Chemisch Analist

Geplaatst op 18 March 2020
 • Flevoland
 • MBO
 • €2.250 tot €2.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Jouw gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit:
Je werkdag start om 08.30 uur met een kort teamoverleg. Vandaag staan er analyses voor Ausnutria, een producent van zuigelingenvoeding, op het programma. Je onderzoekt de melkpoeders en gaat na of er afwijkingen zijn. De analyses voer je uit met onder andere (U)HPLC en ICP-MS. De resultaten registreer je in LIMS. Het is handig als je hiermee kunt werken, maar het is geen vereiste. Als de analyseapparatuur een storing geeft, dan probeer je eerst zelf een oplossing te vinden. Lukt dit niet, dan staan je collega’s altijd voor je klaar. Zodra je een afwijking in de analyses vindt, laat je dit direct aan je teamleider weten. Kwaliteit en precisie staan voorop, aangezien je met voeding werkt. Om 17.30 uur rond je de dag af met collega’s. Dan kun je morgen meteen met het volgende project aan de slag! Het labteam bestaat uit vijftien collega’s die de dagelijkse monsterstroom serieus nemen. Tegelijkertijd is er alle ruimte voor plezier en onderling contact. Zo dragen jullie samen bij aan de voedselveiligheid van de producten die worden getest.

“Werken met vijftien collega’s zorgt ervoor dat je echt onderdeel bent van een team en toch het overzicht kunt bewaren. Er is voldoende gelegenheid om alleen te werken of juist in teamverband bezig te zijn. De onderlinge sfeer is heel prettig: we gaan iedere dag allemaal met hetzelfde doel aan de slag en houden wel van een beetje humor.“
Labmedewerker CCIC EFT B.V.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
 • Je hebt een afgeronde opleiding Analytische Chemie (Mbo of Hbo);
 • Je werkt graag samen;
 • Je vindt het geen probleem om routinematig werk uit te voeren;
 • Ervaring met chromatografie is handig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je kunt het volgende van ons verwachten:
 • Een maandsalaris tussen € 2.200 en € 2.700 bruto op basis van 36 uur per week;
 • 36-urige werkweek, om de week een dag vrij;
 • 24 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Wij geven je alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in je rol;
 • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.

Contact
Mijn naam is Erik van der Meij en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06-51743478 of e.vandermeij@xelvinfood.nl.

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren door Nederland.

Vergoeding

€2.250 - €2.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Aan de slag als chemisch analist? Misschien ben je net klaar met je mlo Chemie of heb je al een paar jaar werkervaring. Bij CCIC EFT B.V. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in het laboratorium. Ongeveer vijftig medewerkers, verdeeld over verschillende labs, werken op de locatie in Lelystad. Het is de verwachting dat het laboratorium, dat ISO/ICE 17025 geaccrediteerd is, in op de lange termijn naar Heerenveen verhuist. Daar wil CCIC EFT B.V. verder uitbreiden.

Locatie

Flevoland