Consultant Energie & Duurzaamheid

Geplaatst op 17 March 2020
  • Groningen
  • HBO
  • €2.000 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Xelvin Installatietechniek is op zoek naar een ervaren Consultant Energie & Duurzaamheid.

Als Consultant Energie & Duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor de energiezorg en monitoring bij klanten. Je realiseert adviesopdrachten en haalbaarheidsonderzoeken in het kader van energiebesparing en duurzaamheid. Je adviseert opdrachtgevers op het gebied van energiemanagement, validatiemaatregelen en monitoring. Omdat jij de juiste route kent tussen duurzaamheid en de geldende wetten en normen, ben jij voor onze klanten een waardevolle adviseur. Naast monitoring lever je ook een bijdrage aan product- en conceptontwikkeling gericht op energie & duurzaamheid binnen de afdeling. Je stuurt zowel financieel als op energiebesparing en werkt daarin integraal en landelijk samen met de collega’s binnen andere regio’s. Je maakt en ontwikkelt energierapportages en ondersteunt in de onderbouwing van energiebesparingsvoorstellen door middel van business cases. Tot slot ondersteun je bij het inkopen van energie.

Een breed takenpakket waarbij verduurzaming de norm is. Daar komt bovenop dat we erg leuke klanten hebben.

Functie-eisen

  • Een relevante afgeronde universitaire of hbo-studie (technisch, bedrijfskundig, milieukunde);
  • Vijf tot tien jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, waarin je zelfstandig adviesopdrachten, haalbaarheid- en besparingsstudies hebt uitgevoerd;
  • Uitstekende sociaal-communicatieve vaardigheden, gecombineerd up-to-date vakkennis en een heldere visie op Energiemanagement;
  • Kennis van en ervaring met tools en systemen op het gebied van Energiemanagement en ontwerp van installatietechnische systemen, rekening houdend met bouwfysische eigenschappen.

Vergoeding

€2.000 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant, een gerenomeerd landelijk installatiebedrijf, zorgt voor technologische voorzieningen in gebouwde omgevingen die zij ook beheren en onderhouden tegen de beste integrale kostprijs. Ze nemen bij hun klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Hierbij is het doel om de gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken zodat de mensen die hierin werkzaam zijn zich dag in en dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren.

Locatie

Groningen