• Werken in 5-ploegen inclusief mooie ploegentoeslag!
  • Meedenken in de opbouw van nieuwe installaties
  • Vrije verantwoordelijkheid om jouw taken goed uit te voeren

Functieomschrijving

Wil je meewerken aan het opzetten van een nieuwe installatie bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst? Momenteel zijn we bezig met de herbouw van onze kunststof sorteerinstallatie in Zwolle. We verwachten dat deze in het najaar volledig operationeel zal zijn. Met deze nieuwe installatie sorteren we PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval, zodat het kan worden omgezet in nieuwe grondstoffen. Voor deze installatie zijn we op zoek naar een Monteur Technische Dienst.

Als onderdeel van het kleine team van 3 monteurs in de Technische Dienst, ben je verantwoordelijk voor het (preventieve) onderhoud van onze nieuwe installatie. Samen met het Maintenance Management denk je na over optimalisaties in de installatie en hoe we het preventieve onderhoud het beste kunnen uitvoeren. Je hebt ook regelmatig contact met de Operators en Sorteerders om te bespreken hoe de installatie functioneert.

Naast je taken in de installatie, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan gebouwen en machines, zoals shovels, heftrucks en kranen. Je stemt af met medewerkers en hun Teamleider om te bepalen wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoelang het zal duren. Je werkt in een drieploegendienst.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Jij bent een technisch persoon die altijd op zoek is naar manieren om dingen beter te maken en efficiënter te laten verlopen. Je ziet overal de juiste oplossing en bent altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Wat vragen we van jou?
Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting.
Een positieve instelling en de bereidheid om actief mee te denken.
Je hebt er geen problemen mee om je handen vuil te maken.

Wat bieden we jou graag?
Verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw taken uit te voeren.
Een aantrekkelijk salaris conform de GEO CAO.
Ploegentoeslag.
Ruim voldoende vakantiedagen om van je vrije tijd te genieten.
Reiskostenvergoeding.
Een moderne werkplek waar je vol energie aan de slag kunt.

Salaris

€3.000 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie zet zich volledig in om te laten zien dat gebruik en hergebruik daadwerkelijk kunnen veranderen. Ze denken actief mee over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling, zowel op landelijk als lokaal niveau. Daarnaast streven ze ernaar mensen te overtuigen van het belang om minder te consumeren. De tijd van eindeloos kopen en weggooien is namelijk definitief voorbij. Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten deze vooruitstrevende visie delen. Samen met gemeenten, bedrijven, ziekenhuizen en scholen hebben ze al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. Bovendien adviseren ze steeds meer organisaties over hergebruik, recycling en het behoud van grondstoffen.

Met een team van 2.100 collega's, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het hele land, beschikken ze over de kennis en slagkracht om het verschil te maken. Bij deze organisatie hebben ze mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? Omdat ze gepassioneerd zijn over hun bijzondere werk. De collega's hebben uiteenlopende achtergronden, maar één ding verbindt hen: hun gedrevenheid. Zowel in hun werk als in hun privéleven. Naast uitdagende functies zijn ze bijvoorbeeld fanatieke volleybalspelers, betrokken ouders op het schoolplein, enthousiaste klussers, verzamelaars, museumbezoekers, verkopers van tweedehands kleding of gepassioneerde thuiskoks.

Deze ambitie zorgt voor prikkels, positieve energie en uiteindelijk tevreden mensen. Daarom krijg je alle ruimte en kansen voor een mooie carrière en een prettig leven. Samen kunnen we de wereld écht veranderen.

Wil je meer weten? Wekt dit jouw interesse om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Michelle Jansen - Managing Consultant bij Xelvin Hoogeveen.
Telefoonnummer: 06-30783110
E-mail: m.jansen@xelvin.nl

Locatie

Zwolle
Michelle Jansen

Solliciteren of meer informatie?

Michelle Jansen
Managing Consultant

+31 (0)6 30 78 31 10 m.jansen@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 30 78 31 10
m.jansen@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?