Electro Mechanical Engineer

 • Almelo
 • HBO
 • €2.750 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Als (Electro-)Mechanical Engineer bij het bedrijf ben je specialist op het gebied van elektro mechanische designs binnen de afdeling Design Engineering met focus op klanten in de semicon-industrie. Het is aan jou om een product/module van concept, via een prototype tot productie te ontwikkelen. In deze rol ben je technische verantwoordelijk voor jou design. Daarnaast ben je ook het technische aanspreekpunt voor onze klanten. Binnen deze functie zal de focus liggen op innovatie en het ontwikkelen van Electro mechanische designs.

De functie van elektromechanisch ingenieur zal een belangrijke rol spelen bij lay-out, routing, onderdelenselectie, ontwerp, implementatie, testen en probleemoplossing van alle elektronisch aangedreven modules voor een hightech machine in de semi conductor industrie. Daarbij worden zeer hoge systeemeisen gesteld op het gebied van onder andere elektronische interferentie(EMC), mechanische trillingen, en warmte afvoer. Daarnaast moet er worden voldaan aan (internationale) industriële normen / voorschriften en wordt een zeer hoge betrouwbaarheid gevraagd.

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding op het gebied van Mechanical Engineering of aanverwant (Kennis in elektromechanica met een brede reikwijdte op de meeste gerelateerde velden.)
 • Minimaal vijf jaar werkervaring binnen het vakgebied;
 • Ervaring met NX en Teamcenter is een pre
 • Een ondernemende, daadkrachtige, proactieve en resultaatgerichte mindset.

Vergoeding

€2.750 - €4.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever in Almelo is een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij de opdrachtgever werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft de opdrachtgever 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.

Locatie

Almelo,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?