Electrical Engineer

Geplaatst op 09 January 2020
  • Drenthe
  • MBO
  • €3.500 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Engineer hoogspanning opereer je veelal zelfstandig en werk je vrijwel elke dag in de HS/MS-stations. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het functioneel en technisch ontwerp, het beheer en onderhoud van de technische automatiseringssystemen en beveiligingssystemen binnen het team S&B Noord ten behoeve van een blijvende continuïteit en betrouwbaarheid van het bedrijfsproces. Verder verricht je inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan stationsautomatisering (SA en RTU) of aan beveiligingsrelais. Je voert inspecties uit en je verricht schakelhandelingen. Je bent aanspreekpunt en een ervaren specialist op jouw vakgebied. Je draagt zorg voor onderhoud en functionele testen. In de projecten ben je de vertegenwoordiger van ons team. Daarnaast ben je betrokken bij verbeterideeën en initiatieven en verwachten we dat je meedenkt hoe we het werk slimmer en handiger kunnen uitvoeren. Continu de verbetering zoeken en zelfstandigheid zit in je mentaliteit. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van al je administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

- MBO-niveau 4 diploma richting elektro-/energietechniek (bijv. eerste monteur midden spanning of monteur sterkstroominstallaties).
  • Je bent in het bezit van rijbewijs-B(E).
  • Pré's
  • Liefst heb je enkele jaren ervaring als specialist (Beveiligingen of Systemen) in infranetten.
  • Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma
  • BEI BLS & BHS VP gecertificeerd Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) voorkeur heeft.
- Verder heb je affiniteit en kennis van of ervaring met (elektra) midden- en hoogspanning aanleg

Vergoeding

€3.500 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Binnen deze organisatie wordt gewerkt in teams, en binnen het team werk je vervolgens in een projectteam (bestaande uit een Engineer en Uitvoerder), samen zijn jullie verantwoordelijk voor de resultaat van de toegewezen projecten.

Locatie

Drenthe