Automation Engineer

Geplaatst op 30 July 2020
  • Zaandam
  • HBO
  • €4.000 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil jij je automation kennis inzetten voor een voedingsmiddelenbedrijf? Samenwerken in een met engineering en maintenance? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in de functie van Automation Engineer in Zaandam.

Voor een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zoekt Xelvin een Automation Engineer. Samen met collega’s begeleid je alle projecten op het gebied van automation en zorg je ervoor dat deze tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Op deze manier kunnen de werkzaamheden in de fabriek zonder problemen kunnen verlopen.

Hoe ziet jouw dag als Automation Engineer eruit?
Als Automation Engineer ben je onderdeel van het Engineeringsteam dat bestaat uit een Lead Engineer, WTB Engineer, Electrical Engineer, Project Manager, Technisch Administratief Medewerker en Maintenance Manager.

Samen met je team bespreek je dagelijks de voortgang van de projecten. Dit kunnen kleine opdrachten zijn, zoals de aanschaf van een nieuwe machine die in het huidige machinepark ingebouwd moet worden. De projecten hebben een doorlooptijd van zes maanden waarbij je bij het gehele traject betrokken bent.

Als specialist ontwerp en programmeer je de besturingsoplossingen. De machines van het machinepark draaien op systemen zoals Phoenix ,Siemens S7 en Allen Bradley. Vanuit jouw specialisme geef je regelmatig trainingen aan Operators en de Technische Dienst over het machinegebruik.

Functie-eisen

Wanneer ben je als Automation Engineer een aanvulling voor het bedrijf?

  • Mts of Hts Elektrotechniek
  • Ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie is mooi meegenomen. De werkwijze binnen deze branche heeft raakvlakken met de olie & gas- en farmaceutische branche. Wanneer je hier ervaring in hebt, nodigen wij je van harte uit om ook te reageren.

Wij bieden:
  • Salaris € 4.500 en € 5.000 bruto per maand obv 37,5 uur per week (4x9 is mogelijk)
  • 25 vakantie- + 11 ATV dagen;
  • Een reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.


Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl.

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.

Vergoeding

€4.000 - €5.000 bruto per maand

Locatie

Zaandam