Electrical Engineer/EPlan Tekenaar

Geplaatst op 28 July 2020
 • Regio Drachten
 • HBO
 • €3.250 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij een Electrical Engineer die samen met collega-engineers productieprocessen wil optimaliseren door middel van ontwerp en ontwikkeling? Wij bieden jou een functie waar jij onderdeel bent van ons team van Electrical Engineers en waar je samen verantwoordelijk bent voor verschillende projecten in diverse ontwerpfasen.

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren elektrotechnische systemen voor de industriële markt. Dit geeft ons de uitdaging om opdrachtgevers met complexe vragen te helpen. Dit kunnen complete projecten zijn van A-Z, maar ook hele specifieke werkzaamheden. Onze werkzaamheden kunnen dus veelzijdig zijn of juist heel specialistisch. Jij als Electrical Engineer zal voornamelijk flexibel ingezet waar je onder meer verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van besturingsontwerpen of elektrische installaties. Dit is heel dynamisch, zo kan het zijn dat je de ene keer elektrotechnische schema’s opstelt en dat dat je een andere keer verantwoordelijk bent voor het het inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties. Je krijgt onder meer te maken met kastindelingen, I/O lijsten en stroomkringschema’s. Je zal veel vanuit een projectteam gaan werken en samen komen jullie tot de beste klantoplossingen en de mooiste resultaten.

Ons team is te omschrijven als hecht, leergierig en gedreven. Daarnaast bestaan de engineers uit een mooie mix van jong talent tot ervaren specialisten die allemaal over dezelfde passie voor techniek beschikken. Wij hebben de nieuwste technieken in huis en onze collega’s staan voor elkaar klaar waardoor jij jouw engineeringskwaliteiten volop verder kan ontwikkelen. Kortom zoek jij een plek waar je komt te werken met de beste engineers, hypermoderne technieken en vind jij teamwork en vrijheid belangrijk? Welkom bij onze organisatie!

Functie-eisen

Wanneer jij een aanvulling bent voor ons team:
 • Jij beschikt minimaal over een afgeronde Mbo4+ opleiding in de richting van Elektrotechniek of Industriële Automatisering
 • Het zou mooi zijn dat je al wat jaren werkervaring hebt in een soortgelijke rol
 • Relevante werkervaring met EPlan en Autocad is een sterke pré
 • Vrienden en kennissen omschrijven jou als een teamplayer, gedreven en iemand met een passie voor techniek!

Wat mag je van ons verwachten?
 • Geld
 • Fijne collega’s waar een goede werksfeer hangt en die jou vanaf de eerste dag overal bij willen helpen
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vakantiedagen + ATV dagen
 • Reiskostenvergoeding

Vergoeding

€3.250 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Drachten