Assistent Uitvoerder

 • 's-Hertogenbosch - Den Bosch
 • MBO
 • €2.750 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Xelvin zoekt versterking in de uitvoering ! Iemand die voorop loopt tijdens de realisatie van mooie bouwprojecten en die voor elke uitdaging een oplossing ziet. Als eerste aanspreekpunt op de bouwlocatie zorg jij ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt. Jij creëert een veilige omgeving én werkt volgens planning die jij mede weet te bepalen. Turn-key projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting in de range tussen € 10 tot € 30 miljoen hebben geen geheimen meer voor jou.
Je kunt alsassistent uitvoerder rekenen op een deskundig projectteam dat bestaat uit een hoofduitvoerder, projectleider, werkvoorbereider en een engineer. Vanaf de planvoorbereiding tot en met de oplevering ben je eindverantwoordelijk op de bouwlocatie voor de realisatie van het project. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.?De projecten worden door het hele land gerealiseerd, kortom een beetje autorijden voor de ontspanning krijg je er gratis bij. De reisbereidheid moet er dus wel zijn. Je krijgt er mooie uitdagende en complexe projecten voor terug, alsmede prima arbeidsvoorwaarden.

Jouw toekomstige werkzaamheden zien er als volgt uit :
 • Je start procedures op en maakt (deel)planningen met betrekking tot materieel, personeel en bouwproducten.
 • Je coördineert bouwstromen en verzorgt mede de inrichting van de bouwplaats.
 • Ook het uitzetwerk en begeleiden van de hoofdmaatvoering behoren tot je werkzaamheden. Dat de communicatie deels digitaal gebeurt, bijvoorbeeld met onze Modelleurs en Constructeurs, is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je instrueert en coördineert zowel je eigen collega’s als medewerkers van onderaannemers.
 • Veiligheid staat bij ons op nummer één. Jij besteedt hier dan ook veel aandacht aan, waarbij je er samen met je collega’s voor zorgt dat de bouwplaats veilig is en blijft.
 • Je motiveert je collega’s, maar durft ze ook aan te spreken op hun gedrag.
 • Daarbij geef je gevraagd en ongevraagd advies.
 • Je verricht binnen jouw functie ook ad-hoc werkzaamheden en verliest de kwaliteit en het grotere belang niet uit het oog.
 • Je neemt deel aan verschillende overleggen zoals het projectteamoverleg, bouwvergaderingen en uitvoerdersoverleg.

Als persoon ben je oplossingsgericht en weet win-winsituaties te creëren, daarnaast ben organisatorisch sterk en beschik je over leidinggevende capaciteiten. Als uitvoerder weet jij dat je alleen ver zult komen maar dat je samen verder komt. Je bent een persoon die graag met het team het beste bij elkaar naar boven weet te halen. Jouw creatieve geest denkt in mogelijkheden en weet de rust ( die er door de hectiek soms kan zijn, zo eerlijk zijn we dan ook wel weer ) te bewaren. Wij hopen dat je ook beschikt over?onderhandelingsvaardigheden en stimuleren je om buiten de kaders te denken. Een project voelt alsof je het vanuit jouw eigen bedrijf bouwt, die vrijheid krijg je ook. Kennis van bouwkosten en een goed technisch inzicht is dan ook een must. Je kunt effectief communiceren en kunt met verschillende gesprekspartners uit de voeten.

Functie-eisen

Heb je een afgeronde MBO opleiding bouwkunde, en enige ervaring in utiliteitsbouw, bedrijfshuisvesting? Heb je ervaring met BIM, Lean-principes en Solibri dan is dat super, zo niet dan leerenm wij je dat.

Wij nodigen je van harte uit om de solliciteren op deze vacature bij een van de leukste bouwbedrijven in Brabant.

Vergoeding

€2.750 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, Pvvt, Remco International en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Zij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit de eigen merknaam. Daarnaast beschikken zij over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden zij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

Een informeel bedrijf met een geweldige cultuur waar de persoon telt!

Locatie

's-Hertogenbosch - Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?