Functieomschrijving

Heb jij als software engineer een passie voor de industriële automatisering en krijg jij energie van het bedienen van een diversiteit aan klanten? Deins jij er dan ook niet voor terug om op meerdere projecten ingezet te worden? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als software engineer kom jij samen met onze klanten tot creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering. In deze functie, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en mag pakken, ben je van a tot z bij projecten betrokken.

Jouw werkdag als Software Engineer
Als software engineer ben je van het begin tot het einde verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatwerkprojecten binnen de industriële automatisering. Dit betekent inventariseren, bedenken, adviseren, ontwerpen, testen en inbedrijfstellen van de software. Je kunt hierbij denken aan procesbesturingen, complexe productielijnen of juist eenvoudige bewerkingsmachines binnen de food-, maak-, energie- en watermarkt. Samen met je team ben jij verantwoordelijk om de best mogelijk en meest duurzame klantoplossing te realiseren.

Functie-eisen

Je bent een software engineer die op basis van kennis, ervaring en inzicht prima kan inschatten wat onze klanten nodig hebben.
Verder vragen we:

  • HBO werk- en -denkniveau
  • Kennis en ervaring met PLC-programmeersoftware (Siemens, B&R en/of Schneider Electric);
  • Kennis van SCADA en/of DCS-systemen (pre);
Voldoe je niet aan alles eisen, ook dan ben je van harte uitgenodigd!

Contact

Mijn naam is Sharbel en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 45 03 15 92 of s.abouzeid@xelvin.nl

Is deze functie niet passend, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem ook dan contact op om te bespreken welke kansen er zijn.

Salaris

€3.000 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een Nederlands familiebedrijf. Met ruim 550 collega's staat werkplezier voorop. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, worden technische totaaloplossingen ontwikkeld voor de opdrachtgevers in o.a. de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt.

Locatie

Overijssel
Sharbel Abouzeid

Solliciteren of meer informatie?

Sharbel Abouzeid
Managing consultant

+31 (0)6 45 03 15 92 s.abouzeid@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 03 15 92
s.abouzeid@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?