Corporate Recruiter

 • Utrecht/Apeldoorn
 • HBO
 • €3.000 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Bouw jij als Corporate Recruiter én ambassadeur van Xelvin mee aan de groei van onze club? Je ziet het goed. Ook wij zijn op zoek naar versterking op het vlak van recruitment. En dat is een goed teken. We groeien namelijk volop en daarom zoeken wij iemand die als geen ander de naam Xelvin uitdraagt en de juiste kandidaten voor onze interne organisatie weet te vinden. Dit alles onder de noemer van ‘Corporate Recruiter’. Hoe jouw wereld er dan uit gaat zien? Als Corporate Recruiter bij Xelvin ben je dagelijks actief in de wereld van arbeidsbemiddeling. Je draagt deze prachtige club uit en bouwt tegelijkertijd aan een extern netwerk. Jij kent de journey van kandidaten als geen ander en weet ze te binden én boeien aan Xelvin voor een duurzame relatie.

En dan nu concreet;
Je gaat specifiek op zoek naar Managing Consultants en Recruitment Consultants voor Xelvin. Hiervoor zet je wervingscampagnes op die je optimaliseert en up-to-date houdt. Je voert gesprekken met kandidaten, geeft loopbaanadvies en zorgt voor een optimale first impression van Xelvin. Je bent een echte ambassadeur van de club en laat daarom graag je sporen achter op LinkedIn, databases, jouw eigen netwerk, gastcolleges bij hogescholen en evenementen. Hoe je dit doet, bepaal je helemaal zelf. Wij geloven in de manier die voor jou succesvol is én goed voelt.

Functie-eisen

Een lange wensenlijst is zó 2022 als je het ons vraagt. Wij zijn al bezig met volgend jaar en vinden het vooral belangrijk dat je oprechte interesse hebt in het recruitmentvak. We hopen alleen dat jouw vacatureteksten nóg beter zijn dan deze en je heel blij wordt van het bouwen van een community en een optimale candidate journey. Tot slot denk je graag mee met nieuwe initiatieven en verbeteringen op HR-thema’s zoals onboarding, employer branding en strategisch recruitment.
Wat hebben wij onze nieuwe collega te bieden?

 • Misschien wel het belangrijkste: de cultuur en je collega’s. Cultuur moet je vooral voelen, maar in woorden samengevat: eigenzinnig, doelgericht en hecht. Ben je bang om je huidige collega’s te gaan missen? Geen zorgen, je nieuwe collega’s binnen Xelvin proberen je snel thuis te laten voelen;
 • Uiteraard heb je vaste lasten en wil je graag een cent overhouden. Daarom bieden wij jou een bruto maandsalaris van € 3.000 tot € 4.500,- Afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die jij meeneemt;
 • Je krijgt van ons een leaseauto (ook voor privégebruik!), telefoon en laptop zodat je goed bereikbaar bent en kunt gaan en staan waar je wilt;
 • Een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt 30 vrije dagen op jaarbasis die je vrij kunt inzetten. Heb je vrije dagen over in december? Dan kun je ze meenemen naar het volgende jaar (wel zo fijn);
 • Wij regelen de lunch en je hebt zelf inspraak op hoe (on)gezond deze voor jou wordt;
 • Presteer je boven verwachting? Goede commerciële prestaties belonen wij met een bonusregeling;
Ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen werkgedrag? Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een persoonlijke profielanalyse (PPA). Interessant voer voor tijdens de gesprekken. Verder ziet de procedure er zo uit:

 • Een eerste kennismakingsgesprek met je directe collega’s van HR en HR Directeur;
 • Een tweede gesprek met de Operationeel Directeur en de Algemeen Directeur;
 • Is iedereen blij? Dan doen we je graag een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. De startdatum is voor ons geen issue. We kunnen je hulp hard gebruiken, maar per direct of later starten: we komen er samen wel uit.

Ben jij na het lezen van deze roman nog steeds aangehaakt? Dan zouden wij een goede match kunnen zijn. Drop je gegevens en/of cv via de gebaande weg en dan spreek je mij snel. Heb je eerst nog wat vragen? Begrijpelijk. Bel me, of stuur een e-mail of WhatsApp. Mijn contactgegevens zie je rechts in de kolom.

Vergoeding

€3.000 - €4.500 bruto per maand

Locatie

Utrecht/Apeldoorn,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?