Calculator E woningbouw

Geplaatst op 29 April 2020
  • Groningen
  • HBO
  • €2.750 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Calculator E heb je een belangrijke rol in de opstartfase van het bouwproces. Je gaat in overleg met de opdrachtgever en bespreekt het project en geeft daarbij advies op het gebied van elektrotechnische installaties binnen de woningbouw. Je moet hierbij denken aan de seriematige woningbouw en grotere appartementencomplexen met collectief installatiewerk. De projecten zijn zowel nieuwbouw als modificatie. Als Calculator E ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een voorstel in de vorm van een calculatie. Je werkzaamheden houden niet op bij het aanleveren van de calculatie. Bij gunning zal je ook onderdeel uitmaken van het multidisciplinaire team en de werkvoorbereiding assisteren. Zo werk je de bestekken uit en stuur je de inkoop aan.

Functie-eisen

Om de functie van Calculator E woningbouw succesvol uit te kunnen voeren beschik je in ieder geval over de volgende kenmerken:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek;
  • Minimaal vijf jaar vergelijkbare werkervaring;
  • Ervaring, affiniteit en kennis binnen de woningbouw is een pre;
  • Diepgaande kennis met betrekking tot cost engineering;
  • Als persoon ben je communicatief sterk: zowel in woord als geschrifte;
  • Een resultaatgerichte instelling.

Vergoeding

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een middelgroot Installatiebedrijf met drie vestigingen in Zwolle, Heerenveen en Groningen. Vanuit deze vestigingen bedienen zij opdrachtgevers in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht. Wij zijn op zoek naar een Calculator E welke werkzaam zal zijn op zowel de vestiging in Groningen als Heerenveen binnen de woningbouw. Onze opdrachtgever is een integrale aanbieder van oplossingen op het gebied van installatietechniek. Met meer dan 200 specialisten bedienen zij dagelijkse klanten binnen de sectoren utiliteit, woningbouw, industrie, overheid, zorg en onderwijs. Dit doen zij binnen de disciplines elektrotechniek, klimaattechniek, Ingenieursdiensten, service & onderhoud en industrie. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur, korte lijnen, resultaatgerichte aanpak en het innoverende karakter.

Locatie

Groningen