• Wij voegen altijd iets toe aan de energiemarkt omdat wij geen roofbouw plegen op de arbeidsmarkt maar juist internationale professionals toevoegen.
 • De energiesector is voortdurend in beweging en staat bekend om zijn continue zoektocht naar innovatie en technologische vooruitgang. Mooie branche dus om in te werken.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? En ben je nieuwsgierig naar de energietransitie? Word dan Accountmanager bij onze nieuwe businessline Energie!

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene, Barbara en Nolene versterken met een resultaatgerichte Accountmanager die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Wij dragen graag ons steentje bij door actief technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. Wij werven onze medewerkers wereldwijd en proberen mogelijkheden te creëren voor zij-instromers. Op deze manier voegen wij talent toe aan de energiemarkt. Dit maakt dat het een functie is met een duidelijk internationale focus en karakter.

Jij bent de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken met onze dienstverlening en (inter)nationale technische profielen.

Als Accountmanager heb jij een klantgerichte rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.

Functie-eisen

Als jij toe bent aan jouw volgende stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Je haalt van nature het beste uit jezelf, je collega's en de opdrachtgevers. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten.

Verder heb jij:
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met (energie)techniek. Met jouw kennis en ervaring ben jij een adviseur en sparringspartner voor collega’s en opdrachtgevers.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een gedreven commerciële instelling en je bent communicatief vaardig en ondernemend.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 3.500,- en € 4.500,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een professionele onboarding met een ervaren buddy die voor je klaarstaat!
 • Last but not least: je toekomstige collega's, dé kern van Xelvin. We zijn hecht en eigenzinnig en maken het verschil op onze manier. Altijd duidelijk, soms lekker eigenwijs en in voor een vleugje zelfspot.

Als Accountmanager stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.500 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Apeldoorn
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?