Constructeur

Geplaatst op 20 March 2020
  • Overijssel
  • HBO
  • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij ambitie? En wil je doorgroeien richting een leidinggevende functie?

Bij Ergolift leveren, monteren en onderhouden ze gevelliften. Dit doen ze met al meer dan 20 jaar kennis in het ontwerpen en fabriceren van deze producten. Daarin kunnen zij maatwerk leveren, aangezien ze eigen engineering en productie in huis hebben. Voor Ergolift in Staphorst ben ik op zoek naar een ambitieuze constructeur tekenaar die graag door wil groeien naar een leidinggevende functie.

Hoe ziet een week eruit?
Aangezien je veel in projecten werkt zorgt dit voor een week waarin elke dag weer anders is. In de functie van constructeur is je hoofdtaak het construeren van gevelliften. Je beheert hierin je eigen projecten. Je gaat mee naar de klant om hen te adviseren over de oplossingen van Ergolift. Daarna ga je bezig met het ontwerpen van een product op maat, waarbij je bezig bent met het inmeten, ontwerpen en instrueren van collega’s om zo tot de juiste oplossing te komen. Je zorgt hierin voor een goede planning samen met de werkvoorbereider en ziet toe op de kwaliteit van het product.

Hoe ziet het team eruit?
Je komt te werken in een gemoedelijke organisatie waar je komt te werken in een team van drie constructeurs en één hoofd constructeur. De mogelijkheid is om binnen drie jaar door te groeien naar de functie van hoofd constructeur. In jouw functie werk je nauw samen met de werkvoorbereider nieuwbouw en rapporteer je aan de hoofd constructeur en op den duur aan de directeur.

Functie-eisen

Wanneer ben jij een aanvulling voor het team?
Door jouw ervaring en/of opleiding beschik je over hbo werk- en denk niveau. Ook heb je al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in 3D tekenen met Autocad. Daarnaast ben je communicatief vaardig, aangezien je klanten adviseert over de oplossingen die Ergolift kan bieden. Uiteraard is het erg belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Salaris tussen de €3.000 en €4.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden
  • Een baan waarin je met plezier naar je werk gaat
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking. In deze situatie kunnen we middels Skype of telefonisch kennis maken. Als de situatie het weer toe laat ben je uiteraard ook welkom op één van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Staphorst