Electrical Engineer

Geplaatst op 26 March 2020
 • MBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Jij bent misschien al werkzaam als elektromonteur en wil een bijdrage leveren aan de energietransitie. Of jij hebt nog geen ervaring maar beschikt wel over een grote affiniteit voor de energietechniek en je wilt je graag laten omscholen. Hoe dan ook.. onze opdrachtgevers, die gespecialiseerd zijn in de energiesector, zijn op zoek naar nieuwe collega’s !

Voordat je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat volg je eerst een aantal stappen om te bepalen welke opleidingen, trainingen of cursussen jij nog nodig bent. Dit doen wij in samenwerking met een externe partij door middel van “intakegesprekken”. Tijdens die gesprekken staat jouw werkervaring, wensen, verwachtingen en soft skills centraal. Wanneer wij hebben vastgesteld wat jij nodig bent om als zelfstandige engineer aan de slag te gaan start jij met jouw traject. Indien jij nog een training of opleiding nodig bent wordt dit door Xelvin in samenwerking met de opdrachtgever geregeld. Ondertussen ga jij gewoon aan het werk en doe je ervaring op in de praktijk.

Momenteel zoeken wij collega’s voor de functie van werkvoorbereider en projectmanager. In de rol van werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwensen naar een ontwerp binnen de afgesproken kaders. Jij bent verantwoordelijk voor het budget, kwaliteit en de risico’s. Daarnaast zorg je voor schouwingen, technische analyses en handel je de administratie af. Als projectengineer ben jij verantwoordelijk voor het gehele project en focus jij je op de uitvoering, de planning, het onderhouden van de contacten met interne en externe partijen en de kwaliteit.

Beide functies zijn erg veelzijdig en dynamisch, ze bieden jou volop uitdagingen want geen dag is hetzelfde!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Solliciteer dan nu direct en verstuur jouw sollicitatie naar k.middendorp@xelvin.nl of klik op de "solliciteer" button.
Voor vragen of meer informatie, bel dan naar 06-30789687.

Functie-eisen

Om voor deze functie aanmerking te komen voldoe jij aan onderstaand profiel:
 • In het bezit van een afgeronde mbo (niveau 4) of hbo opleiding;
 • Een technische opleiding is een pré maar geen vereiste;
 • Affiniteit voor de energietechniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • In het bezit van een rijbewijs B

Daarnaast beschik jij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en ben je gedreven om het beste uit jezelf te halen. Jij kunt zelfstandig werken, toont een proactieve houding en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien breng jij energie in de samenwerking met de opdrachtgevers en jouw collega’s. Want samen bereik je meer dan alleen.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Je komt in dienst als Werkvoorbereider Energietechniek of Projectmanager bij Xelvin en ontvangt een bepaalde tijdscontract voor de duur van 2 jaar. Het betreft een fulltime dienstverband bij 1 van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in de energiesector. Je ontvangt een salaris o.b.v. van de cao van de opdrachtgever en indien van toepassing heb jij recht op een reiskosten vergoeding en overige emolumenten.

Vanaf het moment dat jij je contract bij Xelvin hebt getekend maak je deel uit van onze organisatie en dat heeft zo zijn voordelen, zoals:
 • Een opleidingstraject waarbij jij wordt opgeleid tot volwaardige medewerker
 • Carrierébegeleiding door de Field Manager van Xelvin
 • Studiebegeleiding tijdens jouw opleidingstraject door een extern bedrijf gespecialiseerd in het vakgebied
 • Deelname aan allerlei events, zoals de Masterclasses, studie-terugkomdagen en personeelsuitjes
 • 8,33% vakantie toeslag
 • 25 vakantiedagen
 • Indien van toepassing: ADV dagen conform de cao van de opdrachtgever
 • Zekerheid en daarnaast volop variatie / uitdaging qua werkzaamheden

Locatie

Emmen / Groningen