Allround Operator (Zwolle)

  • Zwolle
  • MBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil je meewerken aan de realisatie van een nieuwe installatie bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst? In Zwolle hebben we net de bouw van onze kunststof sorteerinstallatie afgerond en zijn we momenteel bezig met de proefperiode. We verwachten dat we tegen het einde van het jaar volledig operationeel zijn. Met deze nieuwe installatie sorteren we PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval, zodat het kan worden omgezet in nieuwe grondstoffen. Voor deze installatie zijn we op zoek naar een Operator die verantwoordelijk is voor het gehele sorteerproces.

De techniek doet het meeste werk: jij houdt toezicht op het proces, kent de installatie door en door en zorgt dagelijks voor optimale kwaliteit. Maar je blijft niet alleen in de controlekamer zitten. Je steekt ook de handen uit de mouwen en gaat actief aan de slag. Door de installatie te zien, te horen en het eindproduct te bekijken, kun je beoordelen of we op weg zijn naar optimale kwaliteit. Je werkt in een drieploegendienst samen met een kleine groep collega's. In jouw ploeg ben jij de enige Operator en heb je regelmatig contact met de Teamleider (die je ook vervangt bij afwezigheid). Daarnaast heb je veel interactie met de kwaliteitscontroleurs en installatielopers. Je voelt je thuis in de informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor plezier.

Functie-eisen

Wat neem jij mee?

Je bent een hands-on persoon die graag de mouwen opstroopt. Je vindt het heerlijk om de hele dag bezig te zijn en storingen op te lossen in de installatie. Daarnaast denk je graag mee over hoe we dingen beter en efficiënter kunnen doen. Wat betreft jouw achtergrond:

Je hebt een opleiding op MBO-niveau gevolgd in de (proces)techniek of een vergelijkbare richting.
Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent positief ingesteld en kunt goed meedenken.
Je bent graag actief bezig en steekt graag de handen uit de mouwen.
Wat bieden wij?

Bij ons krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor een team van doeners en hebt de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen. Daarnaast bieden wij:

Een goed salaris volgens de CAO, tussen €2.550 en €3.500 bruto per maand.
Ploegentoeslag van 16,51%.
Ruime vakantiedagen.
Reiskostenvergoeding.
Een splinternieuwe werkplek waar je al je energie kwijt kunt.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Bij deze organisatie streven ze ernaar om een blijvende verandering teweeg te brengen in het gebruik en hergebruik. Ze denken actief mee over duurzaamheidsvraagstukken en recycling, zowel op landelijk als lokaal niveau. Ze willen mensen overtuigen van het belang van consuminderen, omdat de tijd van eindeloos kopen en weggooien echt voorbij is. Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten deze vooruitstrevende visie delen. Samen met gemeenten, bedrijven, ziekenhuizen en scholen hebben ze al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. Bovendien geven ze steeds meer organisaties advies over hergebruik, recycling en het besparen van grondstoffen.

Met een team van 2.100 collega's, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het hele land, hebben ze de kennis en slagkracht om echt een verschil te maken. Ze zoeken mensen die verder denken en doorzetten, omdat ze gepassioneerd zijn over hun bijzondere werk. De collega's hebben diverse achtergronden, maar ze delen allemaal dezelfde drive, zowel in hun werk als in hun persoonlijke leven. Naast uitdagende functies zijn ze bijvoorbeeld fanatieke volleybalspelers, betrokken ouders op het schoolplein, enthousiaste klussers, verzamelaars, museumbezoekers, verkopers van tweedehands kleding of thuiskoks.

Deze ambitie zorgt voor positieve energie en tevreden mensen. Bij PreZero krijg je dan ook alle ruimte en voorwaarden voor een succesvolle carrière en een prettig leven, zodat we samen de wereld echt kunnen veranderen.

Wil je meer weten? Heb je interesse in deze nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Michelle Jansen, Managing Consultant bij Xelvin Hoogeveen.
Telefoonnummer: 06-30783110
E-mail: m.jansen@xelvin.nl

Locatie

Zwolle,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

  • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
  • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
  • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
  • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?