproces en strategie. Je bent effectief, efficiënt en creatief om de perfecte match te maken tussen technisch talent en bedrijven.

In het kort jouw dagelijkse werkzaamheden als Managing Consultant:
 • Nieuwe relaties opbouwen.
 • Bestaande relaties en klanten verder uitbouwen en beter ondersteunen.
 • Intakegesprekken voeren met technische professionals.
 • Contact onderhouden met jouw gedetacheerde collega's en hen helpen hun technische vaardigheden te verbeteren.
 • Onze international recruitment dienstverlening in Groningen uitbreiden.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Rotterdam
Dankzij jou vinden technische talenten een nieuwe baan die perfect bij hen past. En personeelstekort bij jouw klanten is wat jou betreft verleden tijd. Wanneer jouw geworven klant en kandidaat ook na de detacheringsperiode nog voor elkaar blijven kiezen, juich jij het hardst van iedereen. Die kick die je dan voelt? Heerlijk!

Over die kick gesproken... Sharleen, Darwyn, Sunny en Romy staan binnen Xelvin bekend om hun gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Het is niet voor niets dat zij een van onze snelst groeiende vestigingen zijn. En je voelt hem vast al aankomen... Daarom zoeken wij jou om dit team uit te breiden!

Jouw werkzaamheden als Managing Consultant zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Jij:
 • Bezoekt klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speurt naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken wat van voor vlees je in de ‘Kuip’ hebt. Van welke technische uitdaging gaan hun ogen écht twinkelen?
 • Voert evaluatiegesprekken met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers. Onze slogan al gezien? Een vinkje of voldoende is zó 2023. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.

Naast dat jullie samen strijden voor de beste resultaten, borrelen jullie regelmatig of gaan lekker uiteten. Niet alleen als team, óók met jullie nieuwe (internationale) medewerkers om ze een warm welkom te geven bij Xelvin en in Nederland.

Als Managing Consultant:
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Is ervaring in arbeidsbemiddeling mooi meegenomen. Jouw winnaarsmentaliteit is ons nog meer waard.
 • Ben je ondernemend, daadkrachtig en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus in april op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€2.750p/m
Senior Managing Consultant
Eindhoven
Technisch personeelstekort bij jouw klanten? Wat jou betreft verleden tijd! Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Je zoekt actief naar nieuw (inter-) nationaal technisch talent en bouwt aan duurzame relaties met zowel jouw klanten als kandidaten.

Als Managing Consultant voor team Engineering & Management werk je met klanten in de hightech machinebouw en de automatiseringsindustrie, variërend van het MKB tot grote multinationals. Je bemiddelt technici op hbo- en wo-niveau, zoals Project Managers en Mechanical, Software, Electrical, Maintenance en Field Service Engineers.

Met jouw ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling heb je laten zien dat je succesvol bent. Je bent een ware acquisitie-expert die niet bang is de telefoon te pakken en deuren te openen. Jij weet precies hoe je new business moet binnenhalen, maar ook hoe je deze als klant verder kunt ontwikkelen. En je bent altijd op zoek naar het beste talent, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Je gaat proactief te werk en denkt altijd een stap vooruit.

Maar wat jou écht drijft, is de kans om mee te bouwen aan de groei van Xelvin en het team Engineering & Management. Je bent een echte ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om te groeien en te ontwikkelen.

Als Senior Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Laat je jouw winnaarsmentaliteit extra zien tijdens een fanatiek potje tafeltennis.

Samen met je collega’s Marin, Fleur, Bram en Vivica strijd je voor de beste resultaten. En de successen vieren jullie graag tijdens de vrijdagmiddagborrel met je collega’s in Eindhoven.

Dit bieden wij:
 • Salaris tussen € 4.000,- en € 5.000, bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als Senior Managing Consultant bij Xelvin! Neem voor vragen contact op met onze Corporate Recruiter, Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of plan direct een kennismakingsafspraak in via: https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€4.000p/m
Managing Consultant
Groningen
Technisch personeelstekort in de installatietechniek aanpakken? Dat is jouw specialiteit! Met jouw ondernemingsgeest en creativiteit vind jij de juiste technische profielen, zowel nationaal als internationaal. Bij Xelvin zorgen we voor de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Jij wordt Managing Consultant voor onze unit Installatietechniek. Samen met Bram, Jolien en Lucas werk je vanuit onze vestiging in Groningen. Jouw werkgebied is noord en midden Nederland, dus je bent regelmatig ook op een van onze andere vestigingen te vinden.

De installatietechniek is een dynamische en essentiële sector. Met voortdurende technologische ontwikkelingen en een toenemende focus op duurzaamheid, biedt de sector volop kansen en uitdagingen. De markt is continu in beweging en je werkt met mooie installatiebedrijven, zorginstellingen en scholen. Dit maakt de regio extra interessant en uitdagend.

Bij Xelvin werk je met eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet je precies wat nodig is om succesvol te zijn. Voor ons is resultaat het belangrijkst en jij begrijpt dat slim werken cruciaal is. Jij ziet werk als een uitdaging en haalt energie uit acquisitie, new business, klanten en medewerkers bezoeken, commerciële acties opzetten en (internationaal) recruiten van technische professionals. Daarnaast vinden wij plezier op de werkvloer net zo belangrijk en daarom spelen wij regelmatig een fanatiek potje tafeltennis of darts.

Wat je gaat doen als Managing Consultant:
 • Probleemoplossend denken en kansen creëren voor jouw klanten.
 • Juiste technische profielen vinden en matchen.
 • Acquisitie, new business en commerciële acties opzetten.
 • Klanten en medewerkers bezoeken.
 • (Internationaal) technische professionals recruiten.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Heerenveen
Heb jij een ondernemingsgeest die graag (nieuwe) relaties aangaat en opbouwt met zowel klanten als technisch talent? Heb je een commerciële drive, sterke communicatieve vaardigheden en een competitieve mindset? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan bieden wij jou de kans het maximale uit jezelf én anderen te halen!

Wij willen ons team in Heerenveen uitbreiden met een collega die barst van de energie en die graag de functie van Managing Consultant wil vervullen.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. Je koppelt technisch (internationaal) talent aan toffe opdrachtgevers. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Het opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken, zowel met jouw klanten als met jouw Xelvin-medewerkers.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.
vanaf€2.750p/m
Manager
Eindhoven
Presteren gaat voor jou hand in hand met werkplezier. Het geeft jou een kick wanneer jullie als team lekker werken en succesvol zijn. Dankzij jouw team is het technisch personeelstekort bij jullie klanten verleden tijd. Ook vinden technisch talenten uit binnen- en buitenland door jullie een nieuwe baan die perfect bij hen past. Problemen? Nee, dat woord ken jij niet. Jij ziet alles als een uitdaging en stimuleert jouw team in denken in kansen.

Als Operationeel Manager bouw jij voortdurend aan je team en werk je zelf net zo hard mee. Daarnaast motiveer, inspireer en coach jij Fleur, Marin, Tim, Bram en Vivica zodat zij steeds beter worden in hun vak. Je daagt uit en stimuleert hen zowel in hun persoonlijke (commerciële) doelstellingen als in de doelstellingen van de vestiging. De behaalde resultaten vieren jullie samen. Of dit nu tijdens een VrijMiBo is of tijdens een van onze (buitenlandse) teamuitjes! Wat wordt jullie volgende bestemming?

Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt acties om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken. Als Operationeel Manager:
 • Ken jij de business waarbij je strategische keuzes maakt voor jouw team, jullie propositie, het ideale klantprofiel en het uitbreiden van het klantenbestand.
 • Stel jij een operationeel plan op om samen met je team de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
 • Krijg je écht verantwoordelijkheid en de ruimte voor jouw ondernemerschap.
vanaf€4.500p/m
Managing Consultant
Doetinchem
Problemen? Dat woord ken jij niet. Jij ziet alles als een kans! Jij weet klanten te overtuigen dat jij de juiste technische professionals hebt. En je maakt moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Die kick die je voelt als beide partijen kiezen voor elkaar? Daar kun jij geen genoeg van krijgen!

Zen, Jordi, Matthijs, Nicolene, Sanne en Niels scoren het ene succes na het andere. En daarom hebben wij uitbreiding nodig en zoeken wij jou als ervaren Managing Consultant. Dit hechte team motiveert en inspireert elkaar, en daagt elkaar graag uit bij bijvoorbeeld een potje padel.

Als Managing Consultant bij Xelvin sta je midden in de wereld van techniek en detachering. En geloof ons, je weken worden divers! Zo stap je vandaag in je auto naar Arnhem om kennis te maken met een nieuwe klant. En nu je toch onderweg bent ga je ook nog even langs een relatie waar vorige week een kandidaat van jou is gestart. Morgen werk je aan een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. En weer een andere dag voer je uitgebreide intakegesprekken met jouw gevonden technische professionals. Tussen de afspraken door heb je gelukkig wel tijd voor een geintje met je collega’s.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Utrecht
Ondernemen zit ons in het bloed en we blijven maar groeien. Daarom gaan we een vestiging openen in Utrecht. Voor dit nieuwe kantoor zoeken we een gedreven Managing Consultant die samen met een ervaren collega de markt in Utrecht gaat bedienen.

Als Managing Consultant bij Xelvin heb je een veelzijdige rol. Je bent meer dan de schakel tussen kandidaat en klant. Je bent een adviseur met kennis van carrières, de arbeidsmarkt én techniek. Je helpt zowel nationaal als internationaal technici aan hun droombaan en zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen produceren, innoveren en groeien.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan het:
 • Opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.Je spreekt met nationale en internationale technische studenten, (latent) werkzoekenden en werkenden over hun ambities en carrière.
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de organisatie, behoeften, uitdagingen en vacatures beter te begrijpen.
 • Voeren van evaluatie-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken met jouw Xelvin-medewerkers.
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Hoogeveen
Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional? Ben je een expert in het opbouwen en onderhouden van relaties? En ben je daarnaast ook nog een energieke teamspeler? Dan is de functie van Managing Consultant echt iets voor jou! Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiaste en inspirerende collega die de groei van zowel onze vestiging in Hoogeveen als Xelvin verder wil stimuleren.

Bij Xelvin werken we aan de grensverleggende wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Als Managing Consultant heb je een 360-gradenrol. Je voert boeiende gesprekken met technisch talent, ontwikkelt nieuwe zakelijke relaties, biedt loopbaanadvies aan onze technische professionals en bezoekt en onderhoudt nauw contact met zowel klanten als medewerkers. Jouw ervaring en kennis maken je een gewaardeerde sparringpartner binnen ons team.

Team Hoogeveen is een jong en ambitieus team met een goede teamspirit en betrokken collega's. Naast de activieiten vanuit Xelvin organiseren zij zelf ook regelmatig leuke teamactiviteiten. Zowel met hun eigen team, als met hun collega's van heel regio Noord.
vanaf€3.000p/m
Managing Consultant
Alkmaar
Technisch personeelstekort? Dat is voor jouw klanten verleden tijd! Met jouw ondernemingsgeest zet jij problemen om in kansen. En met jouw creativiteit weet jij de juiste (inter)nationale technische profielen te vinden. Zo maak jij moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Wij hebben een indrukwekkend portfolio met zowel grote als kleine spelers binnen de techniek. Omdat we snel groeien, willen we ons team in Alkmaar uitbreiden met een enthousiaste Managing Consultant.

Bij Xelvin werken we met eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet je precies wat nodig is om succesvol te zijn. Voor ons is resultaat het belangrijkst en jij begrijpt dat je slim moet werken om succes te behalen. Daar deins je niet voor terug. Integendeel, je ziet het werk als een uitdaging en haalt plezier en energie uit acquisitie, new business, klanten en medewerkers bezoeken, het opzetten van commerciële acties en het (internationaal) recruiten van technische professionals. Daarnaast is het belangrijk dat je plezier haalt uit een potje darts of tafelvoetbal. Want we zijn er van overtuigd dat we nooit succesvol kunnen zijn zonder plezier!
vanaf€2.750p/m
Managing Consultant
Heerenveen
Een tekort aan technisch personeel? Geen man overboord, jij redt de situatie! Als Managing Consultant binnen Maritiem & Offshore vaar je door een zee van uitdagingen. Jouw missie is om de perfecte match te vinden die de verwachtingen van zowel klanten als kandidaten overtreft. Of het nu gaat om tekenaars, werkvoorbereiders, engineers, projectleiders of projectmanagers, jij bouwt graag (nieuwe) relaties op en weet technisch talent aan je te binden.

De maritieme en offshore sector in Nederland is een drijvende kracht achter economische groei en innovatie, met een duidelijke focus op duurzaamheid en technologische vooruitgang. Daarom richt Xelvin zich niet alleen meer op jacht- en scheepsbouw, maar gooit het alle trossen los voor de veelzijdige en boeiende maritieme en offshore sector. Zet jij samen met Marck, Pieter, Gea, Dion, Rossol, Ewald en Johané alle zeilen bij om deze (nieuwe) markt te ontdekken? Stap dan aan boord als Managing Consultant bij Xelvin Maritiem & Offshore!

Je standplaats is Heerenveen, maar we werken ook één dag per week in Gorinchem en regelmatig op een ander tof kantoor van ons.
vanaf€3.000p/m
Regio Manager
Eindhoven
Als Regiomanager speel je een sleutelrol in het opmaken, bewaken en bijsturen van de (middel)lange termijnstrategie van Xelvin. Wil jij de landelijke strategie omzetten naar een regionaal plan van aanpak, met een focus op synergie en groei in Brabant en Limburg? Dan is dit jouw kans om als Regiomanager voor onze regio Zuid aan de slag te gaan!

Als Regiomanager bij Xelvin ben je niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een visie en aanpak op de commerciële positie van Xelvin Zuid, maar ook voor het realiseren van de EBIT-doelstellingen van de regio. Je bent een inspirator die mensen in beweging brengt en samen met het team werkt aan het behalen van onze gezamenlijke doelen.

Je maakt deel uit van zowel het landelijk Management Team als het Zuid-team, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de Operationeel Directeur. In het landelijke managementteam werk je samen aan de ontwikkeling van de gehele Xelvin-organisatie.

Regio Zuid telt 20 collega’s verdeeld over 3 vestigingen in Eindhoven, Venray en Roermond met verschillende teams. Deze teams worden aangestuurd door vier Operationeel Managers en ondersteund door onze drie Office Angels.

Wat ga je doen?
 • Opstellen, bewaken en bijsturen van de landelijke (middel)lange termijnstrategie van Xelvin.
 • Ontwikkelen van een regionale strategie en operationeel jaarplan voor regio Zuid.
 • Inspireren van collega's op zowel landelijke als regionale strategieën en hen in beweging brengen om gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Zorgen voor verbinding tussen de organisatie, collega's, klanten en technici.
 • Onderhouden van strategische klantcontacten en inspelen op ondernemende kansen om onze klanten optimaal te bedienen.
 • Aansturen van de Operationeel Managers en Office Managers, zowel op resultaat als op persoonlijke groei.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor projectmatige opdrachten op zowel landelijk als regionaal niveau.
vanaf€6.000p/m
Managing Consultant
Hoogeveen
Technische talenten vinden dankzij jou een baan die perfect bij hen past. En personeelstekort bij jouw klanten is wat jou betreft verleden tijd. Wanneer jouw geworven klant en kandidaat ook na de detacheringsperiode nog voor elkaar blijven kiezen, juich jij het hardst van iedereen. Dat gevoel? Daar krijg jij geen genoeg van!

Voor Xelvin Laboratoriumtechniek willen wij ons team uitbreiden met een Managing Consultant. Je werkgebied is Nederland, maar je standplaats is ons kantoor in Hoogeveen.

Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van laboratoriumtechniek én arbeidsbemiddeling. Je hebt een 360 graden rol wat betekent dat je:
 • Sollicitatiegesprekken voert met technische professionals.
 • Nieuwe opdrachten en klanten acquireert.
 • Evaluatiegesprekken met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers voert.

New business heeft op dit moment de focus en er is veel ruimte om hierin zelfstandig aan de slag te gaan met bijbehorende ideeën en creativiteit. Daarnaast ben je een echte teamspeler en ben je met jouw kennis en ervaring een sparringpartner voor je collega’s.
vanaf€2.750p/m
HR Business Partner
Apeldoorn
Je bent niet zomaar een standaard HR Adviseur; nee, jij bent onze strategische partner die onze bedrijfsdoelen begrijpt én ondersteunt. Als HR Business Partner bij Xelvin krijg je de kans om onze organisatie nog leuker en professioneler te maken. Dagelijks pak jij uitdagingen aan deel jij jouw expertise. Jouw speelveld? Alles wat met HR te maken heeft! Van operationele taken tot de HR-strategie, jij bent erbij betrokken.

Geen standaard praatjes, maar concrete acties:
 • Adviseren en begeleiden van persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkelingen, geïntegreerd in onze HR-cyclus.
 • Organiseren van trainingen en opleidingen met oog voor individuele groei en organisatorische behoeften.
 • Evalueren en ontwikkelen van onze HR-strategieën en beleid.
 • Zorgen voor compliance met wet- en regelgeving op HR-gebied en je vertaalt wijzigingen naar procedures en regelingen.
 • Je bent een expert en sparringpartner bij verzuimcasussen en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Ons HR team bestaat uit collega HR Business Partner Tinus, HR Medewerker Selma en Corporate Recruiter Joëlla. En we hebben nu tijdelijk onze interim-collega Gert. Jij wordt de HR Business Partner voor de regio’s Noord en Midden. Jouw thuisbasis is in Apeldoorn, maar je bent ook regelmatig op jouw locaties in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Enschede, Doetinchem, Rotterdam en Alkmaar te vinden. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda.
vanaf€4.000p/m
Managing Consultant
Gorinchem
Jachten bestaan al eeuwenlang. Maar wist je dat het plezierjacht als statussymbool min of meer in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden is ontstaan? En de eerste jachthaven ter wereld is aangelegd in Amsterdam. Als jij deze weetjes net zo leuk vindt als Marck, Dion, Gea, Johané, Ewald, Rossol en Pieter, dan pas jij goed in ons team Maritiem & Offshore!

Technisch personeelstekort? Geen man overboord voor jou! Als Managing Consultant binnen Maritiem & Offshore dompel je jezelf onder in een zee van uitdagingen. Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Van tekenaar, werkvoorbereider en engineer tot projectleider en projectmanager. Je gaat graag (nieuwe) relaties aan. Zowel met klanten als met technisch talent.

Je standplaats is Gorinchem, maar we zitten ook 1 dag in de week in Heerenveen en het kan maar zo dat we eens afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons.
vanaf€3.000p/m
Managing Consultant
Eindhoven
Jij gaat elke dag weer voor de perfecte match. Het liefst veroorzaak je liefde op het eerste gezicht tussen jouw geworven opdrachtgever en kandidaat. Jij staat vooraan te applaudisseren als ze samen kiezen voor een langdurig huwelijk. Hier krijg jij geen genoeg van. Heerlijk!

Wij breiden ons team Maintenance & Manufacturing Brabant graag uit met een energieke Managing Consultant. Je bent een teamspeler en tegelijkertijd goed in staat zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en zet je plannen om in acties en resultaten.

Jouw werkzaamheden zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Als Managing Consultant:
 • Ga je graag (nieuwe) relaties aan en met zowel klanten als technisch talent. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.
 • Bezoek je klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speur je naar (inter)nationale techneuten en spreek je hen uitvoerig om te ontdekken van welke technische uitdaging hun ogen écht gaan twinkelen?
 • Voer je evaluatiegesprekken met jouw klanten en Xelvin-medewerkers.

Hoewel jouw thuisbasis in Eindhoven is, kan je net zo goed een dagje op een ander gaaf kantoor van ons werken.
vanaf€3.000p/m