(Aankomend) Projectleider Paint

Geplaatst op 15 January 2020
  • Noord-Brabant
  • MBO
  • €2.750 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Dagelijks zorgt de bemanning dat het jacht waar ook ter wereld er spik en span uitziet.
De weerspiegeling van het water is te zien in de scheepsromp en de tenderstore sluit naadloos aan op de rest van het geheel.
Heb jij altijd al een grote interesse gehad in luxe jachten en staat kwaliteit bij jou ook hoog in het vaandel? Wellicht is deze uitdagende functie dan wel jouw volgende stap!

Op dit moment zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een (Aankomend) Projectleider Paint voor een opdrachtgever in Noord-Brabant.
De afdeling paint exterior bestaat uit een team van vakspecialisten die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het complete schuur-, plamuur- en schilderwerk van de jachten in aanbouw.
Binnen de afdeling staat een open en informele sfeer centraal en heerst een gezamenlijke passie voor kwaliteit.

Hoe ziet jouw dag eruit als (Aankomend) Projectleider Paint?
Je begint de dag met een heerlijke kop koffie. Vandaag start een team van een onderaannemer welke zal starten met het plamuurwerk van de achterklep. Je ontvangt ze bij jou op kantoor om ze vervolgens een korte uitleg te geven over de werkzaamheden.
Om 9.00 uur start het overleg met de projectleiders van andere disciplines en uitgebreid nemen jullie de planningen door om te zorgen dat de medewerkers elkaar niet in de weg lopen.
Na het overleg loop je langs het jacht en de voormannen van de afdeling om te bespreken hoe de werkzaamheden verlopen en of er nog aandachtspunten zijn om rekening mee te houden.

Tijdens de lunchpauze loop je een rondje met een paar collega's buiten en geniet je van een heerlijk zonnetje.
Na de lunch wordt je verwacht bij een ander jacht en controleer je of de kwaliteit van het opgeleverde werk voldoet aan de wensen van de klant.
Je rapporteert je bevindingen en tijdens het opstellen krijg je een belletje van een onderaannemer die nog wat vragen heeft over de kwaliteitseisen.

Natuurlijk is dit een kleine greep uit de werkzaamheden die je kunt verwachten in jouw functie als (Aankomend) Projectleider Paint.

Functie-eisen

Wanneer zou deze functie wat voor jou kunnen zijn?
Je combineert jouw vakinhoudelijke kennis en je leidinggevende capaciteiten om gezamenlijk met het team de best mogelijke kwaliteit af te kunnen leveren.
Je communiceert helder en werkt met respect samen met alle collega's op de werf. Je bent je bewust van het resultaat dat moet worden neergezet.
Overzicht houden is waar je sterk in bent en daarnaast weet je planningen goed te bewaken en eventuele problemen snel op te lossen.

Voor deze functie vragen we minimaal MBO Niveau 4 met een technische achtergrond. Ervaring met verfsystemen en de maritieme sector zou een mooie aanvulling zijn.
Goede beheersing van Microsoft Office en kennis van de Engelse taal wordt ook voor deze functie gevraagd.

Contact
Natuurlijk gaat het om meer aspecten dan de bovengenoemde. In een persoonlijk gesprek nemen wij je graag mee in de cultuur van het bedrijf en de mogelijkheden voor jou om in deze geweldige sector te kunnen werken.
Binnen Xelvin Jacht & Scheepbouw vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou mee te denken over jouw ambities en drijfveren.

Je kunt mij bereiken op 06-13576280 of via een whatsapp bericht.
Stuur je reactie en je CV naar Boaz Dikken via b.dikken@xelvin.nl

Vergoeding

€2.750 - €4.500 bruto per maand

Locatie

Noord-Brabant