Functieomschrijving

Werk jij graag aan de mooiste trucks binnen een moderne werkplaats met professioneel gereedschap. Op deze locatie in Amsterdam ga je enthousiast aan de slag met het onderhouden en repareren van zowel lichte- als zware bedrijfswagens. Heb jij je opleiding in de (bedrijfs-) autotechniek succesvol afgerond? Heb je daarnaast ook al de ervaring in het zelfstandig onderhouden en repareren van bedrijfswagens en trucks? Dan hebben we elkaar gevonden, solliciteer snel!

Als monteur bedrijfswagens ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opsporen van eventuele mankementen en storingen aan de bedrijfswagens. Nadat je de storing succesvol hebt opgespoord, repareer je daar waar nodig is zodat de klant weer de weg op kan. De gehele dag heb je diverse werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, lekker divers! Doordat je nauw contact hebt met zowel de werkplaats chef als de service adviseur, kunnen jullie de klant snel en perfect helpen. Ontwikkeling is erg belangrijk voor deze klant en dus ook voor jou. Diverse trainingen worden er aangeboden om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en vaardigheden om jezelf te blijven verbeteren.

Deze werkgever in Amsterdam, jouw nieuwe werkgever, heeft een open bedrijfscultuur en heeft een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Dagelijks word er hard gewerkt om iedere klant naar tevredenheid te bedienen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een gezellig praatje. Dit bedrijf is innovatief en vooruitstrevend, hierdoor zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Geregeld worden er leuke uitjes georganiseerd voor alle collega’s binnen het bedrijf.

De locatie waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze rol is speciaal voor jou, omdat jij graag een functie bekleed met constante uitdaging!

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
 • Je verricht onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan zowel lichte- als zware bedrijfswagens en trucks, rekening gehouden met de risico's van het werk;
 • Je bent verantwoordelijk voor de installatie van specifieke bedrijfswagenonderdelen en inrichtingen;
 • Je verricht reparatiewerkzaamheden uit op locatie bij de klant in Amsterdam of onderweg;

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de richting van (bedrijfs-) autotechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je hebt al enige ervaring met het zelfstandig onderhouden en repareren van (bedrijfs)wagens en trucks;
 • Je hebt een goede werkinstelling en je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een klantgerichte instelling/houding.


Wij bieden
 • Een marktconform en passend salaris o.b.v. 38 uur;
 • Pensioenregeling via StiPP;
 • 25 vakantiedagen;
 • Begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Daarnaast krijg jij een uitdagende baan met veel afwisseling, een plezierige werkomgeving en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Contact
Mijn naam is Sharleen Croes en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 82 05 89 81 of s.croes@xelvin.nl.

Salaris

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Deze werkgever in Amsterdam, jouw nieuwe werkgever, heeft een open bedrijfscultuur en heeft een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Dagelijks word er hard gewerkt om iedere klant naar tevredenheid te bedienen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een gezellig praatje. Dit bedrijf is innovatief en vooruitstrevend, hierdoor zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Locatie

Amsterdam
Sharleen Croes

Solliciteren of meer informatie?

Sharleen Croes
Managing Consultant

+31 (0)6 82 05 89 81 s.croes@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 82 05 89 81
s.croes@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?