Functieomschrijving

Wil jij zorgdragen voor zowel preventief als correctief onderhoud binnen onze high-tech omgeving ? We zien je reactie graag tegemoet!

Als Allround Maintenance Technician ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de fabriek optimaal te presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voert deze door met de Maintenance engineer. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van de productielijnen steeds beter en daalt het storingspercentage. Het gebruikelijke preventief onderhoud zoals de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en revisies behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van de fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out), voedselveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking in SAP-PM. Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd.
Werkproces Maintenance execution

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel het preventief als correctief onderhoud. Storingen tijdens jouw dienst los jij op. Je voert modificaties uit en beperkt nieuwbouw. Informatie voor het actualiseren van technische tekeningen, documentatie, schema’s en instellingen lever jij aan. Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor een goede overdracht van de installatie naar productie, registreer jij uitgevoerde werkzaamheden en draag je bij aan storingsanalyse. De administratieve afhandeling van onderhoudsactiviteiten leg jij vast in het Onderhoudsbeheerssysteem. Deelname aan werkoverleggen en verbeterteams vinden wij erg belangrijk. Net zoals het begeleiden van derden.

Kwaliteit onderhoudsprocessen
Je bewaakt de uitvoering van procedures conform het kwaliteitshandboek en doet verbetervoorstellen voor onderhoud en uitvoering.

Handhaving Quality, Health, Safety en Environment
Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en -standaarden toe en handhaaft deze. De LOTOTO procedure ken jij en pas jij toe. Onveilige en onhygiënische situaties signaleer jij en meld deze aan leidinggevende. Tot slot hoort het voorbereiden van werkvergunningen ook tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO4 Elektrotechniek plus Werktuigbouwkunde, of Mechatronica;
 • Je bent bevoegd persoon Laagspanning;
 • Je hebt een basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
 • Je hebt 0 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van toegepaste besturingssystemen, toegepaste software pakketten en netwerksystemen;
 • Je bezit de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn.
 • Je bent bereidheid om te ontwikkelen in elektro en werktuigbouwkundige vaardigheden;
 • Je kunt verantwoordelijk omgaan met (voedsel)veiligheid;
 • Je bent bereid om mee te draaien in de consignatiedienst (1x per 6 a 7 weken, 1 week lang)

Wat bieden we jou?
 • Salaris van € 3.376,26 tot € 3575,76 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week afhankelijk van je kennis- en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Consignatievergoeding;
 • Eindejaarsuitkering;

Salaris

€3.250 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert totaaloplossingen voor de kindervoedingsmarkt, variërend van losse ingrediënten en basispoeders tot complete kindervoeding, inclusief consumentenverpakking. Je komt te werken in een enthousiast team met een fijne sfeer. Er is oog voor elkaar en het team helpt elkaar waar nodig.

Locatie

Beilen

Solliciteren of meer informatie?

Jeroen Beikes
Operationeel Manager

+31 (0)6 51 31 76 74 j.beikes@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 51 31 76 74
j.beikes@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?