Allround (Storings) Monteur

Geplaatst op 07 January 2020
  • Overijssel
Solliciteer

Functieomschrijving

De Technische Dienst is onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van gehele machinepark, technische installaties en gebouwen. Door preventief onderhoud worden storingen aan machines en installaties voorkomen. Als er toch storingen optreden dan moeten deze op een efficiënte wijze worden opgelost zodat ons productieproces vrijwel geen hinder ondervindt van de storingen of je werkt mee aan verschillende projecten. Je gaat werken in een verschoven twee ploegen systeem.

Functie-eisen

- MBO-4niveau (mechatronica of elektrotechniek), het is een pré als je beschikt over de certificaten VCA en NEN 3140;
  • Ruime ervaring in het werken bij een Technische Dienst in een industriële omgeving
  • Beschikking over de volgende eigenschappen: stressbestendig, nieuwsgierig en betrokken
  • Je hebt een dienstverlenende instelling
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal om effectief in een team te kunnen samenwerken en met collega’s te kunnen communiceren.
- Je bent flexibel en bereid om op verschillende dagen en uren te werken. Denk hierbij aan avond- en weekenddiensten.

Bedrijfsprofiel

Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden (wokgerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades) aan toonaangevende Europese food partners. Met 18 vestigingen in vijf landen en een personeelsbestand van ruim 5.000 medewerkers lopen we internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten, concepten en houderijconcepten.

Locatie

Wezep