Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste analist en heb jij ervaring met werken in een GMP-omgeving? En ben jij op zoek naar een leuke werksfeer met veel uitdaging waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Ben jij al door deze intro geënthousiasmeerd? Lees dan vooral verder, want wellicht ben jij degene die wij zoeken!

Jouw werkzaamheden als Chemisch Analist QC bestaan uit het uitvoeren van analyses met betrekking tot het QC laboratorium en daarnaast wisselende werkzaamheden voor het R&D laboratorium. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van (nieuwe) analytische methodes en validaties ten behoeve van R&D projecten en bij nieuwe producten.

Ongeveer 80% van jouw tijd ben je werkzaam in het mooie open laboratorium en de overige 20% van jouw tijd verwerk je de analyseresultaten in de aangrenzende kantoortuin. Daarnaast draag je actief bij aan het naleven van de geldende GMP-regels. Denk hierbij aan het zorgdragen voor onder andere adequaat onderhoud, kalibratie en kwalificatie van laboratoriumapparatuur en adequate documentatie van analyseresultaten.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team als QC analist?
  • Minimaal beschikt over een afgeronde MBO-4 richting laboratoriumtechniek/chemie;
  • Ervaring hebt met werken onder GMP;
  • Ervaring hebt met werken met HPLC/UPLC;
  • Fulltime beschikbaar bent;

Wij komen jou natuurlijk ook graag tegemoet! Dit kan je van ons verwachten:
  • Een maandsalaris tussen € 2.400 en € 3.200 bruto op basis van 38,75 uur per week. Dit is nog zonder reiskosten en toeslagen;
  • 25 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
  • Vastigheid in de vorm van een jaarcontract. Is de opdrachtgever tevreden? Dan kan je na dat jaar bij hen in dienst.

Nog steeds enthousiast?
Mijn naam is Sander Kikkert en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06-82059850 of s.kikkert@xelvin.nl

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een (digitale) kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren door Nederland (of via Teams).

Salaris

€2.500 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Dit farmaceutische bedrijf richt zich volledig op de productie en het onderzoek van humane en voornamelijk de veterinaire markt. Zo maken ze onder andere tabletten, poeders en capsules. Het is een vooruitstrevend bedrijf wat mensen zoekt die mee willen denken met hun eigen groei en ondernemend zijn ingesteld. Dat betekent dat er altijd wordt gekeken naar je persoonlijke kwaliteiten en deze mag je dan ook volop inzetten. Er heerst een open cultuur, waar iedereen zichzelf kan zijn, met veel gezelligheid maar waar iedereen ook hard werkt. Je bent dan ook van harte welkom in dit team!

Locatie

Lelystad

Solliciteren of meer informatie?

Sander Kikkert
Managing Consultant

+31 (0)6 82 05 98 50 s.kikkert@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 82 05 98 50
s.kikkert@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?