Elektromonteur Jachtbouw / Scheepselektromonteur regio Sneek

Geplaatst op 24 november 2021
 • Sneek
 • MBO
 • €2.000 tot €2.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Behoud jij tussen de kilometers aan kabels met allemaal een eigen begin en eindpunt het overzicht? Werk jij graag aan high end projecten met de nieuwste technieken aan boord van luxe jachten? Dan is deze uitdaging als Elektromonteur Jachtbouw / Scheepselektromonteur de perfecte uitdaging voor jou!

Voor onze relatie binnen de jachtbouw in de regio Sneek zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een Monteur Elektro / Scheepselektromonteur.
In een team van vakspecialisten ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het inbouwen en aansluiten van alle elektrotechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Elektromonteur Jachtbouw / Scheepselektromonteur overleg jij dagelijks met je team en bekijk je de huidige planning.
Aan de hand van de beschikbare tekeningen bepaal jij de routing van de bedrading en bekabeling en waar nodig maak jij een eenvoudige berekening.
Ligt alle bedrading op de juiste plek? Dan kun jij beginnen met het plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnische producten en systemen als navigatie- en radarapparatuur, stuur- en lichtsystemen. Het eventueel inregelen of instellen van de parameters van de systemen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Aan het einde van dit gehele traject kun jij het systeem functioneel testen en controleren of alles naar behoren werkt.
Tijdens de werkzaamheden is het registeren van alle gegevens van de uitgevoerde werkzaamheden/routes van groot belang. Mochten zich in de toekomst storingen of problemen voordoen dan moet de engineer aan boord van het jacht zichzelf kunnen redden met de beschikbare gegevens.

Functie-eisen

Wanneer ben jij een aanvulling voor het team?
 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek;
 • Ervaring in de wereld van elektrotechniek aan boord van luxe jachtbouw zou een goede aanvulling zijn;
 • Werken vanaf tekeningen is voor jou geen probleem;
 • Door je technisch inzicht te gebruiken behoud je gemakkelijk overzicht en signaleer je vroegtijdig mogelijke knelpunten in het bouwproces;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten en voert de werkzaamheden met hoge nauwkeurigheid uit.

Ben jij een vak volwassen elektromonteur, maar heb je nog geen of weinig ervaring binnen de luxe jachtbouw? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren en gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden!
Bij Xelvin Jacht & Scheepsbouw staat persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal. We denken dan ook graag mee in je ambities en wensen voor de toekomst.
We zullen dit uitgebreid bespreken tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat, ontvang je een contract met uitstekende voorwaarden conform de cao van onze inleners. Daarnaast heb je de kans en het uitzicht op een vast contract. Gedurende de tijd dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2000,- en €2800,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao.

Heb je na het lezen van deze vacature alsnog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op via w.paters@xelvin.nl of bel 06 - 51279565.

Vergoeding

€2.000 - €2.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde jachtbouwer binnen het luxe segment in de regio Friesland. De werf is gespecialiseerd in de bouw van zeer luxe tenders.

Locatie

Sneek,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?